Copii din 2001 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
nanami spune:
fetele!!!!! pe teroristul meu nu l-ati trecut pe listuta
HIRO 11 sept. 2001
scuze
G.K.R
palmyrah2002 spune:
Corina,o sa mai dureze un pic pina se va obisnui si sa stii ca e firesc sa reactioneze asa.A stat doar cu tine pina acum si acum se simte abandonat.Partea buna este ca ei trec usor peste asta si ai sa vezi ca peste putin timp te va intreba de ce il iei asa repede acasa!.Accidentele cu pisu se vor mai repeta,dar se va rezolva si aceasta problema(am trecut si noi prin asta!
Dar...mai sint si copilasi precum Mihnea,care desi merge de doi ani la gradi atunci cind sintem impreuna tot numa de fusta mea sta,trebuie sa-l "alung"sa se joace cu copiii.
HAI CURAJ !
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Nanami , multa sanatate lui HIRO !
Incearca ceva remedii naturale daca se gasesc pe la voi!
nanami spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Nanami , multa sanatate lui HIRO !
Incearca ceva remedii naturale daca se gasesc pe la voi!
si multumesc
azi cand m-am dus dupa el la gradi , era numai un noroi din cap pana-n picioare , si ce bine se simtea el , vai, ce-i place dupa ploaie .......bineinteles ca schimburile care le avea la gradi toate intr-o punga , pregatite pt. acasa la spalat
deocamdata se simte bine, nu mai tuseste , dar e pacat ca , cu atata ploaie nu are bafta de piscina
multa sanatate la bebeii vostri
G.K.R
palmyrah2002 spune:
Si Mihnea e innebunit dupa noroi!
Cred ca am sa-l inscriu la un cerc de olarit!
Pupici si zile racoroase!
silvana_salajan spune:
Si eu am un baietel din 2001: Andrei 7 septembrieMa bucur ca am descoperit acest topic.Cricor, sa stii ca la fel am patit si noi cu Andrei cand a mers la gradi. Si culmea ca deja are 2 ani de mers la gradi si nu asteapta sa inceapa la toamna din nou. Si anul trecut a facut exact cum ai descris tu, desi nu era incepator. Dar se rezolva cu multa blandete si dragoste.Numai bine la toata lumea!
stefanalex spune:
Buna! Sunt mamicuta de 2 baieti: Stefan ( 16 decembrie 2001 ) si fratiorul lui Alex care are doar 8 luni. Suntem din Iasi. Abia am afat de chat- ul vostru si vreau sa aflu si alte pareri despre copilasii de 4 ani si 8 luni.
STEFAN si ALEX
nanami spune:
fetelor nu mai spuneti nimic???
stefanalex bine ai venit
dar se pare ca nu mai e nimeni acasa
G.K.R
poze noi
stefanalex spune:
nanamiMultumesc pentru urarea de bun venit!
Cum se descurca baiatul tau la gradi? Ii place, ce il intereseaza cel mai mult?
Pasiunile lui Stefan ,atunci cand sta in casa, calculatorul si desene animate, iar afara sa aiba cat mai multi copiicu care sa se joace. Se plictiseste usor de jucariile pe care le are si doreste tot timpul altele noi. Oare asa sunt toti pustii de 4-5 ani?
STEFAN si ALEX
nanami spune:
da stefalex si hiro e la fel si acu , imediat se plictiseste f. repede de jucariile care i le cumpar , si eu daca sunt prostuta si na!, la primul copil credeam ca e normal , dar nu e asa , poate si de asta , si acu ii mai cumpar dar ceva mai scump si ce isi doreste el f. mult doar la ocazii speciale , zi de nastere, craciun s.a.m.d.
la gradi ii place f. mult aproape ca nu vrea acasa , desi i-am facut prelungire si sta pana la 6 seara, se pare ca se simte f. bine , cu prietenii lui de gradi, ceea ce e un lucru f. bun.
noi suntem raciti , dar el s-a facut mai bine , e ok acum.
va pup pe toate si numai bine bebeilor.
G.K.R
poze noi