Copilasi de mai 2003 (35)

Deschid aici ...ca vad ca s-a ajuns la pagina 11..cu succes!!!!
aici partea anterioara
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53457&whichpage=1
Raspunsuri

korinna spune:
Acum am citit si eu in urma..ultimele stiri pe scurt!
Cristiana..imi pare tare rau de Thea...Cum se mai simte?
Ange...sincer eu imi doresc sa fi avut posibilitatea sa stau acasa si sa fac mancare si detoate la copil.
Eu pana acum am schimbat 3 bone..si 2 camine.Acum suntem in testari la al 2-lea camin.Mie mi-e o mila de mor ca trebuie sa-l las acolo.Mi se rupe inima.Si el cand ma vede..imi ia mainile si mi le pupa.Si zice"mama meu"..sunt topita toata dupa el..pasarica mamii!
Noutati despre Stefan...are 16 kg..nu stiu cati cm mai are...dar la caamin aalea au zis ca are peste 3 ani....
E un dulce si un cuminte.Si l-a schimat chiar si pe nebunul de Mihai.Se joaca cu masiinile toata ziua amandoi..se strang in brate si se pupa...stau de mana la tv....te doare capul!
Mai nou..vazandu-l pe Stefan cat e de lipicios...si Mihai vine acum in brate la mine..sa ma iubeasca!
Insa..insa...de cateva zile tuseste Stefan intr-una.Nu mai stiu ce sa fac.I-am dat siropel si nimik.In dupa masa asta ma duc cu el la medic.Dragostea mea.Tare mila mi-a fost de el.Nu a dormit toata noaptea....a tusit intr-una saracutzul.Offff!
Aalina...daca a luat vreun virus naspa..nu scapi de antibiotice.

Aalina spune:
Scriu si eu dupa ceva timp. Noi ne-am facut bine, am fost si la tara o saptamana unde am alergat pe dealuri si tare bine ne-a prins. Cand m-am dus ieri era sa rosu in obraji de imi venea sa il mananc. Parca a inceput sa vorbeasca mai bine ca de mult....vorbea el si pana acum de ma durea capul. Acum la ordinea zilei este intrebarea "ce e asta, mami?".Mi se face parul cret cand o aud de nu stiu cate ori pe minut.
De pampers noi am scapat definitiv.
Cu tusitul am mai spus la noi a mers super miere pusa in ridiche neagra si bauta zema aia sau sirop de muguri de brad.
Pentru nas infundat Mar plus.
Azi am fost la vaccinul de doi ani jumatate. A tipat cand i-a bagat aia acul da in secunda doi ii trecuse. Pana acum nu vad nici o reactie, nici locul nu s-a intarit nici febra. Sper sa putem scapa usor. Ne-au mai iesit 2 masele jos. Cred ca ii mai trebuie 2 sus si gata.
Si mie imi e cumplit de dor de o zi intreaga in care sa stau cu el. Sper ca intr-o saptamana sa termin urgentele de la lucru si un curs ce il am si sa pot sa ma bucur la sfarsit de spatamana de clipele in familie.
Sanatate la toti copilasii scumpi.
Va pupam

korinna spune:
Da....dar unde mai gasesc eu ridiche neagra la vremea asta??O sa ma duc prin piete sa vad...sunt disperata.
Ieri la medic i-a dat humex,panadol,olinth,cefalexin.Iara a tusit toata noaptea.A doua noapte de nesomn pentru mine....!!!

alycia spune:
sa va povestesc una buna...Mircea s-a uitat la un film de desene animate cu dinozauri Aladar o poductie mai noua si era foarte implicat in ceea ce vedea acolo.La un moment dat vineo secventa in care Pamantul este bombardat de meteoriti,apar flacari peste tot si dinozaurii erau foarte speriati...faza la care Mircea incepe sa planga si sa strige....inchide calculatorul ca vine focul...nu stiam ce se intampla in filmul respectiv ca atunci il vedeam si eu prima data...dar va zic ca era asa de afectat de ce a vazut ca a trebuit sa i explic mult timp ca de fapt ala era doar un film si nu vine si la noi focul...degeaba pur si simplu vrea sa vada filmul ,insaca el cere doar pana la secventa cu focul....INSA FILMUL PREFEREAT ESTE MADAGASCAR...l-a vazu de 10 ori pana acum
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Daiopri spune:
Buna fetelor,
Ne-am alaturat si noi (din nou) grupului bolnaviorilor. Iar raceala, nasuc tuse, si mai nou de data asta nu vrea sa manace mai nimic. Daca inainte il mai fraieream acum nimica. Si nici nu stiu ce sa-I mai dau, caci inafara de ciorbe, pe care ianinte le manca cat de cat, el nu prea mananca mancare gatita. Ousor, crenvursti, dar nu tu felul doi mai nimic. Inafara de pizza facuta de mine. Dar mananca iaurt si branza betisoare (cascaval mai mult) si tapioca. Dar vorba sotului parca ar trebui sa manance mai multa mancare gatita.
Si eu una si asa m-am saturat de gatit.
Noi cu pampersul stam cam asa, ziua nu mai folosim, doar noaptea, pe care il uda din plin asa ca nu ma astept sa-l scot curand. Problema e cu kk caci tare nu se lamureste cu olita sau wc. Ne tot zice ca face, ilpunem de mii de ori, nu prea are rabdare sa stea pana face, si pana la urma tot prin pantaloni ramane:( Si nu de alta dar sambata pleaca mama, si eu nu sunt tare nerabdatoare sa spal chilotei de kk.
Apoi e tare atasat de mama, cred ca o sa imi traga o cantare dupa plecarea ei...
Cu ce jucarii se mai joaca ai vostri? Ca al meu nu prea e interesat de carti, sau jocuri ce zic litere si mai stiu eu ce ca el nu pricepe engleza si isi pierde rabdarea.
Mai mult as vrea sa-I iau de construit, de desfacut sau mai stiu eu ce.
Eu una nu prea mai fac fata nici la putinele ore petrecute cu el. Cred ca i-ar fi mai bine la gradinita, unde ar avea mai multe preocupari, dar mai amanam, caci o sa stea sotul cu el acasa, sper ca nu prea mult. Ca tare il mai am agitat, nu ar sta o secunda intr-un loc.
Hai va dorim sanatate si numai bine.

