Prima vizita in Romania - cand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Prima vizita acasa am facut-o acum in toamna, dupa aproape 6 ani. NU pot sa va descriu emotiile care m-au incercat.I-am vazut pe ai mei de doua ori de cand sunt aici, dar imi era un dor nebun sa merg eu acasa la ei, sa beau o cafeluca cu ei acolo acasa, s-o vad pe bunica mea cea draga si cel mai cel sa ma dau mare cu bebicul meu care avea 5 luni cand am plecat si a fost asteptat de toata lumea cu mare drag si nerabdare. Am stat o luna si jumatate si mi-a fost tare greu sa vin inapoi. M-am simtit extraordinar, piticum a fost f cuminte si s=a imprietenit cu bunicii din prima secunda...Ce sa va spun, m-as duce inapoi de Craciun daca s-ar putea :)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi nu avem de gind prea curind. Mai bine ii aducem pe ai nostri aici - pe rind, evident. In afara de parinti si de fratele meu cu familia, in rest nu am cui duce dorul. La sotul meu e si mai usor: nu mai are decit mama si bunica. Cu care oricum nu prea tinea legatura (nu mai scriu de ce, exista subiectul cu soacrele).
Sint atitea lucruri de vazut in primul rind aici, appoi in restul lumii, incit nu vom trece prea curind prin Ro. Mai ales ca ne e inca proaspat in memorie totul. Si am auzit atitea pareri ale prietenilor care au fost dupa mai multi ani in Ro si nu vor sa mai calce pe acolo, incit...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Fetele din SUA , puteti sa-mi spune-ti si mie unde ati gasit cele mai ieftine bilete spre romania?? eu vreau sa merg in ian- febr. ati calatorit in perioada asta vreodata?? ati avut probleme , intarzieri etc?

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Eu am fost prima oara in Romania dupa 3 luni.Sunt de 5 ani in Japonia,si merg in tara in fiecare an.Au fost si parintii mei aici in vacanta anul trecut,au stat 3 luni, sotul meu a fost in RO. de 13 ori in 5 ani.Abia asteptam sa vina luna februarie sa ne urcam in avion si sa luam din nou drumul spre tara!Cu toate ca ii vad zilnic pe-ai mei pe internet,tot imi este dor de ei si de casuta mea din Romania.

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Prima data am fost acasa in Ro dupa o luna si un pic A doua dupa 4 luni, a treia dupa 1 an si 8 luni iar acum implinesc deja 1 an si 10 luni de cand nu am fost.Problemele sant financiare nu ca nu mi-as dori sa plec in Ro!Mai imi trece dorul cat de cat pt. ca parintii mei au net acasa si vb zilnic, ne vedem si pe webcam, la fel si cu prietenii

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Noi am venit in februarie 2002 si de atunci mergem "acasa " in fiecare an de Craciun, chiar si anul acesta vom merge 4 saptamani chiar daca avem un baietel mic de 8 luni.
Am cumparat biletele intotdeauna de acolo din Romania (sunt mai ieftine) dus intors cu "open " pe un an de zile deci veneam in ianuarie in Canada plecam in decembrie in Romania.
E un efort financiar dar merita .
Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si noi dupa 1 an si 9 luni de cand suntem aici am fost deja de 2 ori si ne-am propus sa mergem cam la 10 luni, desi eu as vrea si mai des...altfel cred ca as muri de dor...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

kitty b tin sa te anunt ca intr-adevar ai facut alegerea perfecta cu luatul biletuluinumai din tara, noi din pacate anul asta am fost cam pe fuga, insa ma gandesc ca umatorul dus, o sa iau montreal - bucuresti si pe urma doar din tara, chiar daca o sa pierd ceva bani data urmatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

eu nu am mai fost de 6 ani in RO, si pot spune ca nici nu imi este dor; ultima oara am fost cu sotul, cand ne-am casatorit; lui nui prea place in RO; atunci cand am mers a fost groaznic; am fost doar 10 zile, ptr. ca atat isi poate lua liber de la companie; oboseala de pe drum, birocratia din tara, schimbarea de la aer pana la apa, a fost horror, chiar si ptr. mine care am dat la boboci mai tot timpul; pe ai mei nui pot aduce aici din lipsa de finante, ei nu se deplaseaza separat(chiar daca ei spun contrariul), lipsa spatiului(ei n-ar suporta viata la bloc sub nici o forma, i-as inbolnavii numa`), si-apoi sunt in etate(maica-mea este diabetica, cardiaca, iar taica-miu nu-mai vede cu un ochi deloc, iar ei la viata lor nu s-au deplasat nicaieri niciodata si nu cred ca s-ar descurca singuri pana aici; ei acasa nu au camera web, ptr. ca in zona unde m-am nascut eu(desi sunt bucuresteanca, dar mai la coada lui) nu exista net, abia acum avand o mica-maaaaaare speranta, frate-miu avand pc. dar momentan ne-folosindul, asteptand; deci comunicarea cu ei ramanand doar tel. dar si ala fff. rar, caci sunt prinsa tare cu cucuietele mele, care-mi sug toata seva; ei nu si-au vazut nepoatele decat din poze, de la prima avand un teanc, dar de la a doaua doar cateva, din lipsa de timp din partea mea; cat de curand sper sa le pot pune un teanc zdravan de foto ca sa le delecteze in voie acasa; de fiecare data cand vorbesc cu maica-mea ma intreaba cand vin acasa; intrebarea asta ma seaca la suflet, mie mila de ea, mie dor de ei, dar mii scarba de tara; ma gandesc ca daca ma voi duce, sotul nu va putea sa mearga cu noi, ceea ce ai mei nu prea inteleg de ce; iar cea mai maaare teama imi este de b. din partea copiilor, sila de spitalele din tara, cadrele sanitare care cum te simnt ca vii din afara vor si tot vor; numai ce citesc pe net si ma infior; ele fiind crescute numai aici, mii teama ca imediat cum voi intra in tara cu ele vor apare si probl.; poate sunt eu prea paranoica dar asa gandesc acum; deci sa plec cu doua copkile dupa mine nicicum!!!; maica-mea imi spune mereu ca ma aduce acasa cu emisiunea "Surprize, surprize!"; ii maaaare fan; se uita la toate emisiunile si cum ii o mama cu o personalitate fff. puternica, cand ii dau tel. imi tot spune ce si cum, cine a mai fost adus, de nu stiu de pe unde, si ca vai draga acei ratacitori numai vor sa paraseasca pamantul natal ptr. nimic in lume, dar este f. haioasa ca dupa zece min. imi spune ca din RO tooot tineretul pleaca in afara; uneori am ajuns sa ne luam la cearta pe tema asta, ptr. ca face mii si mii de aluzii, ca ori poate nu am bani, ori nu ma lasa sotul, ori ca traiesc rau, si ca de ce nu ma ingras, zau ca uneori numai cand imi amintesc ce-mi spune ma dor creierii; spuneti-mi ce sa-i mai spun???; de fapt adev. i l-am spus ca nu avem bani etc, etc, si mai ales ca nu-mi este dor de tare si nici prea tare de casa, doar ca ea este un picut c-am patrioata? si nu prea sau nu vrea sa inteleaga; as vrea sa-i vad, normal, pe ei ca parinti, pe frate-miu, cumnata-mea, nepoata-mea, dar in rest pe nimeni!; poate viitorul ne va da posibilitatea camerei web?

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia, ca tot ne cunoastem de la alt subiect- eu o sa merg la anul in mai cu bebe, dupa 4 ani jumate de Canada, si sunt icna ok, cu dorul.
De ce? Ca au venit parintzii mei de 2 ori si socrii la fel si anul trecut au venit totzi 4 si frate-meu, ca de am facut nunta! Mi-e dor de unele persoane si de f. putine locuri, nu am mers dinc auza ca 2 saptamini nu se merita, cat ai vacantza, nu intelegi nimci acolo in Ro, ca e scurt timpul , trag totzi d etien si vii obosit acuma voi merge 4-5 saptamini!
Acuma in ianuarie vine mama pt 2 luni!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput