Curs de dans in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

Mami Flori!
Dupa cum am inteles stai prin zona deci cred ca este tot ce va trebuia.
Cursurile se tin la scola 309(str.Moinesti cu 137,opreste chiar in statia de la scoala)
Programul este urmatorul:
marti- 19
sambata- 16
duminica-13.30

Daca vrei poti veni de maine cu un costum de trening si o pereche de pantofi usori.
Profesorul e super dragut,cursurile se tin in sala de sport cea mare se intra prin curte.Pe fata mea o cheama Octavia.Va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Vrem si noi se mergem. Fata mea are 4ani si 5 luni.Pe Bd. Dacia cit de departe de Piata Romana? Noi sintem la gradi Waldorf din piata Romana. Si cat costa cursul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Penelopa, iti multumesc foarte mult pt informatie. Cred ca vom aparea marti ca azi am citit cam tirziu mesajl tau si nici nu am apucat sa ne facem somnicul, iar miine ... vom mai vedea. Poate ne cunostem in curind.Sint foarte fericita ca am gait ceva mai aproape de casa pt ca micutei ii e si asa greu cu drumul la gradinita fiindca am vrut sa o dam la grad. germana (tati e 1/2 neamt si vorbeste cu ea germana acasa).
Numai bine ! Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

De sambata va merge si Oana la dans. Noi mergem pe undeva prin centru. De 2 ori pe saptamana. Mititica are emotii...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela-00 spune:

Buna Penelopa,
Am vazut mesajul tau despre cursul de dans din Militari.Te rog sa-mi spui daca se mai tine si anul acesta, cat costa si daca mai sunt locuri. Am o fetita de 5 ani si stam in Militari.
Multumesc frumos,
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cdan spune:

Si pe noi ne intereseaza pt Maria, de 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

si pe noi ne intereseaza cursul de dans din militari.

mara,iubita mea(29.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by natali

Vrem si noi se mergem. Fata mea are 4ani si 5 luni.Pe Bd. Dacia cit de departe de Piata Romana? Noi sintem la gradi Waldorf din piata Romana. Si cat costa cursul?

fetita mea merge la balet la Scoal;a Educa. Pe Str Bidoianu (Bd Dacia)
http://www.scoalaeduca.home.ro/.Este in anul II si anul trecut au avut o serbare de an superba la Opera Romana. Este scoala de balet nu de dans sportiv.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliana spune:

Cursuri de balet in zona Biserica Delea Veche : http://www.giuliana.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Poate sa imi recomande cineva un loc unde se tin cursuri de dans pt copii de 4-5 ani??????? M-ar interesa in zona Unirii-11 Iunie-Platul Parlamentului-Splai-Calea Victoriei-Universitate, deci centru Fetita merge deja la dans, dar nu sunt prea multumita, pe langa ca e destul de departe, profesorii nu sunt seriosi, lipsesc, ii pun pe elevi mai mari sa tina orele si nu se ocupa de cei mici (cine prinde, prinde, cine nu, treaba lui, nu ii ajuta, nu le arata). Singura calitate a cursului e ca e ieftin, dar din pacate nu e suficient

Mergi la inceput