FIV 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ceci,tin pumnii pt maine.DOAMNE AJUTA SA FIE BB IN BURTIK!

Mishi,Cami??

Fetele,eu am citit aseara postarea lui Nicole74 de la povesti de succes si,sincer,parca mi-a mai crescut optimismul.Pentru cele care va pregatiti de fiv,merita sa cititi

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Flori merci mult de tot.Sper si eu din suflet ca Dumnezeu sa fi pus un bebe mic in burtica mea.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele intr-o viteza. Azi n-am timp deloc sa stau pe forum.

Ceci,iti tin pumnii pentru maine !! sa dea Dumnezeu sa fii !!! sper ca maine cand intru sa vad numai bucurie si multe felicitari pentru tine !!!

Mishi, ce mai faci?
RH, gravidutza noastra cum se mai simte ?
Crinuta, Danutza

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Asa sper si eu Andicule.Te pup dulce si mult succes si tie.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cecilia iti tin pumnii pentru maine sa fie cu okisori.
Lachi mama ia o pauza ca noi te asteptam sa revii cand doresti.Sa nu fie prea mult ca o sa ne fie prea dor de tine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce pauza????? Voi credeti ca pot??? Nu pot fetelor.... tot la voi ma gandesc, va citesc, simt ca sunteti familia mea...
Dar...o sa incerc sa fiu mai temperata si sa ma ocup mai mult de viata personala. Stiti de ce nu pot? Pentru ca atunci cand am avut cele mai mari incercari din viata mea, ma refer la perioada decembrie-martie 2004-2005, VOI ati fost alaturi de mine, datorita voua nu am innebunit, pe voi va sunam la telefon, voi m-ati inteles si sustinut cel mai bine. Si atunci cum sa ma declar "satula" de voi? Nu, nu pot sa plec, ci doar o sa remediez problemele pe care mi le-am cauzat eu si nu voi, nici acest forum!
Va pup pe toate si CECILIA BAFTOI MAXIM MAINE LA TEST!!!

Mergi la inceput

Asi,Lachi

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi forumul asta nu e forum e cocaina-net.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

hai mai asi, nu mai fa mishto de mine, ca eu am vrut doar sa nu apucati sa vi se faca dor de mine..... M-a sunat danap razand...si mi-a zis "ti-am zis io soro ca forumul e boala grea?"... a.... si a incheiat convorbirea prin " ei bine, ma bucur ca ti-ai revenit!" deci...daca tot e epidemie, asta e! eu ma simt bine aici cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai Lachi , mare figura esti.Te de enspe mii de ori.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput