Magia copiilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Eu dupa zodiacul chinezesc sunt BOU DE APA.
Ce inseamn asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Inseamna ca ai sa visezi stelute si caluti de mare si daca ai sa iei de mana un copil de foc ai sa visezi reni si zane de zapada.

Scuze, da nu m-am putut abtine

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

deci inseamna ca am maaari sanse sa o iau razna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Sa nu uitam ca la aceste elemente se adauga lemnul si metalul in viziunea asiatica. Sa ne aducem aminte de Anul Maimutei de Lemn: 22 ianuarie 2004 - 8 februarie 2005

... an al miscarii, discutiilor si schimburilor de idei. Vor fi favorizati: politicieni, diplomatii, ambasadorii, scriitorii, oratorii, vanzatorii si jucatorii in general. Va fi un an in care problemele se rezolva usor, un an al manipularilor inteligente. Folosindu-si simtul umorului si sarcasmul, Maimuta anunta un viitor fascinant plin de surprize, un an al transformarilor. Va fi un an suspect de optimist. Se anunta si tulburari, revolutii si anarhie, un an in care totul va fi intors pe dos. Cuvantul "normal" va disparea din dictionar in acest an.

Spun sa ne aducem aminte deoarece acestea erau previziunile. Deci sa ne aducem aminte ce s-a intamplat si ce se intampla de atunci.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu sunt o amestecatura de elemente in care predomina vantul de toamna si apele adanci.
Si ai dreptate, codurile astrologice nu sunt tot timpul identice cu codul unui suflet.
La fiica mea se potriveste: astrologic cat si ca emanatie este foc-aer.
Insa la fiul meu este putin diferit: astrologic este foc-pamant. Dar emanatia lui este de spirit de apa. Cand eram insarcinata cu el si inca nu se confirmase medical visam pesti si delfini.

Nu e usor, dar ascultand ce iti "spune" universul poti sa ii inveti limbajul.
Si limbajul acesta imi spune ca ai dreptate, Ovidiu, in legatura cu schimbarea ce va veni. Recunosc ca ma sperie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Profetie:

“Si va veni o vreme, si Acuma Este...... cand Mamele nu vor naste Copii de Aer, de Apa, de Lemn, de Pamant sau de Foc, ci vor naste Copii de Oameni......

Copii care, nu numai ca vor Stapani si Binecuvanta prin Viata Lor Cerul si Pamantul, dar vor reusi sa Armonizeze in Fiinta Lor Aerul, Apa, Lemnul, Pamantul si Focul.....”
(Din Cartea Vietii)

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Profetie:

“Si va veni o vreme, si Acuma Este...... cand Mamele nu vor naste Copii de Aer, de Apa, de Lemn, de Pamant sau de Foc, ci vor naste Copii de Oameni......

Copii care, nu numai ca vor Stapani si Binecuvanta prin Viata Lor Cerul si Pamantul, dar vor reusi sa Armonizeze in Fiinta Lor Aerul, Apa, Lemnul, Pamantul si Focul.....”
(Din Cartea Vietii)

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

uaaau, cool!!

...unii dau prea mult din coate ...

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Femeile in ACTIUNE sunt MODELE CREDIBILE.
Sunt singurele Modele Credibile. Orasele, lumea afacerilor, lumea culturala, lumea politica, noi toti, avem nevoie de o revigorare a Modelului Feminin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Este chiar trist cum sare lumea la atac atunci cand cineva are cu adevarat ceva de spus.

Ironia este doar the easy way. Pacat ca nu vreti mai mult de atat.

Dar e asa usor sa te ineci in orgoliu si sa ai impresia ca esti deasupra tuturor.

POZE

Mergi la inceput