Copilasi de mai 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 4

adita spune:
Olo, asa face si Elena. face niste mofturi cu hainele de m-a inebunit. are o fixatie pe culoarea roz. de cate ori vreau s-o imbrac cu ceva ce nu-i convine trebuie sa-i tin o adevarata prelegere, sa-i explic ca uite ce ursulet frumos are, sau ce gluga, sau ce fermoar, sau ca se asorteaza cu pantofii...
Rainbow,bine ca ne-ai mai povestit de voi.si Elena e foarte iubitoare, de cate ori ies din casa fara ea vine la usa si zice:stai sa te pup. si ma pupa pe amandoi obrajii si pe frunte si pe urma ma lasa sa plec. noi cu vaccinul am scapat cu bine
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

DanaMario spune:
Sa va mai zicem si noi cite ceva despre noi.
Noi mergem la o gradinita care are regim de scoala si ieri a venit acasa cu primele note.
Sint 4 categorii de note exceptional, foarte bine , bine si nesatisfacator.
N-am avut nici un exceptional dar e destul de aproape la "foarte creativ" si "pictura cu acuarele".
Nesatifacator a avut la "Atent la nevoile altora", "Ofera voluntar sa ajute pe ceilalti".
Eu am fost atit de multumita de evaluari dar saptamana viitoare am fost chemati la scoala sa dicutam cu profesoara noi metode de abordare de improvement :)
Si inca ii este greu sa stea locului sa asculte povestea daca e prea lunga numai daca il tine educatoarea in brate sta pina la sfirsit altfel pleaca sa caute altceva mai interesant.
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

alycia spune:
Dana Mario...mai dar tare devreme o incepeti voi cu evaluarile si testele...aici nici vorba de asa ceva...o fi bine...o fi rau ...habar nu am.Colectivitatea e buna, nu zic ba..problema la noi e cu virusi care se iau dupa noi de parca am avea magnet...da lasa ca o avea el timp o viata intreaga tot in colectivitate sa fie...
In rest ce sa va spun chiar daca nu frecventam gradinita ca inca suntem cu kk la cur si aici primesc doar dupa trei ani...Mircea e destul de sociabil si prietenos. Prinde totul din zbor si imi baga cate o replica de ma lasa masca.La capitolul poezii i place cel mai mult clasicul "Catelus cu parul chet"..iar la povesti prima in top e "Alba ca zapada".Ma pune sa io repet la nesfarsit...de si nopatea in somn tot "Alba ca Zapada" visez!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

alycia spune:
Faine poze Lumy...ma da la confruntarea cu scara io am inghetat...o fi iarna de vina? E tare catzarelnica fata asta a ta...pupici de la noi si mai povestiti si voi ce mai faceti? Ce faci cu ea o duci la camin, ceva?

Lumy spune:
SAlutare fetele!!!
Nu prea am mai reusit sa scriu in ultima vreeme ...Ne-am tot plimbat la munte, apoi am fost ocupati cu pregatirile de nasica ca am botezat o fetita nascuta in aceeasi zi cu mine ,i-am avut pe socrii la noi trei saptamini ca s-au imbolnavit si au trebuit dusi de minuta pe la doctori , am facut unele cumparaturi pt casa :2 dvd-playere, un alt televizor ,o combina frigorifica , un nou PC, patut supraetajat pt Francesca . Nu stiu cind zboara timpul ! Si de cind e taticul nostru acasa parca trece mult mai repede spre nemultumirea mea ..(((
Sa scriu si despre Francesaca citeva cuvinte...E foarte activa ,nu ii sta gurita toata ziua! Vorbeste intr-una! Se uita foarte mult la povesti : CArtea Junglei , Frumoasa din padure adormita, Cenusareasa, Alba ca ZApada si cei sapte pitici , Tarzan, si nu mai spun cum savureaza desenele animate Nici nu respira cind primeste cite-un desen animat nou (oricum pe locul unu in topuri au rams desenele cu Tom&Jerry, e absolut dependenta de ele)! II place foarte mult sa traiasca apoi ceea ce vede si ne solicita pe mami si pe tati ba sa fim baba reaua , ba pisica , ba catelul , ba piticul mare etc ...Are o imaginatie si un spirit de observatie foarte ascutit!
LA gradinita vreau sa o dau la primavara . Am inscris-o la o gradinita particulara in care se vorbeste numai in engleza .Am in plan sa mai caut si alte gradinite sa fac comparatii intre ele si sa fac cea mai buna alegere !
In mare cam atitea despre noi! Ceea ce am uitat sa va scriu e ca negociez cu sotul daca sa mai facem un copil sau nu ...Eu tind catre nu ,sotul catre da ..))) Se duc tratative si eu cred ca sint cam babuta sa mai fac unul (37 ani)!!!! Mai zielele trecute o auzeam si pe asta mica spunindu-mi ca vrea ca Mosul sa-i aduca o "suloala"... pina la urma m-am prins ca repeta reclama aia de la tv cu fetita care-i scria mosului ca-si doreste o surioara
Si inc-o poveste / nedumerire: copii vostri maninca pamint / nisip / caramizi / ling peretii ? Am gasit-o pe Francesca degustind de citeva ori respectivele "delicatese" si pina acum n-am reusit sa discut problema cu pediatra. O fi normal sau nu ?....
Un week-end placut,

dana d spune:
Lumy, hai ca m-ai facut sa rad. Auzisem eu odata de damblaua asta la femei gravide (cu mancatul varului de pe pereti) si explicatia ca ar avea nevoie de calciu... Nu stiu daca e stiintifica sau babeasca dar nu mi-as face prea multe griji. Oricum e de intrebat doctora.
Si Ilinca se uita la desene, imi cere in primul rand "Aba de zapada" si "Bamby", dar mai avem si Dinozaurii, FFinding Nemo, Cartea junglei, Ice age, Shrec.. pe ultimele doua nu prea i le-am pus.
Eu zic sa mai faceti un bebe, ai vazut ce bucurie e, e cava unic, eu as mai face daca n-as avea deja doua. Varsta nu e un impediment... inca.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

alycia spune:
Fetelor incep sa simt si io atmosfera din hurul sarbatorilor.Intreg orasul e o forfota.Azi canta Stefan Hrusca la noi in Tg.Mures..dar pacat ca nu ninge...ar fi fost si mai superb.Mircea a fost super incantat de Mos Nicolae...dar a fost cam nedumerit...cand l-am intrebat cine i-a adus jucariile si dulciurile a raspuns"Mosc Nicolae-Craciun"

alycia spune:
Lumy draga am innebunit cred, ca ma apuca iar cheful de facut copii..imi doresc asa de mult o fetita ...mai care e reteta de facut fete...ca daca iese tot baiat am pus-o!!!Mamici de fetite care e secretul?