FIV 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Carmen bine ai venit si sedere scurta la aspirante!
Sunt fete care au ramas si prin IUI si prin FIV.Motivele pentru care ti-a venit ciclul mai repede sunt multe.Cred ca cel mai autorizat sa-ti raspunda este medicul.Poate fi si din cauza hormonilor.Cu ce ai facut stimularea?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Carma eu am facut 5 IUI, in general imi venea menstruatia in ziua a 14-16 de la IUI. O singura data (ultima) a venit in ziua a 19 sau 20 de la IUI. Atunci am si renuntat la IUI. Asa cum zice Asi, motivele ca ti-a venit Cm mai repede, pot fi mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am trecut sa va salut si sa va urez un w-e minunat..
lachieram sigura ca nu poti renunta asa usor la noi
carmasi mie mi-a venit mai devreme CM dupa inseminare..dar nu stiu de ce si eu nu am facut stimulare,,ca slava domnului nu am nevoie...

va pupacesc pe toate
ceci ma rog sa fie bine,,,sparge mama tu gheata odata ca luna asta a fost cam nasoala pt noi

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Multumesc de raspuns celor trei fete.

Asi, am facut stimulare cu gonal F - injectii.

Crinuta, ai trecut la IVF, sa inteleg? Tu ai facut pauza de o lune dupa fiecare IUI? Pe mine asa asa m-a pus sa fac si eu nu mai am rabdare ca deja am 37 de ani. Eu as fi mers mai departe fara pauza pentru ca nu am avut nici un efect secundar dupa injectii.

Liana, si eu am ovulatie si tot ce trebuie e la locul lui. Nu avem probleme nici eu nici sotul. Stimularea se face oricum, chiar daca ovulezi.

Voi cu cite ore inainte de inseminare ati facut pregnilul? Mi-e teama ca pe mine m-au pus sa-l fac prea devreme, de aia intreb.

Cecilia, te urmaresc si pe tine de mult, iti tin pumnii si eu pt. miine.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Liana asta sper si eu.
Carma

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carma stiam ca se face dar mie nu mi-a zis sa fac
eu pregnilul l-am facut cu 12 ore inainte asa s-a nimerit ..ma rog nici eu nu stiam prea multe atunci..acum am inteles ca dehhh normal s-ar face cu 36 de ore inainte...da depinde de dc,, unii zic 12 ore alti 36 altii 24..nu stiu ce sa mai cred

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

tzin si eu pumnii stransi ptr maine !
pa pa
danita

Mergi la inceput

Danita pup fata frumoasa si sper sa nu va stric weekend-ul.Sper sa fie numai de bine.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

azi am fost dr meu si mi-a facut eco si a zis ca i se pare ok .. vom vedea !!

Mergi la inceput

Danita bafta multa,o sa vezi ca o sa fie bine.

cecilia

Mergi la inceput