Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Irina si Dedy...
Sa va traiasca printesa si sa va umple inimile numai de bucurii!
La multi ani, IOANA!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
dreams2party
In primul rand un calduros Bun Venit la
Impreuna Timisoara!
Ne bucuram sa te avem printre noi, speram sa fii si activa.
Multumesc pentru complimentele facute la adresa lui Ines.
Ca sa-ti raspund, ea este fotomodel, iar pozele, de obicei sunt facute de un fotograf profesionist, cu care noi colaboram.
Locatiile sunt diferite, adica in exterior, parcuri si interior de obicei in studio foto.
Spune-ne mai multe despre tine.
Te cheama Ana?
Mai avem o Ana la noi, pe Timisoara, asa ca eu, una, iti voi spune Ana-Party...ca tare imi place ...
Te pup si te asteptam in continuare ...
Ana, e totul ok, ieri a cumparat Vali caciulita, fular, pentru baietel, asa ca va fi imbracat pentru iarna.
Si tie , o saptamana reusita!
Dia, asa te vreau...hotarata!
Si succes la cumparaturi...
Gabi, draga, esti fenomenala...
Cum de nu m-am gandit la Quelle???
Si doar am vazut-o acolo, dar zau, memoria mea...
Tu ce crezi, cum e mai bine sa fac comanda?
Prin telefon, prin fax sau prin e-mail?
Trebuie sa fac comanda repede, caci dureaza cam 3 saptamani pana o primesc.
Merci mult!
Katik, ce ne mai povestesti?
O zi frumoasa tuturor!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
valiM spune:
Na, salutare, fetele!
Irina, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
La multi ani, Ioana...
Sa cresti mare, sa fii cuminte, sa fii mereu mandria parintilor...
Ana, am primit plasele.
Merci mult.
Am mai cumparat si eu cate ceva.
Va pup, si pe curand!
silvana75 spune:
Salutare la toata lumea,
La multi ani Ioana, sa cresti mare si sanatoasa.
Bun venit pentru Ana_party!
Va spun in cateva cuvinte cum am aratat sambata seara. O sa preiau exact cuvintele sotului cand m-a vazut: "vai, mami ce frumoasa esti. Sunt asa mandru de tine". Mi-a fost de ajuns sa cred ca sunt o diva, cel putin pentru el.
Doris, multumesc inca odata pentru freza!
La nunta ne-am distrat fain, am dansat de numa. Cand am ajuns acasa la ora 4 dimineata a trebuit sa-mi bag picioarele in apa rece iar ieri am dormit bustean pana la 2.
Silvana si Paul
Giova spune:
LA MULTI ANI IOANA!!!!
Sa cresti mare si frumoasa si sa-ti asculti parintii.
Bine ai venit pe Ana_ party!!!!
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+
Amonar spune:
Buna dimineata fetelor!
Am lipsit o vreme fiind luata de tot felul de treburi. Am vazut ca sant sarbatoriti/te printre noi. LA MULTI ANI! ..cu intarziere. Si pt cele care au avut distractie in weekend....sper ca ati avut parte de o petrecere trasnet!
Fetele, am o intrebare la voi. Vreau sa va intreb care este situatia in Timisoara cu gradinitele si invatamantul...mai concret...se gasesc gradinite particulare si scoli internationale (daca da scoli, pt ce varsta?). M-ati ajuta mult daca ati stii ce si cum.....Va multumesc.
Va pup
gabirus spune:
La Multi Ani, Ioana!
Bine ai venit Ana-petrecareatza !
Doris, eu zic sa dai telefon daca vrei cat mai repede.
Ramona, gradinite private sunt o gramada. Scoli inca nu prea ... sau eu nu stiu sa fie scoli private calumea. "Internationale" ar putea fi considerate Lenau (germana), Shakespeara (engleza) si Calderon (franceza), care sunt de traditie si destul de serioase.
POZE
Giova spune:
Gabi super pozele!!!
scuze dar numai acum le-am vazut.
Ai doi copii foarte frumosi, sa-ti traiasca!!!
gio si bb Marco 31+
katik spune:
salutare fetelor!
LA MULTI ANI, IOANA!
Irina, sa va traiasca printesica,sa va bucurati de ea!
bine ai venit ana-party, chiar suna bine
Doris, nu mai stiu ce sa pove. am citit in schimb ispravile lui Ines, este de milioane. am stat si am ris in hohote, statea d-l sot linga mine si se holba, oare ce am patit! la noi dispar lucruri din casa. o punga de nesquik plin, noroc ca era nedesfacuta, am gasit-o in vana cu apa. oare cum a ajuns acolo
gabirus, ce face bb lucas si printesica eva?
silvana, ma bucur ca ai petrecut bine, din cind in cind chiar este indicat!
ramona, acum ca ai chiulit trebuie sa recuperezi
Giova, cum a fost la ?
va pup pe toate, va urez o saptamina usoara!!!
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Intru rapid sa va multumesc pentru urari, azi e zi mare pentru noi, ne dam seama ca avem un copil minunat, inteligent , care a crescut sub ochii nostri si ne aduce fericire in suflet in fiecare zi !!!!
In week-end ne-am distrat de minune cu familia si cu prietenii , Ioana a fost la inaltime , a fost o gazda buna si a primit o gramada de cadouri. Azi am fost la gradi cu tort si i-au cantat si copiii, era asa de emotionata de era sa cada cu capu-n tort. o sa pun poze cand sunt gata .
Va pup si va urez sa fiti cel putin la fel de fericite cum sunt eu azi!!!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)