DanaMario spune:
Daoipri noi ne jucam mult cu acuarele, cu mingii si cuburi.
Cu cartile cumpara-i multe de tot felul ca poate gaseste ceva interesant.Eu i-am cumparat multe si i-a placut mult o carte cu masini ca una din masini avea "pana" si de atunci doarme cu cartea aia si rasfoieste si altele poate gaseste ceva interesant.
Nu-ti face probleme ca s-a atasat de mama ta asa eram si noi acum 4 luni si acuma s-a obisnuit ii place la gradinita ieri cind l-am dus in timp ce eu ii dezbracam au mai venit 2 fetite mai mici sa vezi ce grija avea de ele sa le bage in clasa le-a dat si mina sa coboare 2 trepte (acuma nu stiu daca a facut din greseala faza cu ajutatu fetitelor sa coboare) dar pe mine m-a binedispus toata ziua.
Si nu te mai plinge ca nu mai poti ca o ai pe mama ta aici e vacanta se poate si mai rau sa vezi cum e cind du copilu la cresa , ia copulu, servici , fa mincare , cauta alt servici, interviuri, teste, cursuri dar tot te descuri si-n situatia asta.
Noi am pus citeva poze la Halloween unde am fost politist
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Aalina spune:
Alycia noi suntem fani Donald. A renuntat la Tom si Jerry.
Daiopri multa sanatate. Dori s-ar juca toata ziua cu masinutele, cuburile si mingea.
DanaMario pupici la micul politist. Mai am vazut in poze ca aveti multa apa pe acolo. Spune-mi cum ai reusit sa il faci pe Josh sa nu fie tot timpul intrat in ea?
Va pup ca incepe ziua de lucru

alycia spune:
Daiopri noi ne jucam cu masinutele in cea mai mare parte a timpului, ne uitam la carti ilustrate cu povesti...preferata e "Alba ca Zapada" , vizioneaza filmul preferat...Mdagascar...daca puteti sa faceti rost de el e super fetelor...chiar si mie mi-a placut
Dana_Mario cam acelasi regim de viata il am si eu...doar ca asta mik nu merge la camin.....ai un polisman de nadejde acasa...pupici la cascheta lui smechera
Aalina ce mais sti de Parpa? Ca nu mai da chiar nici un semn de viata...imi placea tare mult cum povestea de nazdravanul ei!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

dana d spune:
Buna mamici! Tot citsec si nu imi vine sa ma apuc si de scris pentru ca stiu ca sunt "vorba lunga" si nu ma mai opresc.
Ilinca a evoluat mult de cand v-am povestit eu ultima data de ea. Vorbeste aproape corect, (isi spune numele perfect), in fiecare zi are expresii noi cu care ne surprinde. Acum stie sa numere pana la 5 fara sa mai fi insistat eu de atunci cand ma plangeam ca nu invata. A invatat si ne reda fara sa-i cerem. Stie cateva culori uzuale si, tot asa, le asociaza cu lucruri. De fapt, verdele l-a invata usor pentru ca i-am spus ca e culoarea ierbii si a frunzelor, albul e a laptelui si zapezii, pe rosu l-a invatat primul si tot timpul imi arata masini rosii pe strada, si pe albastru il stie. Cred ca si pe roz l-a retinut ca "asa sunt multe dintre hainutele ei".
Si eu i-am cumparat carti dar nu multe pentru ca avem deja multe de la Alexandra care le-a pastrat destul de bine. Multe a mostenit Ilinca de la Alexandra, jucarii si carti,(haine mai putine) toate in stare foarte buna pe care le distruge cu viteza luminii. Abia am reusit sa o mai opresc sa mai rupa carti. Acum mai intelege ca trebuie sa avem grija de ele si sa nu le indoim sau rupem.
Papusile pe care cu drag le imbrac si pieptan, le dezbraca instantaneu. Nici una nu rezista imbracata in mana ei. Asa ca am o alta preocupare de parca nu aveam ce face, sa imbrac la papusi.
Cu pampersul suntem in curs de terminare, adica mai face cateodata noaptea de nu am curaj sa o culc fara, dar rar, cam o data la 10 zile. Poate ar trebui sa-mi asum riscul.
Noi inca nu am ajuns la vaccinul de 2,5 ani. Atunci a fost bolnava, raceala (viroza, rosu in gat, ce-o fi fost) s-a prelungit cu nas curgand vreo doua saptamani pana intr-o noapte cand mi-a plans ca o doare urechea. A doua zi am vorbit cu doctora si am si bagat-o pe alt antibiotic. Asa ca am amanat vaccinul dar cred ca saptamana asta il facem sa scapam de grija.
Ilinca are tot 14 kg ca si asta primavara si vreo 90-92 cm. Doctora zice ca e foarte bine iar eu ma bucur ca nu e o grasana. Am inceput sa-i dau iar Vigantol si mi-a dat doctora si Fier dar inca nu-i dau.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre