FIV 48
Raspunsuri - Pagina 5
ceciserban spune:
Asi ai dreptate ca-s nerabdatoare dar nu as vrea sa te vad in locul meu.Oricum vezi ca acum sunt si mai nerabdatoare sa ajung acasa la Cluj,sa ne cunoastem si sa ma ajuti si pe mine in incercarea mea de a deveni o BLONDA FERICITA.Caci asa i-am zis eu Crinutei ca Vreau sa fiu ca tine o blonda fericita.
cecilia
crinuta71 spune:
Cecilia vad ca ai fost rauta si nu m-ai ascultat si ai facut testul. Oricum e un test ieftin si eu zic ca nu are importanta. Iti tin pumnii pe sambata sa fie bine, dar mai vorbim pana atunci.
Asi, da, asa mi-a zis Cecilia ca vrea sa fie o blonda fericita ca si tine, chiar vroiam sa-ti spun cand urma sa vorbim.
Danutza iti tin pumnii sa ai vesti bune.
ceciserban spune:
Crinuta,Asi va pup dulce dulce si sa dea Domnul sa fie asa cum ziceti voi si sa vin fercita la Cluj.
cecilia
romaniaau spune:
Fetelor, sint cu ochii pe voi ca pe butelie. Da Doamne sa fie bine! Cred ca azi las si mincarea, si barbatul, sa vad ce rezultat au fetele. Glumesc, o sa ma ocup si de el intre timp:)
Eu am punctie pe 28, dar va intreb daca trebuie sa ma pregatesc in vre-un mod special, tus,ras si frezat, nemincata de seara sau alte asemenea pregatiri.
Va tin pumnii sa reusiti si sint pe aproape.
crinuta71 spune:
Fetelor, eu dupa punctie am luat tromboass 1 tableta de 50 mg pe zi (asa mi-au scris la Cluj). Eu a vazut ca altele ati luat de 100 mg pe zi. Oare a fost la mine prea mica doza si de aceea sa fi avut atatea probleme? Voi ce doze ati luat?
Romaniauu nu ai voie sa mananci si sa bei nimic in dimineata punctiei. Atat.
crinuta71 spune:
Lachi imi pare foarte rau pentru Danutza, din pacate stiu prea bine prin ce trece. Altceva nu mai am ce sa-i spun pentru ca oricum nu are nici un rost.
andicu spune:
Ai dreptate, Lachi, ti-ar sta mult mai bine cu semnul in loc de stelutele alea !!!sper sa si fie asa !
Crinuta, fata curajoasa !!sper ca te simti mai bine!!
Hai Danutzaaaaa !!!! ia sa vezi Ceci ,ce-o sa strig si la tine asa sambata!!! de fapt, cred ca de vineri o sa incep!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Tabitha spune:
Nu vreau sa cred ca Danutza nu a reusit. Refuz sa accept asa ceva. Oricum ar fi, Danutza, te rog sa nu disperi. Poate totusi mai sunt sanse. Stiu ca e greu sa crezi, si mie mi-a zis dupa FIV ca rezultatul e 0, dar am continuat sa cred pana in clipa in care mi-au venit nenorocitii.
Danutza, nu te lasa. Te rog, fii tare. Nu stiu ce sa-ti mai spun.
Sunt alaturi de tine, crede-ma. Sufar cu tine si sper in continuare cu tine.
Tabi