FIV 48

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi m-am intristat mult cand am vazut ce ai scris. Eu sper ca ai sa mai intri totusi cateodata. Si eu m-am gandit uneori ca si tine (si despre forum, si despre viata). Dar daca nu intri, iti pun aceeasi intrebare ca si Dana p, se poate sa te mai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lachi: te intele perfect. Azi la serviciu nu am facut nimic altceva decat sa citesc ce ati scris pe aici, pe la diferite subiecte, am incercat sa nu scap nici un mesaj si sa scriu si eu din cand in cand. Serviciul: pe locul 5 sau 6. CA pana acolo era doar site-ul. Dar nu-i dulce clipa in care cineva ne zice ca a reusit si ne bucuram toate? E posibil sa ajung si eu la aceeasi concluzie ca si tine, o sa mai vad. Iti doresc sa iti implinesti cel mai scump vis si sa reusesti sa gasesti un echilibru intre familie, serviciu si dorinta de a avea un copil. Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am indraznit sa intervin asa, brutal, in acest subiect.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by lachione

Fetelor, aici am scris prima data, aici vreau sa scriu si ultima data. Eu o sa dispar de pe forum o vreme, poate chiar de tot, pentru ca nu mai pot, am devenit prea dependenta de acest forum, toata ziua altceva nu fac decat sa stau pe forum, mi-am facut ochii prashtie de cat citesc zilnic, imi neglijez viata si serviciul si... ma implic prea mult emotional in tot ce se intampla pe aici. Eu una nu mai pot in stilul asta, cred ca am luat-o razna. De cand am aflat de Danutza, de cand am vorbit cu ea, acum 10 minute si pana acum am mancat o paine rotunda intreaga, de nervi...am ajuns si bulimica! Nu mai rezist asa... la birou stau pe forum pana fac ochii ca de vampir...acasa - imi schimb obiectul muncii si trec pe telefonul mobil - tot cu fete de pe forum, in viata mea forumul a ajuns sa-mi ocupe 90% si asta pentru ca am vrut eu, nu de altceva. Ei nu mai vreau. O sa revin cand si daca voi fi din nou un om normal care sa-si cunoasca prioritatile. Ca eu una nu prea mai stiu. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, va iubesc pe toate ma intereseaza de voi, dar nu e bine pentru mine asa. Luna asta cand mi-a venit CM m-a intrebat sotul: cum n-ai ramas gravida cu forumul nici luna asta??? pentru ca nici el nu ma mai aude vorbind decat de forum non-stop.

Va pup pe toate si plec sa-mi reorganizez ultimii neuroni care mai pot fi salvati!
Laura.

Laura, cat de bine iti inteleg amaraciunea, am trecut fix prin aceleasi stari. Dar pana la urma tot forumul m-a ajutat sa merg mai departe, si stiu ca nu sunt singura.. Acum mult timp am intrat sa citesc un articol.. si n-am mai plecat, n-am sa uit ca datorita multor fete de aici am reusit sa-mi ating scopul. E ceva, nu? .. Te asteptam!

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor voi ati auzit de procedura asta in cadrul FIV?...
"Assisted hatching” – Sustinerea membranei oului
O tehnica noua dezvoltata recent in FIV care consta in perforarea asistata a membranei oului.
In mod natural,oul,ajuns la nivelul uterului,iese din aceasta membrana si se implanteaza la nivelul mucoasei uterine.In unele cazuri aceasta implantare este defectuoasa.Tratamentul consta in dizolvarea partiala a membranei.Aceasta manevra se realizeaza cu ajutorul micromanipulatorului,sub control microscopic si este indicata in urmatoarele cazuri:
• Dupa trei esecuri de fertilizare „in vitro”,in care s-au introdus embrioni in uter si nu s-a obtinut sarcina;
• La femeile cu varsta relativ avansata;
• La femeile la care se stie ca au foliculi ovarieni cu membrana groasa.
„Assisted hatching” se realizeaza cu cel putin 1-3 ore inainte de introducera embrionilor in cavitatea uterina.

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by diciu

O tehnica noua dezvoltata recent in FIV care consta in perforarea asistata a membranei oului.
In mod natural,oul,ajuns la nivelul uterului,iese din aceasta membrana si se implanteaza la nivelul mucoasei uterine.In unele cazuri aceasta implantare este defectuoasa.Tratamentul consta in dizolvarea partiala a membranei.Aceasta manevra se realizeaza cu ajutorul micromanipulatorului,sub control microscopic si este indicata in urmatoarele cazuri:
• Dupa trei esecuri de fertilizare „in vitro”,in care s-au introdus embrioni in uter si nu s-a obtinut sarcina;
„Assisted hatching” se realizeaza cu cel putin 1-3 ore inainte de introducera embrionilor in cavitatea uterina.

anda

DICIU&LICIU

Am auzit, se numeste ICSI.

Danutza, nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare...

Lachi, sa stii ca si eu am aceeasi senzatie ca tine de mult timp... ca am devenit dependenta de acest forum si practic imi ocupa 99% din ganduri, din viata... Tu esti o fire patimasa si te implici mult in problemele fetelor...Dar nu pot sa nu-i dau dreptate Tiei, ca forumul asta ma ajuta sa merg inainte, in fiecare luna sper ca voi reusi! Eu am intrat aici din intamplare, dand cautare dupa 'sarcina oprita in evolutie' si de atunci am ramas aici (mult timp am citit doar, apoi mi-am facut cont). Si nu plec pana cand nu voi scrie povestea mea de succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

da diciu am auzit si nu se numeste icsi avalon dar la noi nu se prea face. oricum se face la embrionii decongelati zisacami stie mai multe dspre asta daca nu ma insel se practica in state si in canada.
danuza cuvintele nu isi au rostul poate vei avea puterea sa o iei de la capat.

lachi ce bine te inteleg si eu am trecut prin asta am disparut o perioada si apoi am aparut, iar acum nu prea mai am timp ptr ca mihnera are prioritate. o sa faci ce sti tu ca este mai bine ptr tine.
si eu vorbeam doar de forum dar mi-a trecut repejor si am coborat cu picioarele pe pamant.

cecilia cand estiin stare astept un semn de la tine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lachi si eu iti inteleg perfect decizia.Am zile in care de cum ma trezesc aterizez pe forum si...uit sa mai plec de la computer ...
Sper,totusi,ca vei reveni printre noi atunci cand vei crede tu de cuviinta

Fetele,va rog,daca stiti,imi spuneti si mie daca se poate face fiv fara stimulare?in ce conditii,care-s sansele?

Pupici si bafta Ceci,Cami,Mishi

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Danutza, imi pare foarte rau, dar in aceste momente cuvintele sunt de prisos, poate ca Dumnezeu are alte planuri.
Cecilia, incarca-te cu rabdare pana sambata, gandeste pozitiv, fii relaxata si optimista.
Monica, iti multumesc pentru raspuns. Mie mi-a dat utrogestan 6 pe zi pana in saptamana 12 si m-am temut sa nu fie o perioada prea indelungata, dar acum m-am linistit. Eu ma simt foarte bine, nu am nici un simptom nou. Maine ma duc la ecografie, oare cati vor fi?
Monica si Anis, multumesc pentru felicitarile de la mamici iulie-august 2006. Adevarul este ca acolo ma simt cam stinghera.
Salutari tuturor fetelor care sunt in focuri.

Cu drag,
Rh5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

quote:
Originally posted by diciu

anda

DICIU&LICIU

Hatching-ul nu este totuna cu ICSI. Mie mi s-au facut amandoua la Szeged. Sunt proceduri diferite care se pot face impreuna pentru rezultate mai bune.

Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi faci cum crezi tu ca e mai bine, noi oricum te sutinem neconditionat.
Danutza nu dispera in viata totul este posibil. E greu cateva saptamani , apoi optimismul va reveni. Suntem langa tine sa nu uiti asta.
cecilia ar fi cazul sa spargi gheata si sa ne spui o veste buna.
Fetelor care fac FIV va urez sa se lase cu
ve pup cristinici

Mergi la inceput