Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 8
dreams2party spune:
Am vazut pozele Ioanei... f. frumoasa!
Sa va traiasca.
Si chiar daca nu ne cunoastem, trebuie sa va felicit si eu.
HAPPY BIRTHDAY!!!!
gabirus spune:
Ciao fetele! Ma calca pe nervi patratul asta gri cu "Pagina se incarca ..." Nu vad o parte din ce scriu din cauza lui. Ah, in sfarsit a disparut.
Katik, multam de intrebare, Eva e la desene iar Lucas face nani ca un baietel cuminte ce este. Dar dulcineea ta ce minuni mai face?
Azi m-am cam enervat pe forumul asta (nu pe topicul nostru, desigur). Sunt pe aici niste persoane pe aici de un IQ indoielnic. In plus o rautate invers proportionala .
Asa ca vin la voi, ca aici parca e soare si cand e furtuna. Va pup. Noapte buna!
POZE
ionela-roxana spune:
Irina la multi ,multi ani pentru fetita ta scumpa.Sa va aduca fericire si numai impliniri!
Am intrat dupa o zi foarte obositoare.Dr stomatolog ma informat ca-mi va termina lucrarea undeva prin februarie asa ca va dati seama in ce stare sunt.
Azi am umblat innebunita sa-mi caut combina frigorifica.....am ales Gorenie...dupa parerea noastra cel mai bun raport calitate-pret .Acuma putem comanda linistiti mobila de bucatarie.
Deabea astept sa se termine odata cu amenajarile ca nu mai am chef sa stau cu casa pe dos.
Promit sa redevin mai activa cand ma eliberez....va pup pe toate si aveti grija de voi!!!
Roxi si Rares 9. april.2002
katik spune:
buna seara la dumneavoastra!!!
ce fac fetitele?
Roxi, imi pare rau pentru tine ca trebuie sa astepti asa mult pentru lucrare. inseamna ca eu am scapat ieftin (in privinta timpului), a tinut 3 saptamini, cu tot cu extractie si perioada de proba! spor la treaba la restul!!!
gabirus, eu am incetat sa mai bag de seama rautatile, numai cu astea nu mai imi bat capul, am destule in rest. sti cum e: unde nu-i nici D-zeu nu cere! pe la noi lucrurile evolueaza, in sensul ca l-am luat in brate pe "nu" si pe "nu vreau" si tare greu ne descurcam inca, pina ne prindem de smecherie.sti tu mai bine cum e!
acum va las, o sa merg la , poate mai recuperez putin.
Doris-Alina spune:
Cu dedicatie, pentru Ana:
MUUUULTI ANI TRAIASCAAAAA
MUUUULTI ANI TRAIASCAAAAA
LAAAAAA MUUUULTI ANI!!!
CINEEEE SA TRAIASCAAAA
CINEEEE SA TRAIASCAAAA
LAAAAA MUUULTI ANI
ANA SA TRAIASCA
ANA SA TRAIASCA
LAAAAAA MUUUULTI ANIIIII!!!!
Draga mea prietena, iti doresc sincer, din toata inima, tot binele din lume.
Fie ca visele tale cele mai frumoase sa se indeplineasca cat mai curand.
Sa fii sanatoasa, sa ramai mereu asa cum te-am cunoscut, vesela, in ciuda greutatilor, cu umorul care te caracterizeaza...
Sa fii feriocita, pentru ca meriti, alaturi de Marius, Luana si Alex.
Ei sunt ratiunea ta de a trai.
Inca o data, Multi multi ani fericiti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cele care doriti sa o felicitati pe Ana, poftiti va rog si la Evenimentele Comunitatii!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Salutari,
Fetelor imi cer scuze ca am dormit in papusoi!Am fost tare ocupata tare la lucru.
Irina: inca o data La multi ani(cu intarziere cei drept) pentru Ioana.
Ana:La multi ani , multa fericire si multa energie in continuare!
Ramona: eu stiu ca sunt gradi particulare care au si clasa I si a II(la Barby Fan club cel putin anul trecut sigur aveau).Dar mai multe nu stiu referitor la asta.
dreams2party:Bun Venit printre noi!
O zi buna va doresc,
Alexa
silvana75 spune:
Ana, iti doresc multa fericire, sanatate, fie ca toate dorintele sa se implineasca! La multi ani fericiti!
Ma chinuie o durere surda de masea si am o stare de iritare! Azi va fii o zi nasoala.
Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Irina_Claudia spune:
ANA LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!!!! TRAIASCA SCORPIONII!!
Fetelor va multumesc din nou tuturor pentru urarile de ziua Ioanei!!
Azi-dimineata era foarte dezamagita ca nu mai e ziua ei...
dreams2party mulmtumesc si bine ai venit printre noi. Spune-ne mai multe despre tine .
Fetelro azi incepe postul Craciunului, e un post al bucuriei , asa ca va doresc multa bucurie si lumina in suflete!!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)