Magia copiilor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by april

Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Un pupic maltez..... !
Ma gandesc amu’ ca nu e frumos sa ne lasi aici in aceasta toamna prelungita si sa pleci in vacanta in Mediterana.....

Navigator solitar, sunt pe acolo iahturi si pentru noi ?

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da, chiar vroiam sa intreb: domnul Bufnila chiar este in Malta? Ceea ce ne-ar bucura, ca-i tare frumos acolo ... sau are alta semnificatie chestia?

POZE

Mergi la inceput

Da, da, da!
Excelent! Are alta semnificatie. OK, sunteti extraordinari!
Va multumesc frumos pentru ca va prindeti in joc. Constructia Imaginii are si un caracter ludic.

quote:
Originally posted by gabirus

Da, chiar vroiam sa intreb: domnul Bufnila chiar este in Malta? Ceea ce ne-ar bucura, ca-i tare frumos acolo ... sau are alta semnificatie chestia?

POZE

Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

am si eu un exemplar in familie. Nu a fost prea greu sa ma prind

POZE

Mergi la inceput

Ce fel de copil ai? E de aer? De foc? De apa? Sunt o multime de date care te pot orienta. De la felul in cre respira, de la felul in care vorbeste, de la felul in care priveste anumite lucruri, de la felul in care se misca. Anumite intamplari din viitor sunt incastrate in anii primi de viata. Vorbesc din experienta personala.

Ovidiu

quote:
Originally posted by gabirus

am si eu un exemplar in familie. Nu a fost prea greu sa ma prind

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

pe mine ma atrage astrologia si cat de cat am acumulat cateva informatii referitoare specificul fiecarei personalitati.
pentru inceput caracterul unei persoane poate fi analizat cu ajutorul a mai multor zodiace ce apartin mai multor culturi.poti afla ce animal, planta, copac, unealta, numar il poate caracteriza pe un individ.
dupa cum stim sunt zodii de foc(zodiacul european)<berbec - leu - sagetator> de pamant<taur-fecioara-capricorn> de aer<gemeni-balanta-varsator> si de apa<rac-scorpion-pesti>
daca ne-am ghida dupa zodiacul chinezesc am putea analiza anul nasterii si atunci am putea fi oricare dintre<dragon, sarpe,cal, oaie,maimuta,cocos, caine,mistret, sobolan, bivol,tigru, iepure> de metal, pamant, foc, apa, lemn.

nota :in functie de an poti fi dragon de apa de pamant etc

puteti gasi si pe internet siteuri cu analize astrologice, e interesant

Mergi la inceput

si cum spunea alticneva dupa scris, gestica, fizionomie si de ce nu chiromantie (stiinta care studiaza liniile din palma) sunt "n " metode de a determina o impresie generala fata de o perosoana. chiar si numlele in sine simbloizeaza ceva. asta nu inseamna ca este 100% corect, dar in mare parte se adeveresc multe lucruri.

si mai e ceva : in genereal , cand crezi in o anumita cultura, atunci vezi "semnele" ei, le descoperi mai usor. spre exemplu a spus la horoscop ca nu e bine sa faci "X" sau ti se intampla "y", atunci pe parcursul zilei te feresti sa faci asta, pe cand persoanale care nu cred, ignora cele spuse, si nu le "vad"

Mergi la inceput

pentru documentare :
*** www.elixir.ro
*** www.acvaria.ro
*** www.eastrolog.ro

Mergi la inceput

ovidiu, ce zodie esti?

Mergi la inceput