FIV 48
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
Buna dimineata luptatoarelor!
Tocmai am vorbit cu Danutza, care e bine si careia...i-a cam fost rau dimineata in taxi cand mergea spre giulesti sa-si faca analiza...deci io zic ca e de bine! Daca i-a fost greata in taxi de la miscarea masinii io zic ca nu-i de la progesteron, ci de la "okisori". Sa dea Dumnezeu sa fie insarcinata! Aflam dupa ora 14. Sa-i tinem pumnii fetelor si sa ne rugam pentru ea!
andicu spune:
Buna dimineata!
Sper sa fie semne bune pentru Danutza! ii tin pumnii si ma rog sa fie !!! da Doamne sa fie bine!!! Danutza, ti-am facut galerie pe pagina cealalta,la "endometre"!!!
Asteptam vesti dupa ora 2!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
ceciserban spune:
Salutare fete frumoase si dragi.In primul rand vreau sa va cer scuze ca nu v-am mai scris,dar efectiv nu am putut.Moni te rog mult sa nu te superi ca nu am dat nici un semn dar cum am zis nu m-am simtiti in stare.
In al doilea rand va multumesc ffffffffffff. mult tuturor celor care ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut in tot acest timp.
In al treilea rand sper din tot sufletul ca azi sa fie o zi cu noroc pt. Danutza si sa ne dea o veste buna.
Eu am convins-o pe dr. sa ma lase sa fac Bhcg-ul sambata in loc de luni,ca deja sambata e ziua 15 de la ET si numai am nervi sa astept pana luni.Ca dovada ca nu mai am rabdare azi dimineata am facut un test de urina si a iesit negativ.Stati linistite ca ma simt bine nu am plans si astept cumintica rezultatul de sange de sambata pt. ca stiu ca ala este cu adevarat concludent.
Indiferent de ceea ce va fi eu va multumesc mult si sper ca toate fetele care sunt acum in tratament sau in asteptare sa aiba NOrocul sa fie Alese de Domnul pt. a deveni .
Inca o data multi tuturor si va multumesc ca existati.
cecilia
Kariris spune:
Mai Cecilia, te tii de prostii! Ce-ti veni sa faci test din urina? Ce test ai facut? Ai rabdare pana sambata! Acum te rog io, nu sta cu morcovelul introdus pana sambata! Mai bine nu faceai nici un test!
andicu spune:
Mai Ceci, de ce nu esti cuminte?! Noi toate speram sa fie pozitiv testul ala al tau de sambata! asa ca iti tinem pumnii in continuare si ne rugam sa fie cu !!!pana atunci mai stai cuminte 3 zile, ca ce-a fost greu a trecut!
Lachi, ce bine iti sade cu stelutele alea aurite !!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Kariris spune:
hai mey andicule....pe bune? merci mumos! dar io to cred ca mai bine mi-ar sta cu burtik!
ceciserban spune:
Andicule e adevarat ca nu am fost cuminte,da ce sa-i faci daca nu am mai rezistat.Oricum sunt bine mai am sperante cel putin pana sambata,cand voi stii exact realitatea.Cum a zis si RH,pe care o pupic si ii doresc tot ce-i mai frumos pe lume pt. ea si bebe mic, Nu toate reusim.Asta e.Eu sunt ok pt. ca am stiut asta de la inceput si m-am pregatit fff. bine psihic pt. un eventual esec.
Dar hai sa speram ca sambata voi avea o surpriza frumoasa!
Te pup dulce si multa bafta iti doresc.
cecilia
asi spune:
Subscriu si eu la ce zice andicu
Cecilia tinem pumnii pentru sambata.Da' nerabdatoare mai esti.
Familia mea
Razvan
flori76 spune:
Danutza,te asteptam cu vesti!DOAMNE AJUTA!
Ceci,sigur o sa fie bine!Tinem pumnii pt sambata!
Cami,Mishi
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo