FIV 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu fac misto de tine pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Doar ca eu nu vreau pauza!Poate mai incolo.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Programul meu de corectare a excesului de interes fata de forum,( ca pana acum stateam mai tot timpul pe forum si in rest, cand nu mai eram la birou si nu mai puteam intra pe net o viram pe telefonul mobil,) este urmatorul: de acum m-am gandit sa includ si cate o intalneala cu cate o fata de pe forum! Asta e! Si e bine si nu o sa ma mai plang niciodata! Va pup! Fug acasa sa ma ocup de sotul meu! Ca maine ma intalnesc cu Cecilia, poimaine cu Danap si raspoimaine cu Mura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ti-ai facut plan de bataie pe trei zile, ai?

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

CECILIA BAFTA PENTRU MIINE

DANUTZA multi din partea mea ,te asteptam aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Gina multumesc din suflet.Sper sa vin cu vesti bune;

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Cecilia bafta multa si sa auzim de

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
De abia acum reusesc sa intru pe forum pentru ca a tot lucrat ceva sotul meu la calculator.
Lachi ma bucur ca te-ai razgandit. Eu sigur ti-as fi simtit lipsa pe forum.
Cecilia iti tin pumnii sa fie bine maine!
Cami, Mishi va doresc succes!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Anna,Crinuta multumesc din suflet ca va ganditi la mine.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine la voi?

Ma numesc Carmen si sint si eu o mamica aspiranta.
Va urmaresc de mult, nici nu mai stiu de cind. Sa fie 2-3 ani. Am tot vrut sa scriu dar nu am indraznit pina acum.
Imi sunteti dragi toate, ma bucur cind aud ca ramine cite cineva insarcinata, si ma intristez cind aveti esecuri. Sa nu va mai spun ca stau ca fraiera in fata computerului ore intregi si pling de bucurie sau tristete la citirea mesajelor sau povestilor voastre.

Eu am deja la activ o inseminare artificiala ( IUI) nereusita. Nici nu cred ca o sa ramin insarcinata prin IUI, sincera sa fiu, sunt sigura ca o sa ajung la IVF/ICSI, dar medicii au zis sa incepem cu IUI, si asa facem. Deci ma asteapta drum lung si greu asa ca sper sa ma primiti si pe mine in rindul vostru. De la voi mi-am luat puterea sa trec peste frica de injectii( le urasc)si de necunoscut. V-am citit mereu si mi-am zis ca daca voi suportati atunci o sa suport si eu. Pina la capat, cind o sa ma vad insarcinata!

Intrebarea mea la voi este: Dupa IUI vi s-a intimplat sa va vina CM mai devreme decit de obicei?
Mie mi-a venit cu 4 zile inainte de termen( de obicei am ciclu regulat- 28 zile) si nu am apucat sa-i spun d-rului. Sunt curioasa daca este din cauza hormonilor administrati sau sint alte motive la mijloc?

Si inca ceva: A ramas cineva insarcinata prin IUI?
A doua, a treia...a 6-a incercare??

Va multumesc tuturor si va pup cu drag,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Fetele dragutele,

Nu-mi raspunde si mie nimeni?
Am stat toata ziua pe computer si v-am citit.
Nu e nimeni pe forum la ora asta?

Mergi la inceput