Copilasi de mai 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 11

parpalak spune:
Daiopri, mama, daca vrei facem concurs de care-i cu nervii mai pe bigudiuri.. :) Cum ziceam, la mine e mai ieftin ca nu stam in Toronto. Plus ca am 4 pe strada.. Numai ca vezi tu, in tara asta a noastra, avem 20 de grade in 24 de ore, care ne dau peste cap si pe astia marii, darmite pe aia micii... Plus ca, la ploaie, zau daca nu ne luam la intrecere si cu aia... ori oi fi eu animal de tropice.. da' zau daca nu-mi iau ochelari de soare colorati in galben, ca nu mai suport atita cer gri.. iar cind in sfirsit da soarele, o zi-doua umblu de parca n-am echilibru. :)
ange, mama draga, exact asa cum spui - cum te lauzi, cum se schimba placa.. d-aia ma tot vait p-aicea, poate s-o schimba si la mine macar un pic.. :) Vezi ca sint o gramada de sprayuri de nas p-aicea pentru copii cu apa sarata, din care unele cica-s cu apa de mare..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

DanaMario spune:
Ange sprayul cu sare de mare se numeste SALINEX si se gaseste peste tot
Daiopri patinele sint speciale pentru copii cu 2 rinduri de sine si au peste tot eu le-am luat de la Canadian Tire 10$
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

oLo spune:
Noi n-avem nici o problema de sanatate la gradinitza. Eu nu cred ca gradinitza e focar de infectzii.
Ieri am fost cu Anaïs la... cresa in vizita. Sa- vedem pe colegii ei de anul trecut. Deh, Anaïs e mare acu! Merge la gradinitza. Nu la cresa. Asa de tare s-a speriat Anaïs ca poate o las acolo! Ca s-a lipit de mine si nu a scos o vorba!
La gradi invatza o gramada de chestii. Poezii si cantecele (toata ziua imi canta prin casa), picteaza, deseneaza, lipesc decupeaza etc. Si mai ales, motricitate. Educatorul lui Anaïs a fost prof de sport pt copii. Si-i pune pe astia micii sa mearga pe barna, sa urce, sa sara si mai stiu eu ce. Era ¨naïs de la cresa mare acrobata, dar acu e si mai si. Iar mie imi sta inima-n loc de fiecare data cand o vad stand in echilibru pe stiu eu unde.
Korina, cum mai e cu regimul? Eu m-am apucat de alergat in pauza de pranz. Ca devenisem o sedentara si jumatate. Nu se mai putea sa continui asa.
Parpa, si-n Frantza vremea e mereu gri. E ceva mai cald ca-n Canada, dar tot e gri. O sa-mi iau si io okelari galbeni. Sau mai bine galben cu roz ;)
Cu creioanele stam destul de bine. Am avut cateva tentative de scris pe peretzi (din partea amandura) si au fost certate si puse sa stearga cu guma si puse la coltz. De atunci deseneaza pe hartie. Dar tot e mai sigur sub supraveghere. Oricum deseneaza la scoala o gramada. Acasa e bine sa mai faca o pauza ;)
Duminica am avut ziua Emmei. Poze vedetzi aici
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

ange spune:
hai ca mi-am revenit.Acum stiu despre ce sare de mare vorbeste Aalina.Aia e de desfundat nasul mai! Eu credeam ca o fi aparut nu stiu ce minuni de medicament minune prin Ro.Senx ca ma luminarati
parpa,zau de nu tac.Chiar malc.O sa va povestesc numai "relele" noastre poate asa ne va fi bine.Cum incep sa ma dau mare pe cilea,cum o iau in barba
daiopri,pai haide mai la Mtl.Moamaaaa dar cat dai mai pe gradi.Eu nu plateam nici bona Maiei cu atat.Zau.E viata frumoasa aici si Quebecul are grija de noi.Numai ca e friggggg
sunt prin zona ,nu va ratez
ange,mamica de 2 ori

ange spune:
oLo,sorry de vazui.
La multi ani Emmeiiiiiiiii.
sa creasca mare,sanatoasa si cuminte
ange,mamica de 2 ori

ange spune:
oLo,si inca ceva
frumoase poze,frumoasa papausica aveti,frumoasa limba ai,frumoasa petrecere dar dansuri dealea romanesti nu serviti voi frantzuzii astia?!
glumesc.
felicitari si sa te bucuri de fetele tale.
ange,mamica de 2 ori

Lumy spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa o pauza de nescris cu toate ca de citit v-am tot citit!!!
Am ramas iar singurele si parca imi vuieste casa asa de goala mi se pare! Fratele a plecat in Canada , sotul in voiaj ...Au trecut rapid si sarbatorile ...
Francesca creste , vorbeste intr-una , se uita la desene ..Ultimile achizitii sint "Veronica" "Veronica se intoarce" si e asa de incintata de ele ca traieste momentele filmuletelor atunci cind se uita!
Am inceput sa-i arat sa deseneze dar mi-a mazgalit si peretii prin casa!!!..)))
Dana eu am inceput sa-i arat si eu puzzle dar cred ca inca nu au dexteritatea necesara sa le aseze!! In legatura cu biberonul ...Si noi il folosim si nu vreau sa ma grabesc sa-l scot mai ales ca-l folosim doar seara!
Meme va tin pumnii si pupicuri lui Anca!
Ange ma bucur ca veniti in Romania ! Poate ajungeti si la mare!
V-am pupat!

ange spune:
Lumy,sigur ca ajungem si la mare. prietena mea din copilarie locuieste la Constanta.Nu am cum sa o ratez.
Si nu fi suparata ca ai casa "goala".Eu o am de 6 ani si tot nu reusesc sa ma obisnuiesc
mamici,pe unde sunteti?!?!
azi am un interviu pt. un job la timp partial.daca-l trec cred ca ma duc.asta ca sa ies putin din casa ca incep sa o iau razna.Nu e atat de bine acasa pe cat credeam
ange,mamica de 2 ori
foto

Daiopri spune:
Vezi Ange, de aia nu sunt eu acasa cu bb:)
Mi-e mi se pare mai usor la servici. Numai drumul pana aici si inapoi ma cam enerveaza ca e tare lung, in rest...
Eu sunt tare necajita. Plange baiatul meu de sare camasa de pe el la gradi. SI eu care credeam ca o sa fie bucuros. Nici nu stiu cum o sa fac, poate sa-l duc de 2 ori cate mai putin desi nu vad ameliorarea, ca deja a inceput sa planga de cand e dus, si nu-i da drumul lui tati. Dar stiu ca trebuie sa insist, ca daca o fi sa mearga tati la servici, ce facem atunci? Nu mai zic ca sapt. trecuta dupa gradi, noaptea deja vorbea in somn cu voce tare, tot mami, tati...
Acum inteleg ce zicea o prietena ca mai degraba l-ar mai naste o data, decat sa il mai dea la gradinita. Dar parca avem incotro.
Vroiam sa va mai intreb daca copii vostri se joaca singuri. Ca al meu nu prea, mai mereu ne agata si pe noi. Si tare as mai vrea uneori sa ma odihnesc:) Sau sa ma joc "de-ale mele" Ca deaia nici nu ating calc. de acasa.
E clar ca pare mai convenabil, dpdv al copiilor in Mtl, si mai stii, daca merge in ritmul asta pe aici cu slujbele, poate om pleca prin alte parti.
Dana_d ce mai face Ilinca? Dar Stefan al lui Korinna?
Hai, va dorim numai bine,
Mami si "La" plangacios.
P.s: Am uitat sa zic, ca avem o cunostiinta cu baietel Robert, si de atunci al meu zice ca pe toti ne chiama "obet".
Uite asa n-am stiut ce nume sa-i aleg :)

ange spune:
Daiopri,mie-mi place acasa si-mi place tare mult sa ma ocup de copii mei.Insa la un moment dat simt nevoia sa evadez si nu am unde.Copii mei nu au stat o zi,o noapte sau 5 min. sa zic cu o persoana straina.Asta in afara de gradi si scoala.Probabil ca daca al meu coleg venea seara acasa si aveam si eu cu cine schimba o vorba era altfel,probabil...
Astazi am reusit la interviu,o sa fiu sub apel.Asta si voiam sa ies putin din casa.Numai ca e mult de munca si deja sapt. viitoare lucrez de luni inclusiv joi eu am vrut.acum nu pot da inapoi ca-mi e rusine.Plus de asta este o gradi de guvern si nu am cum sa ratez o asemenea ocazie.
korina,pe unde esti mai?nici pe messeng. nu te-am zarit.
Robert se joaca singur.Daca-l las singur se uita mult la tv asa ca prefer sa-l antrenez in treburile mele.doar pt. el stau acasa
mai nu reusesc sa-l pun la olita.Nu vrea si pace! astazi la gradi a cazut in toaleta.Atat de moaca e!
weekend placut
ange,mamica de 2 ori
foto