FIV 48

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Flori fata draguta eu nu stiu fff. multe dar pot sa-ti zic din experienta mea.Cred ca se poate face FIV fara stimulare dar cred ca e ffff. riscant.Gandestete ca eu am avut 10 ovocite din care au rezultat DOAR 3 embrioni.Asa ca la doar un ovocit eu cred ca e cam riscant.Daca nu se reuseste fertilizarea lui ce pui in uter?
Daca sotul nu are probleme grave poate ca aveti norocul sa se fertilizeze,dar nu iti e teama de un esec doar cu un embrion?Vezi ca sunt nereusite si cu mai multi,daramite cu unul singur.
Bine dar cum Dumnezeu e in toate, poate sa se prinda si acel unic embrion.Sa-ti dea DUMNEZEU noroc sa reusesti.Multumesc mult de incurajari pe toata durata asta.

cecilia

Mergi la inceput

Cristinici daca ai sti cat imi doresc sa sparg gheata si sa razbun cumva necazul fetelor.Acum mai ca ma simt datoare sa fac asta;dar daca ar fi dupa ce ne dorim noi.
Multumiri pt. incurajari .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutzanu mai zic nimic....
lachi m-am intristat cand am citit ce ai scris,,,da e decizia ta...eu sunt convinsa ca ne vei urmariii,,din umbra..
cecima rog sa spari gheata aia odata ca sa fie si veselie nu numai intristare..
va pupacesc pe toate fara exceptie

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Danuza,imi pare nespus de rau pt nereusita.Dupa cum au spus si fetele de pe forum,cuvintele sunt de prisos.

Lachione,ai perfecta dreptate.Trebuie sa mai iei o pauza ca prea ai pus suflet in tot ceea ce se intampla aici pe forum.Relaxeaza-te si gandeste-te mai mult la tine.
Cu urcusuri si coborasuri viata merge inainte.
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Fetelor,eu m-am decis:mai fac o operatie de trompe,sa vad daca sunt infundate.Eu am mai facut operatia asta acum 2 ani si jumatate si o trompa era infundata si una un pic intoarsa.cine stie,poate dupa atata timp s-au infunadat iar.Sper sa fie infundate,asa stiu ca nu am ramas din cauza asta cu doua inseminari.Daca sunt infundate si normal o sa mi le desfunde,am sa mai fac o inseminare deorece nu mai am rabdar pana in ianuarie cand incep urmatorul FIV.mi-am cumaprat o catelusa asa nu mai stau mereu si ma gandesc la prb.De cand mi-am cumaprat catelusa parca timpul trece mai repede si am cu cine sa mai vb,ca tare singura sunt aici.Daca nu va descoperea,cred ca acum eram la balamuc.Va doresc din inima la toate fetele multe multe realizari la capitolul,si sper ca in viitorul apropiat sa nu mai fie nimeni care sa scrie la cest subiect.Dorintele noastre sa fie indeplinite cat mai curand posibil.Va pupic si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lucia bafta multa!
da ce operatie faci pt trompe?laparoscopie?/ sau altceva?

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, fetele au cam spus ceea ce gandeam si eu, DAR , tin sa precizez, ca orice ai face si oricum te-ai hotara, eu, noi o sa-ti simtim lipsa, si cand te vei hotari sa revii printre noi, vom fi alaturi de tine !! am descoperit in ultimele luni de grele incercari, ca voi, fetele de pe forum imi sunteti mai aproape decat orice alta prietena, de la voi imi iau curajul si prin voi imi pastrez optimismul ca voi reusi sa am un copil al meu !!! dependenta asta de forum de multe ori ne ajuta sa ramanem pe linia de plutire !!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,putere,curaj si ceea ce-ti doresti tu mai mult ,cu sau fara forumul DC !!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

RH graviduta frumoasa si norocoasa scuze dar nu am vazut mesajul tau decat acum.Ai dreptate trebuie sa sper pana in ultimul moment.Sper din tot sufletul sa nu va aduc stiri rele ca sa nu va stric si voua weekendul.Sarcina usoara si sa dea Domnul sa fiti ffffff. fericiti alaturi de bebe mic.

cecilia

Mergi la inceput

Liana,laparoscopie vreau sa fac.Am mai facut acum doi ani jumate si erau infundate.Oricum la mine e prb sotului,dar eu tot imi fac sperante,cred ca d-zeu ma va ajuta si il va face pe "iubirea vietii mele"sanatos peste noapte.afetelor.astazi am avut chef deasa ca eu in momentul asta sunt putin ametita.Este ora 1 noaptea,dar nu am rezistat sa nu intru pe DC.Va pupic pe toate si da dea d-zeu cat mai multein cel mai scurt timp posibil.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor am citit si nu-mi vine sa cred ca DANUTZA nu a reusit,se simtea f. bine si eu credeam ca sigur rezultatul va fi bun.Sint f.suparata,deceptionata de tot ce se intimpla,noi ne chinuim atit si altele ii fac pe banda si ii mai si arunca. Cind cineva de aici de pe forum intra in program si noi odata cu ele avem aceleasi emotii si speram ca de altfel si rezultatul sa fie bun .
DANUTZA imi pare nespus de rau si sper ca tot ce se scrie aici ptr. tine sa te ajute,ca sa poti merge mai departe.

Mergi la inceput