Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 6
viorela hoff spune:
hallo fetelor ma bucur ca va revad, cand va citesc ce faceti toate ziua mi se face tare dor de casa.
va doresc un week placut si cu vreme frumoasa.
va pup pe toate
Vio
katik spune:
am revenit, putin e liniste, toti dorm asa ca am prins liber la calc
dia_bi, te rog nu fi neca, stiu f. bine ce simti ptr. ca am trecut si eu prin asta (e o poveste lunga, odata o voi scrie) si in final s-a terminat cu bine . totul e sa nu renunti , sa crezi ca se va intimpla! (scuze, poate ca esti deja satula de din astea).de dr. sas stiu, m-a ajutat cu o histerosalpingografie cind aparatul de la Bega nu mergea si am fost la Odobescu. foarte in amanunt nu-l cunosc, atit ca e un om cumsecade.
Giova, si eu am nascut cu dan bran-walter acum 2 ani si 3 luni. e ok, pe mine m-a ajutat mult. mergeam la el ca la psiholog nicidecum ginecolog. plecam de la el superlinistita!!
Doris, sunt inginer chimist, lucrez intr-un laborator, in sanatate iar sotul este asistent medical, normal, tot in sanatate. Krisztina are si ea un loc de munca, la cresa
acum va pup pe toate, we placut si odihniti-va bine ca sa fiti fresh de luni incolo
Giova spune:
Katik si mie mi-e tare drag dr. asta.
D-zeu cred, m-a indrumat la el. are asa un fel de a ma linistii, eu care eram tare speriata la inceput. bine ca nici acum nu sunt linistita, dar m-am mai calmat putin.
Doris e bine sa stai acasa, cu toate ca-mi ocup timpul, au trecut 2 sapt. deja. sper sa se rezolve cu compu. si sa nu fie placa de baza de vina, ca am bulit-o rau de tot.
Silvana distractie faina la nunta.
ce vreme urata!!! Fug in pat si la tv, ca nu am chef de nimic.
si un weekend asa cum va doriti!!!
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
Silvana cred ca e in chef mare acum....Ce bine de ea!Parca duc si eu dorul unui chef cu zbantzuiala pe ringul de dans...Las' ca ma scot in decembrie,la cheful de Craciun cu colegii de servici.Am tratat de pe acum cu tanti sa stea 5 ore in plus cu gorobetzii mei si sa mergem doar eu si Marius cateva ore impreuna la restaurant,unde ne vom intalni cu toti colegii mei,care singuri,care cu perechea.
Doris,printre picaturi mai intru si io,asa cat pot si cum ma lasa don'soara in pace.Ca doara v-am povestit ultima data ce si cum.
Pentru Vali scriu acum,nasa lui Doris: azi am fost la restaurant si am lasat acolo ,la un coleg,5 plase cu de toate,ca am rascolit prin tot ce aveam si am facut ordine.A pus plasele in camera aia incuiata, din spate.Am uitat sa-i spun colegului tau,Vali,cum ma cheama si cine sunt.El m-a intrebat daca tu sti de treaba cu plasele si i-am spus ca am vorbit acum o saptamana in urma.No,d-aia am scris ,ca sa sti despre ce e vorba,cand vei merge marti la munca.
Mey,io va doresc la toate si toti sa aveti o duminica faina si...sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Azi am avut cateva ore doar pentru sufletul meu.
Chiar le meritam.
Radu este la lucru, asa ca impreuna cu Vali, am colindat de nebune tot Mall-ul, ca sa-si cumpere Vali cizme si blugi.
Ea, binevoitoare, ma tot lamurea ca sigur acolo imi voi gasi si eu blugi marime mare.
Aiurea, de abia si-a gasit ea nr. potrivit, ce sa mai zic de mine.
Am gasit un nr. 36 care m-ar fi incaput, dar era cu talie joasa si dupa ce mi-au iesit ochii din cap sa-i inchid, bineinteles cu ajutor, mi s-a revarsat un colac de slana, pe langa, incat am lasat-o balta...
Si nu mai spun cat costau...aaa si mai erau si rosi pe la buzunare si peticiti, de ziceai ca aia de la second hand aratau mult mai bine...
Cizme am gasit undeva, nu mai stiu unde ca zau am ametit, la pretul de anul trecut, din piele, super faine la un milion.
Dar nu ne-am luat, am zis ca mai cautam.
Am umblat in locul lui Mos Craciun, sa-i cumparam cadoul lui Ines.
Dar ce-si doreste ea, mosul nu a gasit.
Un aragaz de jucarie, mare, ca si unul adevarat, cu cratite, cu chiuveta, mai clar o minibucatarie.
