Copii din 2001 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Oana_B spune:
mea culpa
stefanalex, silvana salajan, bmagdaro, mikimihaescu, carmens32, patisor, a-cri, pisi si boscu, liliraducan, iomi, nanami si miris v-am trecut pe listuta, daca e vreo greseala dati-mi un pemeu
Oana_B
stefanalex spune:
nanamiSper ca baiatul sa se fi facut bine, Am vazut pozele si ai un baietel care iti seamana foarte bine. E foarte dragut.
Ii place la gradinta, dar atunci cand vine acasa povesteste ce a facut, ce a invatat nou?
STEFAN si ALEX
nanami spune:
multumesc stefalex, da, sigur ca povesteste , e f. incantat , si binenteles ca dupa cum el e un copil f. ager si f. rau , mai face si rautati , care nu mi le spune , normal ,
chiar azi , mi-a zis educatoarea ca a impins o fetta de la spate si a cazut fata si s-a lovit , am avut perioade cand zilnic auzeam cate ceva , s-a mai linistit ceva acum.
de abia astept cat de incantat va fi cand merge la scoala
pupici la toate si sanatate picilor
G.K.R
poze noi
ruxij spune:
quote:
Originally posted by stefanalex
nanami Dar baiatul tau nu are vacanta? De ce merge la gradinita ?
STEFAN si ALEX
Probabil ca parintii lucreaza si nu au cu cine il lasa acasa. Si al meu merge. Sorry ca m-am bagat peste voi. Bogdan e nascut in 2002, dar devreme, in februarie si mai citesc cateodata si pe la voi.
Numai bine,
Lia
nanami spune:
da asa e , noi lucram si tre sa mearga , dar de fapt , e gradi cu program prelungit, un fel de camin si il tine pana seara la 6 jumate , lucky
a avut aproape o sapt. ca si noi am fost liberi
G.K.R
poze noi
Luna1 spune:
Ma primiti si pe mine? Eu sunt mamica lui Cosmin nascut pe 30 iulie 2001. Un traznit, face numai nebunii dar a inceput sa si inteleaga ca omul mare cand discutam serios. Ce bine ca v-am gasit!
eu
stefanalex spune:
si bine ai venit in randul mamicilor cu baietei nazdravani de 5 ani!
STEFAN si ALEX
nanami spune:
nu mai spuneti nimic ??? ce faceti ? sunteti bine ? sper ca si picii sunt ok.
G.K.R
poze noi
Luna1 spune:
Noi suntem bine, luni incepem scoala, anul intai, cred ca saracul abia asteapta ca s-a plictisit acasa in vacanta, ne-am si mutat intr-o casa mai mare iar in ultimul timp cred ca s-a simtit neglijat cu atata treaba in jurul lui. Parca a crescut brusc de cand a facut 5 ani, nu mai se supara asa usor, nu mai se miauna si ne intelegem f bine. Ai vostri cum sunt?
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze