FIV 48
Raspunsuri - Pagina 6
flori76 spune:
Danutza ....imi pare tare rau...mai mult,nu stiu ce sa zic...
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
ceciserban spune:
Danutza imi pare tare rau sa aud asta .Speram ca la tine sa auzim de o veste buna.Se pare ca lotul asta al nostru nu a fost prea norocos,exceptie face RH.Eu inca mai sper pana sambata.
Tare mi-ar fi prins bine o veste buna.
Cuvintele nu mai conteaza acum.Sper ca esti bine si ca nu o sa te lasi doborata de esec. fata curajoasa.
cecilia
andicu spune:
Ce tampita sunt !!! pana m-am moscait eu sa scriu ,deja se aflase rezultatul si eu ii dadeam cu hai Danutza!
Pai asa eu nu ma mai joc !!! eram convinsa ca reuseste !!!
Danutza ! altceva nu stiu sa mai spun !
Vine si randul meu..
Pozele mele
flori76 spune:
Fetele,eu m-am intristat tare de nereusita Danutzei(care de fapt,este a doua in acest lot,dar sper si ultima)si deja stau pe ganduri,nu stiu cum si ce sa fac.Ma gandeam acum sa va intreb daca se poate face fiv fara stimulare?Daca da,cum se procedeaza,care-s sansele de reusita si cam cat costa in ro?
va pup pe toooate
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
ceciserban spune:
Lachi fi barbata ce naiba!Asta e, cand Doamne Doamne vrea se prinde cand nu,nu.Hai ca poate iti fac eu o MAAAARRREEEE surpriza sambata.
Andicu ce bine ar fi sa te auda si CEL de SUS ca sa am o mare bucurie sambata.
cecilia
Kariris spune:
Fetelor, aici am scris prima data, aici vreau sa scriu si ultima data. Eu o sa dispar de pe forum o vreme, poate chiar de tot, pentru ca nu mai pot, am devenit prea dependenta de acest forum, toata ziua altceva nu fac decat sa stau pe forum, mi-am facut ochii prashtie de cat citesc zilnic, imi neglijez viata si serviciul si... ma implic prea mult emotional in tot ce se intampla pe aici. Eu una nu mai pot in stilul asta, cred ca am luat-o razna. De cand am aflat de Danutza, de cand am vorbit cu ea, acum 10 minute si pana acum am mancat o paine rotunda intreaga, de nervi...am ajuns si bulimica! Nu mai rezist asa... la birou stau pe forum pana fac ochii ca de vampir...acasa - imi schimb obiectul muncii si trec pe telefonul mobil - tot cu fete de pe forum, in viata mea forumul a ajuns sa-mi ocupe 90% si asta pentru ca am vrut eu, nu de altceva. Ei nu mai vreau. O sa revin cand si daca voi fi din nou un om normal care sa-si cunoasca prioritatile. Ca eu una nu prea mai stiu. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, va iubesc pe toate ma intereseaza de voi, dar nu e bine pentru mine asa. Luna asta cand mi-a venit CM m-a intrebat sotul: cum n-ai ramas gravida cu forumul nici luna asta??? pentru ca nici el nu ma mai aude vorbind decat de forum non-stop.
Va pup pe toate si plec sa-mi reorganizez ultimii neuroni care mai pot fi salvati!
Laura.
dana p. spune:
Lachi, te inteleg perfect cu forumul si eu am simit nevoia sa i-au o pauza si am luat-o dupa care am revenit din nou.Sper ca si la tine sa se intample la fel.Iti doresc numai bine si daca tu consideri ca trebuie sa-ti revizuiesti prioritatile, fa-o.Dar pot sa te mai sun din cand in cand?
Te pup dulce.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Kariris spune:
Pai..poti mai Danezo, ce crezi tu ca dependenta asta trece asa usor? Uite-ma ca tot cu ochii pe forum sunt! Nu c-am luat-o razna de tot! Sper sa nu fac cum am facut si cand am zis ca ma las de fumat!
ceciserban spune:
Lachi eu cred ca fiecare are nevoie de o pauza si cred ca fetele inteleg asta.Te pupic dulce si te asteptam cand vei dori tu.
cecilia