Copii din 2001 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Cricor spune:
Buna fetele, ce frumos ca se organizeaza ceva de 1 iunie. Aici nici nu s-a auzit de "Ziua copilului" de 1 iunie. Din fericire exista o asociatie romaneasca care in fiecare an organizeaza un picnic pentru copii romani cu ocazia lui 1 iunie. Anul asta e pe 4 iunie, speram sa nu ploua ca anul trecut (cand mi-a facut copilul pneumonie de la alergat descult prin ploaie, ca i se parea "funny"). Anul trecut am distribuit mici, anul asta sunt la "Arts & Crafts", nu stiu ce mi-a venit sa ma ofer voluntar la asta ca n-am nici o legatura cu artele, doar bunavointa. Va scriu luni daca m-au terminat copii si daca le-a placut ce m-am gandit eu sa fac. Acum imi storc mintile, ca poate mai imi vin idei care sa fie cat mei ieftine, ca si banii sunt putini...ca nu prea s-au inghesuit sponsorii din pacate.
A, va zic ce mi-a zis Luca aseara, dupa ce i-am facut baie il tineam in brate si-l pupam inainte sa se duca in pat. El ma tinea de gat, m-a pupat si pe ruma mi-a zis "mami asa de mult imi place de tine, ca nu stiu ce sa mai fac" asa m-a impresionat, mai aveam un pic si imi dadeau si lacrimile. Pe urma si-a luat revansa ca m-a trezit de 3-4 ori, ca i-e sete, ca-i e cald (e drept ca-i foarte umed de 2 zile), ca sa vin sa-mi spuna ceva, ca el nu poate sa doarma singur...
Eu inca nu i-am luat role, ca mi-e frica... rusine sa-mi fie.
Corina
Nora spune:
Hristos s-a inaltat!
La multi ani, copilasi! Sa fiti fericiti, sanatosi, norocosi, frumosi, harnici, isteti, buni la suflet si sa aveti o viata minunata!
Nora
nanami spune:
Buna fetelor si piciul meu e nascut in acelasi an( 2001 ) si inca in ce zi ... pe 11 septembrie . deja v-ati dat seama ce s-a intamplat atunci. si cel mai curios ca a fost scos din burtoiul meu la aceeasi ora
mamica de terorist
miris_ spune:
buna, mamicilor! poate ma primiti si pe mine in clubul vostru, pt ca am si eu un pitic nascut pe 18 octombrie 2001. la fel ca multi alti copilasi, e si el fan role, dar e abia la inceput. as vrea si eu sa imi iau, dar astept sa invete el sa mearga intai... am aasteptat atata sa creasca sa ne plimbam amandoi cu rolele! nu am mai avut role, am avut patine cu rotile (va amintiti de ele, nu?) dar cred ca ma voi descurca... sper sa gasesc mamici in drumul taberei care sa aiba role, sa ne plimbam cu piticii... si ei cu role, si noi cu role.... :)
va pup!
Cristina si Mihnea Stefan
mariana_1976 spune:
Bine ati venit, miris si nanami!
Nora, intr-adevar e foarte frumos sa cunosti persoane de nationalitati diferite si copii lor.Si noi am avut ocazii din astea si chiar am niste vecine poloneze.
Blekota???Era cumva ala din filmul cehoslovac cu Arabela?
Noi facem bine,Matei a inceput sa fie foarte entuziasmat de bebe si il dragaleste,suntem foarte fericiti ca pina la urma "ii place de fratiorul mai mic".
Acum ca s-au inchis scolile si gradinitele sunt mult mai ocupata, dar tare e frumos cu 3 piticlonti.
Un weekend placut in continuare tuturor mamicilor si copilasilor de 2001
Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)
Nora spune:
Buna dimineata, dragelor.
Bine ati venit la noi, miris_ si nanami, va asteptam cu povesti despre piticutii vostrii!
Mariana, da, din Arabela! Eu sunt , ca-sa-zic-asa, arabelolog, imi placea tare mult filmuletul pe vremea aia si acum mi se intampla des sa-mi visez la inelul magic al Arabelei, iti amintesti? il invarti pe deget si gata, casa luna! Sau il mai invarti o data si gata cu kg in plus! Eeei, si de ce sa ramana totul doar o poveste??? Si erau acolo doo personaje, Blekota si Fekota, doi prostanci caraghiosi. Si cum numele au sonoritate amuzanta le-am pastrat si eu in vocabularul meu. Nu-mi mai amintesc numele iubitului Arabelei, nu era prea interesant, dar Rumburak da!
Eeeei, si-acum la treburi serioase! Noi pregatim o petrecere duminica viitoare pentru ziua lui Victor. El e nascut pe 12 iulie dar cum o sa fie vacanta, n-o sa poata invita colegii de gradi, asa ca am zis c-ar fi dragut sa-l serbam in ultimul weekend scolar (aici scoala se termina pe 30iunie si incepe din nou pe 1sep, au doar 2 luni de vacanta). Asa ca Victoras al nostru e nerabdator si numara zilele pana la petrecere (a inceput numaratoarea de mai bine de-o luna).
Si noi incercam sa-i facem pe plac desi e putin complicat fiindca am inceput munca la casa cea noua si avem la treaba de nu ne stim unde ne e capul. Eu sunt la faza cu datul tapetului jos de pe perete, ne-am cumparat o masinarie care face abur cu care umezim hartia aia lipita si se desprinde mai usor, asa ca toata ziua sunt la sauna.
Fug acum, la noi e nu-i nici 7, m-am trezit devreme, baietii dorm inca.
Multi pupici si mai scrieti!
Nora
nanami spune:
Buna fetelor Ce faceti? si ma bucur de primire
eu am un copil fffff.....nazdravan , care se tine numai de sotii in fiecare zi dupa ce l-am dat la gradinita numai bolnav imi este ca nu mai stiu ce sa mai fac cu el . dar oricat de febra mare ar face ,,, gura tot nu-i tace ,,, mai fetelor vb. de dim. pana-n seara in continuu cateodata ma intreb cu cine vb. ca mi se pare ca vine cineva nevazut in vizita
mda... cam asa e viata pe la noi va pup si numai bine voua si copilasilor
mamica de terorist
iomi spune:
si noi pe aici...
wow, miris, avem nazdravanii nascuti in aceeasi zi!!! si, ca sa vezi treaba, am si stat in drumul taberei pana acum 4 ani!!! fa-ti curaj sa iti iei role, nu astepta sa invete piticul, ca oricum o sa prinda mai repede ca tine... eu eram grande anul trecut, ii aratam cum sa mearga, ce sa faca, si acum abia ma mai tin dupa el...
in rest nimic nou... ne pregatim de concediu... pe 1 iulie plecam in grecia si nu stiu cum sa fac sa ma teleportez acolo mai repede... adica sa scapam si de drumul cu masina, care pun pariu ca o sa ne sece de resurse, pentru ca musiu sta greu pe loc atatea ore... noaptea nu prea ne place sa conducem, asa ca va trebui sa ii ocupam cu ceva timpul...
as vrea sa il dau la inot dupa ce venim din concediu, are cineva vreun pont prin bucuresti???
pupici la toata lumea!
Cricor spune:
Buna fetele,
Nora, pe iubitul arabelei il chema Peter (dar ai dreptate nu era prea interesant). Si mie mi-a placut filmul ala tare mult, nu scapam un episod.
Succes cu aranjatul casei si cu petrecerea.
Luca e nascut tot in vacanta (august), asa ca acum strang numere de telefoane de la colegii pe care vrea sa-i invite (care sunt altii in fiecare zi).
CARMENS2 spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
DeliaG,
Baiatul meu Matei este nascut pe 25 martie 2001,doar cu o zi mai mic decit Adrian!
Ce poze dragute aveti!
Si eu m-am gindit sa intru pe forumul acesta sa mai discut cu mamici de aceeasi "generatie"!Mai primiti mamici?
Matei are o surioara mai mare,Monica de 7 ani care este in clasa I iar in februarie 2006 vor avea si un fratior mai mic.
Monica a fost intotdeauna mult mai dezghetata decit Matei care a inceput sa vorbeasca in propozitii doar de la vista de 2 ani.Sunt un pic ingrijorata de evolutia lui,in special fiindca il compar mereu cu surioara care facea adunari si scaderi simple in jur de 5 ani si a citit inainte de a implini 6 ani!
Matei de-abia a invatat sa-si scrie numele corect acum citeva luni,deseneaza destul de stingaci(zic eu),in schimb se este priceput la jocuri pe calculator desi nu il lasam foarte des.La gradinita unde este Matei inscris am intilnit multi copii de virsta lui care stiu deja cele mai multe semne de circulatie si vorbesc mult mai clar decit el...
Pediatrul spune ca Matei este dezvoltat suficient pt.virsta lui insa eu am niste dubii...
Cam atit deocamdata,
salutari din Suedia tuturor
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
BUN GASIT ,Mariana,citindu-ti mesajul,mi-am dat seama cat de bine ne asemanam in privinta copiilor,si eu am 3,cea mica,nascuta in 2004,baiatul in 1999 si Stefy,in oct.2001,cum o mai duci cu toti 3,te descurci?eu f.bine.ne poti vedea pe pagina de web atasata.
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni."