Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
Giova spune:
Si eu sunt de aceeasi parere cu Krelia si A.cicel in privinta listei. Nu are cum sa ne afecteze.
Krelia stiu in ce revista a aparut, dar nu se stie niciodata pe unde le vine unora sa puna pozele noastre. Putina imaginatie le trebuie si reusesc.
Spor la munci!!!
gio si bb Marco 31+
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by emilyjeuly
.. poate ar fi mai bine sa facem ceva cu lista aia unde scrie de nuntile noastre. voi v-ati gandit ca oricine o poate vedea???? voi ce parere aveti?????
Eh, treaba asta nu cred ca poate influenta pe cineva. Ce informatii poate sa "extraga" cineva din acea lista?? la ce i-ar folosi??
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
stiu ca pare absurd, dar te poti trezi cu nu stiu cine peste tine la nunta.... poate , dar cand se intampla chestii de-astea te gandesti aiurea.....
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
tigrutz spune:
Uite de asta am avut intotdeauna reticiente in a pune poze pe un forum, pe internet in general. Nu ca as vrea sa ma ascund in spatele anonimatului (sau poate da? ), dar nu se stie niciodata....
Cu listuta chiar nu cred ca au ce sa faca.
krelia spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
stiu ca pare absurd, dar te poti trezi cu nu stiu cine peste tine la nunta.... poate , dar cand se intampla chestii de-astea te gandesti aiurea.....
Nu te duce cu gandul atat de departe...crezi ca la o nunta intra cine vrea???
Relax...ca doar nu-i discoteca!
Uite inca un motiv in plus sa ai MC sau cel putin sa ne punem don'soarele de onoare la treaba...sa le inzestram cu tabel cu numele invitatiilor si sa le dam sarcini precise...sa fie cu ochii in patru! Pai, nu?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Uite de asta am avut intotdeauna reticiente in a pune poze pe un forum, pe internet in general. Nu ca as vrea sa ma ascund in spatele anonimatului (sau poate da? ), dar nu se stie niciodata..
Eh, io kiar is curioasa sa te cunosc, mai ales ca vom fi miresici la aceeasi bisericutza
Kestia cu cunoscutul e valabila si pentru celelalte miresici care nu s-au dat inca in vileag!
26 august 2006
ooana spune:
Si eu sunt curioasa in legatura cu fetitele pe care inca nu le-am vazut...insa in privinta pozelor cred ca am sa le scot si eu si de fiecare data cand am sa doresc sa va arat ceva am sa va dau link-ul unde sa va uitati!
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by tigrutz
Uite de asta am avut intotdeauna reticiente in a pune poze pe un forum, pe internet in general. Nu ca as vrea sa ma ascund in spatele anonimatului (sau poate da? ), dar nu se stie niciodata..
Eh, io kiar is curioasa sa te cunosc, mai ales ca vom fi miresici la aceeasi bisericutza
Kestia cu cunoscutul e valabila si pentru celelalte miresici care nu s-au dat inca in vileag!
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Cu siguranta ca o sa ne cunoastem, ca doar nu sunt eu asa secretoasa... Si nu numai din poze, poate ne intalnim cu toate fetilii....asta cand nu vor mai vrea firmele pt care lucram sa ne ridice statui si ne vor lasa sa avem si noi o viata personala....
Giova spune:
Chiar asa fetelor, tre sa puneti poze sa va cunoastem si noi.
Sau vreti sa ne faceti o surpriza si sa va vedem direct mirese?
Oana ce mai faci?
gio si bb Marco 31+
krelia spune:
Intrebare:
Mey fetelor, si voua va apare porkaria aia cu "pagina se incarca"???
Pe mine ma dispera, pe cuvantu' meu!!!
Pe langa faptul ca se incarca foarte greu...(poate si d ela provideru' meu)..acu' imi apare si caseta asta enervanta, care nu dispare pana cand pagina nu se incarca complet si imi si acopera unele cuvinte din postari, pe care, eu, in mod normal, le puteam citi, chiar daca pagina nu era incarcata complet...
E o prostie...mai mare decat merlin ala de asta-vara...parerea mea!
26 august 2006