Asa ca mai am de umblat, ca acus vine Mosul si vai de el daca nu aduce bucataria.
Ines a dictat scrisoarea si eu am scris-o, am si pus-o la posta, asa ca nu am scuze.
Astia spun veniti la Mall, sa faceti schoping energizant...aiurea ca sunt rupta , si ametita...mi s-au umflat picioarele, de cat am hoinarit.
Am stat si noi la o cafea, am povestit, am facut planuri, dar mai ales am incurajat-o pe Vali, deoarece ieri a fost ziua cea mare...ovulatia...asa ca au tras tare, in speranta ca de Sarbatori vor primi cel mai frumos cadou...
Sa dea D-zeu...
Ana, iti raspund eu in locul lui Vali, ca are virusi in PC, si nu poate intra.
Stie de plase, le-a primit, si chiar mi-a povestit.
Iti multumeste mult.
Si zici ca mergi la chef?
Era si timpul sa mai iesiti si voi ca doi porumbei, mey...
Giova, Marco e tot asa de zbenguit?
Katik, super faine profesii cam in acelasi domeniu si tu si sotul...
Cand avem nevoie de injectii avem la cine apela...
Speram sa nu fie nevoie.
Apropo, si tu daca ai nevoie de o schimbare de look, apeleaza cu incredere.
Si tu ai avut probleme cu sarcina?
Si eu, poti citi povestea printesei mele, in semnatura.
Bine ca le avem si sunt destepte, frumoase, si sanatoase.
Sa ne traiasca si tuturor la fel!
Viorela, oricand simti nevoia sa vorbesti cu noi, aici suntem...
Dia, nu te intrista...cu mult curaj inainte.
Ai in jurul tau multe povesti de citit, in care fetele au trecut prin ani de asteptari, si cu multa speranta in inimi....
Trebuie sa crezi din suflet ca in curand vei primi acest cadou pe care ti-l doresti atat de mult...
Te sustinem!
Silvana, Diva ce esti...cred ca esti in toiul petrecerii...sa te distrezi fain.
I-am facut poze Silvanei cu freza de nunta, cand am timp o sa le pun sa o vedeti.
O seara frumoasa!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
salutare!
chiar este We pe timisoara-impreuna!!!
doris, nu stiu daca este asa de bine sa fie sotii cu meserii in acelasi domeniu. inevitabil ajung acasa subiectele de la servici si nu cred ca este bine, dar incercam sa face abstractie de ele. sper sa nu aveti nevoie de injectii, ale noastre, pentru Krisztina ,le-a facut el dar cu stringere de inima si promisiunea ca nu va mai face injectii la copii. asa ca ... voi sunteti toti sanatosi
si eu am avut 2 ore "pentru mine" in care am reusit sa aspir putin, sa string prin casa, ca altfel nu se poate. imi pare nespus de rau ca este duminica dar trebuie sa fac asta cind sta cineva cu bubutz (acum cumnata-mea).
va pup pe toate si odihna placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gabirus spune:
Fetelor, dr. Bran-Walter avea acelasi efect si asupra mea. Si Lili=bulina zicea la fel. E un medic excelent, nu m-as mai duce la altul sub nici o forma. Mai ales la gineco increderea conteaza enorm de mult.
Dia_bi, cu dr. Sas a nascut sotia varului meu si prietena ei; amandoua au fot satisfacute si mi-au spus ca e de treaba si atent.
Doris, cadoul de la Mosu pe care il cauti l-am vazut eu parca in catalogul Quelle.ro. Ia cauta acolo ...
Va pupez!
POZE
dia_bi spune:
buna seara fetelor va multumesc pt. incurajari,asta este mergem mai departe cu capul sus.Astazi am umlat prin oras sa-mi caut masina de spalat si combina frigorifica am fost si pe la interhome sunt preturi acceptabile iar maine merg si la metro si asa s-a dus si we acesta si maine iar la lucru,va dooresc o sapt.usoara tuturor.pt. cele care vor sa vb. pe mess id-ul meu e bologclaudia.v-am pupat pe toate.
Ana68 spune:
Multam' Doris pentru raspuns...Ma bucur ca am putut fi de ajutor si sper sa fie bune toate acele lucruri...
Mult succes pantru Vali si sa vina Mos Craciun cu cadoul mult dorit!
Va doresc tuturor o saptamana buna si plina de realizari!
Irina,LA MULTI ANI! Ioanei.Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii...!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dreams2party spune:
Pentru vedeta Ines... complimente, e foarte frumoasa si se vede ca deja stie sa pozeze.
O curiozitate as avea, cine face pozele si fundalul pozelor? sunt super!!!