Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesiaquote:
Originally posted by a.cicel
Intra pe www.ghidulmiresei.ro
Saru` mana !!! ...da` acolo unde tre` sa intru...tre` sa devin membru???????
In partea dreapta sus ai Login membri, nu ai cont, click aici.
POZE
dianette spune:
quote:
Fetelor, ati vazut ce a scris Nushulica la Mirese 2005? Ca mai nou pozele de aici apar in reviste. Pai daca e asa, eu le scot de aici.
POZE
Eu una n-am inteles nimik. Cine a priceput? Ca m-a facut curioasa...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Andita spune:
'Neata, fetile.... Ce mai ziceti, cum v-ati odihnit, sau nu...in week-end?
Noi am fost la Buzau, ocazie cu care am avut de rezolvat o multime de chestii legate de nunta si nu numai. In primul rand, am cimentat, ca sa zic asa, relatia cu nasii. Am fost ieri intr-o vizita fulger, preconizata sa dureze 1 ora, si care s-a intins pe 3 ore, pentru ca n-am scapat fara sa fim cinstiti cum se cuvine de gazde. Toate bune si frumoase, deja au inceput sa ne zica Finule, Finuto.... Foarte frumos a fost. Am discutat si detalii, transant, referitor la eventuale "pretentii" de ambele parti, si pana acum, slava Domnului, e chiar OK. Au zis cam ce vor ei sa faca, noi am zis ce vrem, i-am rugat s anu apara crize de comunicare gen trebuia sa ne cheme la masa si nu au facut-o, deci sunt asa si pe dincolo. Orice problema apare, o discutam deschis, pe fata, fara suparari. Sa dea Domnu' asa sa fie!
Al doilea punct bifat ar fi vizitarea salii de la restaurant. Sambata seara am ajuns numai bine, se pregatea sala de o alta nunta. Am intrat. e super draguta si eleganta, toalete impecabile, personalul parea OK. Mesele sunt rotunde, destul de mari, pentur 10 persoane. Sincer, sper s aincapa toata lumea, ei zic ca sala ar avea capacitate de 250 de persoane. Asa sa fie...
Am insa o mica problema, de fapt, mie mi se pare foarte mare, chestia e ca toata lumea zice ca sunt ridicola. Asadar, dupa cum va ziceam, sala e foarte eleganta, nu are nimic rustic in ea.... Ei bine, in conditiile astea, tata socuru vrea sa puna pe fiecare masa cate o cana de lut plina cu tuica. Numai cand ma gandesc imi apar bubite pe piele. Nu stiu cum sa fac sa-i spun ca nu se poate, pentur ca nu merge de nici o culoare cu sala. Ieri cand a adus iar vorba, m-am facut rosie, si simteam ca explodez....
Alta ar mai fi cu ciorba de potroace de a doua zi. Mia fetelor, voi ce stiti de asta? eu stiam ca asta se face dupa ce se trezewste lumea din "betia" a doua zi, cam cu fiecare pe la casa cui ne are, adica rudele mirelui, la mire, ai miresei, la ea, ai nasilor, cu tineretul, la nasi. Ei, acum a tata socru, vine el cu o idee: sa-i ducem la restaurant!!!! Eu si mama sunterm 100% impotriva, mai ales ca vrea sa imaprta banii cheltuiti si aici, in conditiile in care d ela mine, din partea miresei adica, nu o sa vina nimeni, iar in planurile mele si ale lui Iubi, nici noi nu o sa mai fin in tara, ci in luna d emirere, daca ne ajuta Dumnezeu sa nu ne abatem de la plan. Voi cum faceti? Ati mai auzit de asa ceva? e ca un fel de nunta dupa nunta: ciorba, bautura si o friptana, dom'le... Ce sa-ti spun.....
Nunta noastra
Poze
Munte
tigrutz spune:
Buna fetelor, va doresc o saptamana super, chiar daca e luni si starea de spirit nu e prea....roz
Saptamana trecuta mi-am scos colegii la o masa cu o anume ocazie si i-am dus la Casa Ardeleneasca unde fac nunta....toata lumea a fost foarte impresionata de cum arata, de servire, de mancare...portile foarte mari si bune....sunt super happy ca le-a placut si ca s-au simtit bine.
Chiar am de gand sa mai merg acolo si cu alte ocazii pana la nunta, in mod special sa ne ducem parintii acolo, asta asa sa vada si ei ce alegere au facut copilasii lor....
Voi ce mai faceti dragutelor? Ce-ati facut in wk? K-relia, nu ne povestesti si noua cum a fost la munte?
ooana spune:
quote:
Fetelor, ati vazut ce a scris Nushulica la Mirese 2005? Ca mai nou pozele de aici apar in reviste. Pai daca e asa, eu le scot de aici.
POZE
Adica??? Luminati-ma si pe mine! Oi fi eu mai adormita ca e luni...pai daca e asa le iau de aici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Neazza fetele!
Sunt super somnoroasa..mofturoasa..totul imi "pute" si nimic nu-mi convine....vreau acasa!!!!
Vreau concediu...fro 20 de ani asha.......ati auzit si voi ca idiotii astia discuta sa ne scoata la pensie la 65 de ani???...pai cine naiba mai munceste...si cine te mai tine pan' la varsta asta? Si cine are bani sa isi faca pensii private...si cine are incredere in shmekerii aia cu "asigurarile"..... Si ce-oi fi visat azi-noapte de m-am trezit cu fata la cearceaf?? .....
In fine...poate imi revin ..la munte a fost frumos....am facut gratar...am baut vin fiert , am stat la caldurica si am jucat remy ...pacat insa ca a fost atat de scurt...trebuia sa plecam de vineri..data viitoare, stim
Pup fetele, ma-ntorc la sapa
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
Cititi aici si apoi aici!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
POZE
Adica??? Luminati-ma si pe mine! Oi fi eu mai adormita ca e luni...pai daca e asa le iau de aici!
Oana & Marius
Wedding Day
Cred ca se refera la faptul ca anumite reviste "fura" pozele ce apar aici pe forum si le folosesc pentru diferite articole....am dreptate, asta ai vrut sa spui, A.Cicel?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by tigrutzquote:
Originally posted by ooanaquote:
POZE
Oana & Marius
Wedding Day
Cred ca se refera la faptul ca anumite reviste "fura" pozele ce apar aici pe forum si le folosesc pentru diferite articole....am dreptate, asta ai vrut sa spui, A.Cicel?
Eu am preluat doar, de la Miresela anului 2005. Mesajul era de la Nushulica. Si eu sunt nelamurita.
POZE
Andita spune:
Din cate pricep eu cu mintea mea, e cam groasa. Fetelor, imi pare I'm sorry, da' poze de la mine, nu or sa mai existe pe acest forum. Daca vreti, va trimit pe mail, la fiecare in parte, cu speranta ca nu sunt ziaristi indecenti infiltrati printre noi. Chiar nu am chef sa-mi vad mutrita prin vreo revista de 2 bani, mai ales ca de fel sunt o persoana care tine mult la propria intimitate.
Ce sa zic, sunt magari, scuzata-mi fie exprimarea!
Nunta noastra
Poze