FIV 48
Raspunsuri - Pagina 12
zisaCami spune:
Buna seara,
Nu am mai scris pentru ca nu am mai avut noutati, voi stii mai multe luni, dupa ce voi merge la ecografie. Se pare ca nu voi face punctia pe 16 nov. cum am crezut, oricum sigur voi afla luni.
Desi spuneam ca voi scrie mai des dupa ET nu cred ca o voi face, deja mi-au facut foarte rau nereusitele Crinutei si ale Danutzei, parca retraiesc propriile esecuri! Am emotii de fiecare data cand intru la FIV si nu-mi trebuie asta acum! Sper sa nu ma intelegeti gresit!
Cecilia iti tin pumnii pentru maine! 
Mishi sper ca esti ok dupa punctie si sa nu fi facut hiperstimulare, iar in caz ca da sper sa fie cat mai usoara! ET-ul presupun ca-l vei face luni! Iti tin pumnii sa fie totul bine! 
Flori 
Danutza 
Diciu ICSI si AH ( assisted hatching ) sunt proceduri diferite, fara nici o legatura. ICSI este o procedura de fertilizare asistata, care se practica in caz de infertilitate masculina si care consta in injectarea unui singur spermatozoid prin
zona pellucida direct in oocit, pe cand la FIV obisnuit spermatozoizii sunt lasati sa fertilizeze singuri oocitul.
AH ( scoaterea oului din camasa lui, zona pellucida ) este o procedura care se aplica embrionului. Acesta consta in crestarea membranei pentru o mai usoara implantare in peretele uterin. Este eficienta in cazul femeilor peste 38 de ani; celor care fac FIV cu embrioni congelati sau celor care au nivele crescute de FSH.
Romaniaau: Eu am facut la primul FIV tratament cu Synarel, cate un spray intr-o singura nara ( cand intr-o nara, cand in cealalta ) la fiecare 12 ore. Mult succes! 
Dodo sper ca esti ok! 
Andicu Mult succes! 
Lachione Poate ca ar trebui sa o iei mai usor, esti prea implicata emotional ... Sotul meu are aceeasi reactie fata de forum ca si sotul tau, de aceea eu intru doar cand prind "momentul"
. Si eu aveam obiceiul sa-i mai povestesc si sa-i spun tot felul de povesti de succes, insa mai rau se enerva, asa ca am renuntat. Daca ma prinde si 5 minute pe forum are impresia ca asta fac toata ziua!

Floran: Eu am luat Dipherelinul ( 3,75 ) cu 550 Ron, Menogonul cu 347,75 Ron ( 10 fiole ), Gonalul F 75 cu 90,3 Ron fiola si Pregnyl 5000 IU cu 21 Ron fiola. Succes! 
Crinuta Sper ca ti-ai mai revenit! 
Tia, Monica-Elena, Anemona, Anis 
Cami
nicole74 spune:
Multa Bafta Cami! MUlta bafta tuturor celor care sunt acum in procedura!
Dumnezeu sa va ajute si sa va dea puiutul mult asteptat!
Nicole & Ioana Alexandra
Doina T spune:
Buna la toata lumea... Sincera sa fiu sunt nou venita si nu ma steptam ca subiectul sa fie asa de activ...Nu am mai intrat pe forum de cavea timp insa inteleg de ce unele fete vorbesc de dependenta. Multumesc Tia pt informatii. Dodo, eu merg in Montreal la Royal Victoria la Centru de reproductie al Universitatii McGill. Mi s-a spus ca sunt cei mai buni. Am mai incercat inainte (discutii preliminare si teste) si la Ovo (clinica privata) dar nu ne-a plcut cum ne-au tratat. Deocamdata nu pot sa tim pasul cu volumul de informatie care "curge" pe acest subiect insa credeti-ma ca va tin pumnii si va urez din tot sufeletul sucsces la toate... Eu o sa incep in ianuarie a doua incercare. De data asta direct cu stimulare (Gonal F si Repronex) + Orgalutran. De data asta mi s-a recomandat protocul scurt: stimulare din a 2-a zi a ciclului si colectare dupa 14 zile... Sa vedem. Am citit pe alte forum ca Gonal F -ul e ar fi mai bun...
Va pup pe toate si multa bafta !
Doina
Liana30 spune:
cecieu plec la Buc maine sunt la Giulesti pt monitorizare..asa ca pana vin...ma rog din tot sufletul sa fie bine..abia astept cand ma voi intoarce sa vad ca ai reusit.
danitabafta multa
zisaCamiva fi bine..tin pumnii..
danutza

sa ne auzim cu bine..pana atunci un w-e cat mai placut!
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
cristinici spune:
Cecilia asteptam vestea cea mare.tinem pumnii.
Mishi sper ca cecilia va da startul unui lot norocos si fericit .
Cami bafta si sa fie cu
.
Lachi orice invat are si dezvat , dar cu asta din urma e mai greu![]()
Monica sper ca ebine sotul tau si voi de asemenea
.
Crinuta vad ca esti activa asta inseamna ca e mai bine. Capul sus , totul se rezolva.
Danutza te asteptam inapoi printre noi.
carma bine ai venit si sa stai cat mai putin aici , sa ajungi repede
va pup cristinici
dana p. spune:
Cecilia iti tin pumnii azi sa vii cu un test pozitiv!!!
Mult succes fetelor care mai au putin pana la punctie!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Monica-Elena spune:
Da cristinici multumim de intrebare suntem bine toti trei. Va citesc din umbra zilinic si astep vestile bune.nu mai scriu ptr ca poate cateodata eu cu puiul meu nu mai am ce cauta printre voi si nu vreau sa va fac sa va simtiti prost. Voi sta in umbra si voi raspunde cu drag doar la intrebari.
ptr toata lumea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Avalon spune:
Cum adica nu ai ce cauta printre noi, MONICA????????? De ce-ti trec gandurile astea prin cap, tu esti ca o raza de soare pt noi

, esti dovada vie ca putem reusi si noi candva! Pe mine niciodata nu m-ai facut sa ma simt prost, dimpotriva citesc intotdeauna cu placere mesajele tale, vii mereu cu sfaturi bune, utile... Sunt sigura ca si celelalte fete gandesc la fel ca mine!

Nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi sa deschid forumul si sa nu mai vad mesajele tale de sustinere, vestile despre Mihnea!![]()
Cecilia, asteptam o veste buna de la tine azi!
Lachione, ma bucur ca ai revenit asupra deciziei!
Danap, te rog eu gandeste poztiv, urmeaza tratamentul dat de dr. si asteapta, eu iti doresc sa-l vezi pe bebe la eco acolo unde trebuie! Pana atunci, nu-ti mai face tot felul de ganduri!

Mult succes tuturor fetelor!

zisaCami spune:
Nicole 74
Sa va traiasca Ioana Alexandra, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! 
Cristinici, Liana 30 Multumesc mult! 
Cecilia Azi astept numai vesti bune! 
Cami