Curs de dans in Bucuresti

Curs de dans in Bucuresti | Autor: mamiFlori

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 ani si jumatate si nu isi doreste nimic mai mult pe lume decit sa faca dans. Am inscris-o la un curs dar profesoara a fugit cu banii dati in avans. Acum am sunat la Palatul copiilor si am dat de niste .. nesimtite (scuzati expresia dar nu le pot spune altfel) care mi-au raspuns pe un ton ... de nu va pot spune ce nervi mi-am facut..... si mi-au spus ca s-au terminat inscrierile si pina la anu' nu mai am onoarea sa imi inscriu copilul la ei.
Noi stam in sect. VI dar nu e problema daca mergem si mai departisor.
Stie cineva pe unde se mai tin cursuri de dans/balet in Bucuresti unde ne-am putea sa ne inscriem si noi?
Va multumesc! Florina, mamica Elenei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si pe mine ma intereseaza. Sper sa gasim pe cineva sa ne ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozana a facut dans sportiv la Pas in Doi, la sala de sport a scolii de nevazatori din Austrului (pe langa Piata Traian). Acelasi club are si sala in Drumul Taberei. Parerea mea este sa mergeti intr-o seara intre 17 si 19 si sa vedeti cum stau lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna !

Fetita mea cea mare (5 ani si jumatate) a inceput in toamna cursuri de balet la Balet Studio Giuliana. Fetitei ii place, eu sunt multumita de cum s-au desfasurat lucrurile pana in prezent si ii recomand cu placere....In privinta inscrierii, daca te grabesti putin, cred ca sunt sanse, deoarece chiar in aceasta saptamana a venit in grupa ei o fetita noua...
Mai multe detalii ai aici: http://www.giuliana.balet.go.ro/pgid2_site_RO.html

Succes !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Grati.ela, poti sa imi dai un numar de telefon de la "Pas in doi"? In Drumul Taberei ar fi perfect dar bulevardul asta e maaare si habar nu am unde as putea gasi sala in care isi desfasoara activitatea. Poti sa imi mai spui daca dupa ce capata ceva experienta copii sint "scosi in lume", adica participa la serbari, concursuri, etc?
Iti multumesc!
Florina si micuta Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

Eu am o fetita de 6 ani care face de un an dansuri la o scoala generala din Militari si suntem foarte incantate de rezultate .Zilele noastre curg cu mare placere cu gandul ca vine momentul sa mergem la dans.Lucreaza cu un profesor campion si foarte interesat de rezultate.Merita incercat.

Mergi la inceput

Penelopa te imploor! Unde e scoala asta, ca micuta mea e disperata de-a dreptul! Si noi pe linga ea, ca nu ne mai jucam decit de-a spectatorii si dansatoarea! Te rog da-mi si mie o adresa, un nr. de telefon de la domnul respectiv! Daca tine ore la sf. de saptamina ma duc si miine la el!
Va pup pe toate!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Buna MamiFlori,

Noi mergem la Romcasting, pe Braziliei (langa Perla). Nu au ore la sfarsit de saptamana, ci cate 1 1/2 ora de la 4,30 de doua ori pe saptamana. La inceput ii invata chestii mai generale, dar cei care se tin cu adevarat intra intr-un program de pregatire special - si ca urmare au si campioni.

N-ar fi o problema prea mare sa intrati si mai tarziu, nu stiu sa fi refuzat pe cineva pe motivul asta.
Daca te intereseaza, iti spun mai multe.

Mergi la inceput

Miruna, ma intereseaza orice informatie, pt ca micuta e cu adevarat pasinata si talentata. Are un ritm in ea..... Da-mi un nr. de telefon sa intreb mai intii daca mai au locuri si daca primesc copii sub 5 ani (4 si jum). Ora e cam aiurea ca noi stam pe Timisoara la Frigocom tocmai, gradi e pe Dorobanti, deci iti dai seama.. la 12 iese de la gradi, merge acasa, apoi pe Stefan cel Mare.. Dar daca renuntam la somn in ziua respectiva si avind in vedere cit de mult ii place...
Tin ore si in vacanta de vara?
Va multumesc tuturor!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

Fetita mea merge de la 3 ani si jumatate la cursuri de balet si suntem foarte multumiti si noi parintii si ea.Cand ne-am hotarat pentru dans, am inceput cu un lung sir de telefoane pe la Palatul Copiilor ,Cluburi si scoli de dans dar toti imi spuneau ca este prea mica si nu au rabdare cu un copil asa mic.O prietena a auzit despre aceasta scoala si doamna profesoara a fost draguta inca de la primul telefon ,iar acum fetita mea care a crescut si are 6 ani si 7 luni, o iubeste foarte mult si merge la cursuri cu placere. In fiecare an vara au spectacol la teatru cu poante si costume adevarate si un mic spectacol iarna pentru Mos Craciun.Scoala se afla pe B-dul Dacia,in spatele Bisericii Silvestru, se numeste Educa ,pe d-na profesoara o cheama Jaqueline Bratu , tel 2105682 . Anul trecut s-a mai scris ceva pe forum despre aceasta scoala.

cristina

Mergi la inceput

Cristina, multumesc pt informatie! O sa o sun pe doamna cit de curind. Vrem sa ne "lipim" undeva unde sa raminem macar 2 ani pina terminam gradinita si mai departe daca sintem multumiti.
Florina

Mergi la inceput