FIV 48
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Monica draga si eu am bebe si nu am de gand sa fac FIV dar daca pot ajuta o fata cu ceea ce stiu eu o fac.Nu ai nici un motiv sa spui ca nu mai ai ce cauta dimpotriva un exemplu de reusita ca al tau poate ajuta MORAL fetele care se aventureaza in nebunia asta numita FIV.
Cecilia cand stii rezultatul?O
ca sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii.
Crinuta
ce mai faci?Cum te simti?
nicole74 spune:
Multumesc din suflet Cami! Si nu uita ca totul este posibil. Numai ca uneori trebuie sa luptam mult pentru a obtine ce ne dorim. Dumnezeu sa va ajute!
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
carma spune:
Buna fetelor,
Aseara ziceam ca nu mai intru pe forum decit dupa weekend, da nu m-am putut abtine.
Cristinici, merci de urare. Si eu sper sa ajung repede
. Si tie iti doresc la fel, la toate va doresc sa va vedeti gravidute cit mai repede.
Doina T,ma scuzi ca ma bag si eu in vorba. Am citit cu putin timp in urma ca tu ai 39 de ani. Suntem de virste apropiate. De aceea vreau sa te intreb, daca nu te superi, cu ce sperante/moral pleci tu la drum?
Eu am lasat timpul sa treaca crezind ca o sa se intimple odata si o data. Timpul a trecut, nu stiu pe unde, si acum, brusc aflu ca virsta joaca un rol esential pentru reusita inseminarii artificiale. Imi vine sa ma dau cu capu' de pereti
ca n-am facut pasul asta acum 2-3 ani, macar.
Am zis ca daca suntem amindoi sanatosi( sotul are si un copil din prima casatorie- facut la tinerete,iar eu am ramas insarcinata de 2 ori in urma cu multi ani) atunci o sa se intimple si minunea. Dar nu am luat niciodata in calcul factorul virsta. Am si o prietena care a ramas insarcinata la 37 de ani. Dar ea a si nascut deja si eu tot nu sint insarcinata. Mi-e teama ca inamicul meu cel mai mare e virsta.
Tie ti-au spus medicii ceva in legatura cu asta? Ai facut inainte de IVF si 3 IUI-uri? Eu sunt asa stresata de asta ca as vrea sa trec cit mai repede la IVF/ICSI, daca m-ar lasa d-nii doctori si asigurarile.
Danitasi eu iti tin pumnii
.

Monica, si eu te citesc de mult. Ma alatur si eu celorlalte fete care spun ca nu trebuie sa pleci de pe forum. Si eu te am ca exemplu pe tine. Eu sint doar putin mai batrinica decit tine dar ma gindesc ca daca tu ai un copilas dupa FIV atunci o sa-mi reuseasca si mie. Cind o sa ajung acolo( sunt la IUI acum) o sa te sicii si eu cu intrebari. Asa ca in masura in care iti permite bebelusul tau, mai ramii printre noi.
Pupici tuturor

Carmen
crinuta71 spune:
Cecilia iti tin pumnii! Asi, Cami sunt mai bine. Mai am cate o partida de
, dar trece, chiar daca sa uit inca nu pot, aproape tot timpul ma gandesc la ce s-a intamplat. Cristinici multumesc de incurajare, sunt mai bine intradevar. Fetele de aici m-ati ajutat foarte mult ca sa-mi revin. Monica Elena sa stii ca dupa ET, de multe ori ma gandeam si ma incurajam ca tu ai reusit. Numai ca din pacate la mine nu a fost asa. Lachi asta e pentru tine
. Danutza ce mai face? Cami si Mishi va doresc succes. Carma despre IUI la mine sunt mai multe de spus, eu am avut si o problema din cauza dr. la care mergeam (acum imi pare rau ca am facut ce a zis el, dar era profesor universitar si am zis ca stie ce face), din pacate. Nu stiu daca sa-ti scriu aici ca e in afara subiectului.
Va pup pe toate fetele 

lucia1 spune:
Fetelor,oare cand nu o sa mai fie nevoie sa se scrie la acest subiect?Oare cand o sa ne indeplinim si noi dorinta de a avea
.Eu cred ca am inebunit,si spun asta sincer.Dupa cum stiti sotul meu are prb,la mine e totul ok,dar eu sper intr-o minune sa raman peste noapte
.Stiu ca acest lucru nu e posibil ci doar cu ajutorul doctorilor(poate)se va intampla.Nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede sa vina ianuarie sa fac al doilea FIV.Fetelor cine a facut FIV+ICSI si sotul avea Asthenozoospermie si a reusit FIV-ul?Cecilia sa dea d-zeu sa fi
asa mai ne incurajezi si pe noi.Bafta la toate fetele.PUPICI!
ceciserban spune:
Fetele va multulmesc tuturor ca ati fost alaturi de mine,dar din pacate nu am reusit.Nu am vrut sa va stric weekendul.Cand voi fi in stare voi mai scrie.
tuturor.
cecilia
lucia1 spune:
Ceciserba,imi pare f rau ca nu ti-a reusit.Oare ce se intampa,nu mai stiu sa faca doctorii FIV sau ce?Scuzati-ma ca am spus asa,dar nu pot sa cred ca sunt 3 fete care nu au reusit si sunt f suparata de nereusitele lor.Unde este prb?De nu au reusit fetele?Pana la urma cine e de vina,Noi(pacientele)sau doctorii?Ceciserban,ai grija de tine si fi tare.PUPICI!
crinuta71 spune:
Cecilia am citit de cateva ori mesajul pentru ca nu-mi vine sa cred. Din pacate stiu prea bine ca e foarte greu acum si nici nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca nu mai are rost orice ti-as zice. Incearca sa te gandesti ca poate Dumnezeu vrea altceva pentru tine sau altadata, asa incerc si eu sa ma gandesc. Incerc sa te sun, numai sa vrei sa vorbim.
Te pup 

carma spune:
Ceciliaimi pare tare rau pt. tine
Inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine, cu gindul.
Data viitoare o sa-ti reusesca. Nu te da batuta!!!
Tabitha spune:
Ceci: sunt alaturi de tine si sper sa poti trece cu bine prin aceasta piedica a sortii. Noi te sustinem si suntem alaturi de tine. Nu a fost sa fie acum, va fi data viitoare. Trebuie sa ne pregatim pentru urmatoarea incercare, nu trebuie sa ne lasam doborate. Am insa senzatia ca tu esti tare...
Pupici si o luam de la capat impreuna. (au mai incolo, ca cum sunt la cap. IA)
Tabi