Copilasi de mai 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 10

Aalina spune:
Fetelor si eu care ma simteam vinovata ca nu il duc la gradinita. Da parca atunci cand va citesc imi mai trece. Daiopri asta in general a mancat bine. Dar cel mai bine merge faza cu statul la masa in familie. Fiecare cu farfuria si tacamurile sale. Si noi laudand mancarea de zor :D Dupa ce incepe el sa manance singurel am eu grija sa ii mai indes printre picaturi ca sa fiu sigura la terminarea mesei ca a mancat destul :)
Daiopri sa stii ca nici eu nu pricep tot ce spune Dori. Asa ca uneori il mai rog sa imi si arate ce vrea. Partea rea e ca s-a prins ca noi nu il intelegem mereu si atunci repeta cate o propozitie pana o spunem si noi...probabil sa fie sigur ca am priceput :))
DanaMario eu pana acum vreo saptamana nu l-am lasat la calculator. Se uita frumos la desene dar nu avea voie sa il butoneze. Insa cand am vazut cat de bine urmareste el mouse-ul pe ecran l-am bagat in paint sa deseneze. Nu stiu inca daca sa il las in joculete. Imi e ca dupa aia nu o sa il mai pot lua de acolo.
Pupici

alycia spune:
Buna fetelor! Noi stam bine la capitolul vorbit, pronunta cuvintele destul de corect sau ma rog atat cat sa il intelegem. Cu desenele animate, sunt in top ... "Tom si Jerry"...s-ar uita ore in sir la ele...la calculator mi-e teama si mie sa-l las prea mult ca nu il mai pot dezlipi de acolo...asa ca pana se joaca cu masinutele si cu tot felul de omuleti io zic ca stam bine..i mai plac si povestile si rasfoieste cartile pana le rupe aproape.Mai nou a luat carioca si da-i la mazgalituri prin toate cartile lui de povesti...si mai dam putin si pe langa ele cum ar fi patura de pe pat, parchetul si alte cele.
DanaMario super siteul care l-ai pus...daca mai ai ceva asemanatoare mai da-mi de stire.E tare scump prichindelul tau cu patinele in picioare...cum a invatat sa patineze? Cat despre lopata aia mai mare decat el..hihih...se vede unde sta harnicia...dragul de el!
Aalina nici eu nu-l duc la gradinita, din motiv ca se imbolnaveste foarte repede...si nu am chef sa bag la antibiotice cu carul in el..o sa aiba el timp sa invete destule dupa 3 ani si sa se acomodeze cu copii..oricum Mircea e foarte sociabil ...asa ca nu imi fac probleme!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

meme spune:
Bine v-am regasit si "La multi ani!",chiar daca urarea mea soseste cu ceva intarziere.Nu am mai reusit demult sa-mi fac putin timp pentru scris,sunt foarte ocupata cu serviciul,practic cu greu mai apuc sa-mi petrec cate 2-3 ore pe zi cu Anca si asta ma doare ingrozitor.Ma gandesc foarte serios sa aleg o alta cale care sa-mi permita sa petrec mai mult timp cu cu ea,pentru ca vad cum trec acesti ani minunati de care nu ma pot bucura indeajuns.Anca a devenit o adevarata domnisoara,este foarte eleganta,ii place sa-si dea cu parfumul ei propriu in fiecare dimineata,la fel cu rujul pe care i l-a cumparat tati.Ma pune sa-i fac codite,sa o motez si se admira,plina de satisfactie in oglinda.Se bucura de orice haina noua,se imbraca si se incalta de cateva ori pe zi.In rest este harnicuta foc,incearca sa faca treaba,sa o ajute pe mami si sa faca singura cam tot.Este de o independenta fantastica.
Suntem putin suparati,deoarece in curand va trebui sa fie operata de hernie inghinale,deja i-a aparut o umflatura pe partea dreapta,nedureroasa,dar care trebuie neaparat rezolvata.Va dati seama ca sunt destul de stresata,mai ales ca dupa operatie va trebui sa stea cumintica o perioada.Si cum poate fi tinut in frau un copilas atat de energic?Unde mai pui ca va trebui sa-mi iau concediu pentru a ma interna cu ea,in conditiile in care la serviciu am un program coplesitor.
Cu vorbitul ne descurcam destul de bine.Vorbeste mult ,aproape non-stop,face fraze interminabile si din ce in ce mai inteligibile.Canta si danseaza cum prinde cate o frantura de muzica si chiar daca nu-i punem muzica isi canta singura.
Daca vreti sa ne vedeti in poze mai recente puteti sa va uitati la albumul "Iarna 2006".
Inchei si sper sa reusesc sa scriu mai des
http://community.webshots.com/user/danancamm

Aalina spune:
V-am vazut pozicile. Pupici la fetite si baietei. Apropo, Parpalak faptul ca tu ai poze in aparat nu ma incalzeste cu nimic :)
La noi in top desene a ajuns Donald detronand perechea Tom si Jerry.
Meme sa treceti usor peste operatie!
Pup

ange spune:
danamario,frumusel situl.L-am retinut si am sa il arat Maiei deseara daca vom avea timp si loc de "lectii"
Aalina,cum adica cu sare de mare? Robertzelul a facut o criza de astm ieri noapte sia cum e mucios si congestionat.Doar ce iesisem la apel si ne laudam ca in iarna asta am scapat de boli.Mama ei de treaba!
Criza asta am dat-o pe seama variatiilor de temperatura.In 24 de ore am avut de la 10 grade la -25 incredibil!
parpalak,bonjourica madame.Scumpa la vedere.Un An Nou fericit si voua!
korina,pe unde esti?am vazut ca ai tinut sau tii cura de slabire.Pe bune ca merge mai? hai zi adevarul.
Eu am slabit,acum am 56 kg. dar am ramas cu burtica aia "estetica".Am inceput abdomene si bicicleta.Sper sa ma tina.
la vara venim acasaaaaaaaaa Abia asteptam.ne-am facut calendar ca in armata
o zi buna.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123

ange spune:
meme,La multi ani si tie!
si bafta multa.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123

parpalak spune:
Aalina, le am pe comp, nu in aparat - cred ca te incalzeste la fel de tare :) Pagina - negociem cu tati in weekend s-o puna la loc. O sa-i ia circa 3 secunde, dar e o operatie cu care n-am mai avut RAM in creierul propriu ca sa ma misc s-o fac cu minuta proprie si personala. Sper sa-mi revin zilele/saptaminile astea, ca-s usor handicapata, constat cu stupoare. Cele mai minuscule lucruri de zi cu zi mi se par obstacole de netrecut si pierd o sumedenie de lucruri si obiecte. Starea in care sint acuma cel mai bine se descrie cu "nevoie de vacanta" - iar faptul ca ma duc la lucru mai mult nu, ajuta nitel - da' nu prea tare.
meme, sa treceti cu bine peste operatie!
alycia, noi am terminat de mizgalit toate cartile pe care le avem. Din fericire, vreo doua au pagini plasticate, ca atare carioca se sterge usor. Peretii in schimb sint decorati cu creioane pe baza de ceara, care se ia atit de greu incit ma gindesc ca mai degraba vopsesc peste decit sa curat.
Daiopri, eu nu stiu unde ai gasit tu gradi unde nu le da de mincare. Josh merge la Montesori si pe mine m-a dat gata faza cu spalatul vaselor. Acasa nu indraznesc sa-l invat la asa ceva, pentru ca cred ca nu s-ar mai dezlipi de chiuveta. Si banuiesc ca au si chiuvete plasate mai jos, ca sa ajunga mai usor. Pina la urma, la noi gradi a fost folositoare cu re-bautul laptelui si obiceiul de a minca singur. Acolo cred ca poate sa-i dea de mincare orice, ca maninca. Acasa, din moft in moft o tine (cu exceptia mincarurilor pe care le maninca si la gradi). Adica mincare gatita, doar in blender si mami cu lingurita la nasul lui. Altfel, farfurie zburatoare o face.. Paul merge la home-based day care, care la noi costa 125 pe saptamina, sau 25 pe zi part-time iar mai spre Toronto costa circa 6-800 pe luna. Dar prefer asa, ca daca imi intirzie trenul, ii dau telefon si-o anunt, si daca trebuie sa plece undeva, cum a fost concertul de Craciun al lui fi-su, il ia si pe Paul cu ea - si m-am dus sa-l iau direct de la scoala. Si la cum e p-aicea iarna - vesnic se intimpla cite ceva - ba ingheata semafoarele, ba se inzapezesc liniile, ba mai e cite o urgenta medicala.. Nu se intimpla numai la trenul meu inter-orasele, se intimpla si la ITB-ul din Toronto. Si cind se gituie metroul, atunci sa vezi autobuzele..
Va pupa mama si s-aveti grija de voi.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Aalina spune:
Ange mama e un spray cu sare de mare pe care l-am luat de la farmacie. Al meu se numeste "Mar plus" da mai sunt si altele. Sanatate la voi!
Mai io cand va citesc cu peretii si mazgalirea lor ma strange in spate ca numai eu stiu cat am muncit la varuit. Acum eu recunosc ca astuia nu ii prea dau creioane decat daca prinde cate un pix al meu ratacit. Da de acum clar nu o sa le mai prinda :))
Parpalak Dori s-a oprit la faza in care isi pune singur farfuriuta si tacamurile la spalat. Nici eu nu am de gand sa il las mai departe :)) Stiu io de ce :) Insa am facut greseala sa accept sa ma ajute cand spalam ciuperci...si de atunci e mereu prezent la operatiune. Ma distreaza insa ca la altceva nu vine...a ramas fixat pe ciuperci :)
Pup

Daiopri spune:
Ati incercat sa stergeti peretii cu burete din ala Mr. Clean? Sa stiti ca chiar merge.
Acuma eu i-am luat carioci care se sterg, desi sunt cu ochii pe el mereu, iar desenele se fac doar sub supraveghere. Ca destul aveam pe carpeta si canapea:)
Ange spray cu sare de mare gasesti si aici, nu mai stiu cum ii zice dar au peste tot, e o cutie albastra cu un copil si un delfin pe ea.
Sa aveti fun in Ro. Noi noroc ca am fost anul trecut, ca altfel cred ca nu mai ajungeam niciodata. Ca asa ne merge noua, putin mai bine, apoi iar un hop, si tot asa.
Iaca acu inteleg eu cam care-I treaba cu Toronto si Mtl. Ca citisi si la calatorii si nu pricepeam de ce le e asa de bine la unele persoane in Ca:)
Ca eu nu-s in aceeasi tara bag seama. Pai fetele in MTl chiar au alocatie pt copii nu ca mine aicea, care i-au mai nimic si nici nu avem venit mare. Apoi gradinitele par mai ieftine la voi. Eu platesc 32 pe zi, fara nimic de mancare de acolo. Trbeuie sa mai caut si eu caci am vazut ca mai sunt care ofera si mancare dar e mai scump si nu prea au locuri. Si Montesouri din cate stiu aici nu le da de mancare. Ce ma mira Parpa, e ca la voi la home base le da. Na, daca mi-a trebuit partea ploioasa...
Noi pe calc nu prea il lasam ca apoi nu-l mai poti lua de acolo.
Pe "toiu" (Donald)l-am mai scos de pe lista, ca e cam obraznic si al meu reproduce tot ce face toiu acolo.
Alycia, si eu ma gandeam la fel ca e sociabil etc, si cand colo nu vrea sa mearga. Bine, ca e si vorba de limba, dar oricum nu ma asteptam.
Meme va dorim multa sanatate. Asta ma supara si pe mine ca stau putin cu el, si si in putinul ala reusesc sa ma enervez rapid, mama cu nervi ce sunt. Deja il prefera pe tati mai mult.
Hai va dorim numai bine, si asteptam vesti

Daiopri spune:
Am uitat, Dana_Mario ce fel de patine sunt acelea? Si de unde?
Ma gandeam sa incercam si noi cu patine de gheata sau role, dar mi-e cam teama.
Numai bine,
Noi