Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
mda..si eu le-am scos....sper sa nu ma caute pe site-ul personal...ca atunci...kiar tre sa iau masuri...imi cumpar o ruleta ceva..
Oricum, voi ma stiti
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
emilyjeuly spune:
'neata fetili!
ce se intampla???? voi ati citit likurile date de catre Olguttza??? eu da, si e de naspa!
deja, pozele cu mine si iubi le-am facut private si cred ca poate ar fi mai bine sa facem ceva cu lista aia unde scrie de nuntile noastre. voi v-ati gandit ca oricine o poate vedea???? voi ce parere aveti?????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
Si eu am facut private pozele cu mine si iubi. E destul de nasol ce a patit Fabya (parca asa o cheama).
POZE
olguttza spune:
Io totusi sunt in ..., desi m-am trezit c-o poza din albumul personal (doar natura, ca sa zic asa, fara personaje) pe un site de nunti; nu dau nume, ca nu-i frumos, la fel cum nu-i frumos ca cele care-s printre noi si si-au facut firme de acest gen sa "fure" imagini, considerand ulterior ca apartinandu-le. N-as vrea sa devin paranoica (no offence), desi fiecare tine la imaginea lui... Ma mai gandesc inca....
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Giova spune:
Neatza !!!!
Nu v-am parasit sa nu credeti asta.
Dar laptopul meu e grav bolnav, si pana nu vedem ce diagnostic are, nu prea am acces la net. acum am laptopul unuia dintre sefi, dar miercuri vin in Ro asa ca trebe dus la birou. Poate il voi avea din nou pe weekend, dar nu stiu sigur.
Am citit si eu cu pozele. Macar daca au furat pozele sa le puna in reviste decente nu in xxx.
Ce mai faceti voi? Krelia ce mai zici? N-am mai pove de mult.
Raluca am vazut pozele. Iti sta foarte bine asa tunsa.
Fug si eu sa ma imbrac, ca sunt tot in pijama si pe urma revin, cu forte proaspete.
Gio 31+
krelia spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
.. poate ar fi mai bine sa facem ceva cu lista aia unde scrie de nuntile noastre. voi v-ati gandit ca oricine o poate vedea???? voi ce parere aveti?????
Eh, treaba asta nu cred ca poate influenta pe cineva. Ce informatii poate sa "extraga" cineva din acea lista?? la ce i-ar folosi??
26 august 2006
jesia spune:
De cateva zile mi se incarca pagina asta ca dracu ...nu stiu ce are dar ma enerveaza la culme ...cred ca o sa dau cu el de pamant
...........ioar in legatura cu oamenii aia care nu-si fac treaba corespunzator si prefera sa "spioneze" discutiile si pozele de pe forum...toata scarba pt ei
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Am citit si eu cu pozele. Macar daca au furat pozele sa le puna in reviste decente nu in xxx.
Nu e vorba de reviste xxx....ci de ziarul Libertatea, din cate am inteles....
Eu, cu treaba...pe la alte birouri..stii tu ..."uizaut mess"
26 august 2006
SunSmile spune:
Buna fetelor,
M-a enervat teribil faza cu pozele...mai ales astazi cand am fost la tomograf
Ce-o fi facand Raza? Oare a aflat cauza starilor ei?
Hai pupici
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by emilyjeuly
.. poate ar fi mai bine sa facem ceva cu lista aia unde scrie de nuntile noastre. voi v-ati gandit ca oricine o poate vedea???? voi ce parere aveti?????
Eh, treaba asta nu cred ca poate influenta pe cineva. Ce informatii poate sa "extraga" cineva din acea lista?? la ce i-ar folosi??
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Nici eu nu cred ca lista noastra influenteaza pe cineva. Nu vede decat niste data, nume de restaurante si biserici. La ce sa-i foloseasca cuiva?
POZE