Impreuna, Timisoara! (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Sfarsit de saptamana super va doresc tuturor!

Unde ati disparut toate?

Mitzuka, Gabi, Miro, Ana, Giova, Giuliatm, alexa n-ati mai dat un semn de ha ha ha... asa ocupate sunteti?

sper ca sunteti toate bine ca ar fi cazul de o intalneala! poate sapt viitoare sa cunoastem si prospaturile!

Ce ziceti gagici?

Mihi va pupa pe rand.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ar merge o intalnire.
Eu zic de acuma da.
Eu v-am mai citit, dar n-am apucat sa raspund.

Doris: da, eu am facut fotografia respectiva . Si mie imi place foarte mult.

Cine nu a vazut-o, uite linkul: AICI. Sper ca merge.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna, Timisoara!

Ce faceti?
Katic, unde lucrezi?
Sau mai simplu cu ce te ocupi?
eu sunt o biata stylista lezata... sper ca te-ai prins...
Ines face prostii la greu, deja nu ma mai consum, la ea o zi fara asa ceva e o zi pierduta...
Daca ai timp, citeste la Poznasii stau mereu la panda- Ines, Vivat Veselia!

Gabi, serios, super poza...si lui Radu i-a placut.
La urmatoarea intalnire te anunt,daca poti veni....

Mihi, ce fac pruncii?
Si tie un we placut!

Silvana, Diva, zici???
Iti aduc nuntasii covor rosu???

Pupici la toate!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,

Am gasit o clipa de liber ca sa intru un picut si sa va doresc tuturor un weekend placut si distractie frumoasa celor care petrec maine si poimaine.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutare!!!
M-i s-a stricat rau de tot laptopul, cred ca e placa de baza de vina. asa ca pana vine de la diagnosticare n-am net. Acusi in weekend am adus laptopul sefului sa mai citesc si sa nu-mi para rau ca am platit netul in avans.
Katik suntem bine, mersi. Marco e tot mai activ,ar trebui sa mai inceteze cu miscarile ca e mare, dar vezi de treaba.
Luni mergem la eco si pe urma va transmit cum e.
Dr. meu este Bran-Walter Dan si este la maternitatea Bega.

si eu am vorbit cu Diana-proaspata mamica, miercuri, si era putin aereana, dar se intelege. Nu erau trecute mai mult de 28 ore de la cezareana si o dureau toate.Oricum, ce conteaza, e ca sunt bine amandoi.

toate fetele. Fug si eu in pat la tv.
Noapte buna!!!

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

BUNA SEARA LA TOATA LUMEA!
De unde credeti ca vin,am avut cu elevii o emisiune tv si cu cine credeti ca m-am intalnit...cu Danitin,era la munca,arata bine,e mai linistita,n-am apucat sa vorbim prea mult,ca amandoua aveam treaba,iar dupa ce au cantat ai mei am taiat-o acasa,n-am stat pana s-a terminat,dar ma bucur ca am revazut-o.
Irina,m-ai prins cu muzicienii,sincer n-am avut timp si stare.Eram pana-n gat cu problemele de la servici si de asta am postat mai usor acolo.
Sper ca in we asta sa ma mai odihnesc si totodata sa ma mai ocup de Daniel,ca l-am neglijat total,saracu ca sa-mi atraga atentia a inceput sa imite elevii mei.De Angy ce sa mai spun,habar n-am ce a mai facut pe la gradi,cand e acasa sunt si lectiiele lui Daniel.
Va pup pe toate si sper sa mai apuc pe forum zilele astea,ca-s restanta rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutre fetele

Am intrat si eu un pic sa va salut si sa vad ce mai faceti si tare ma bucur sa vad ca sunteti bine. Si vad ca este si activitate, asa imi place, numai ca vine we-ul si nu prea mai intra nimeni , dar asta e macar o sa aveti un motiv pentru care sa va bucurati ca incepe o noua saptamana.

Doris poti sa ma faci joia care vine? numai sa-mi dai si o idee cum sa ma fac deoarece habar nu am cum mai e la moda acum si cum imi sta si mie bine.

Silva iti doresc distractie placuta la nunta, nu e fain ca tre' sa dai bani, dar e super ca te gatesti si te distrezi.

Irina lasa ca o sa se invete repede sa inoate si atunci la vara nu o mai scoti din apa . Spor la inotat.

Gabi, mama-mama ce poze!?! no comment.

Angy11 si ce mai face Danitin nu mai da nici un semn de viata si pe la noi?

Spun si eu prezent daca se pune de o intalneala numai ca depinde cand se va face sa fie al meu liber sa poata sta cu a mica. Macar o ora daca vin ar fi super chiar mi-ar placea ca am ratat destule intalniri.

Si apropos ca zicea Doris de sarbatori unde faceti revelul?

Na hai ca vam pupicit si mai vb.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Si ce daca e sambata?
Ma trezesc la aceeasi ora din reflex.
Plec imediat sa o coafez pe Silvana.
Ana, ma bucur ca ti-ai facut putin timp macar sa ne saluti.
Si eu iti doresc un we la fel.
Giova, te invidiez, ca stai acasa...
Pacat ca ai probleme cu laptop-ul.
Dar se vor rezolva...
Pupici!
Angi, chiar imi faceam griji in privinta ta...
Ca n-ai mai parut!
Si zici ca te-ai intalnit cu Danitin?
Poate ne spui mai multe.
Amutza, da, sigur, te pot tunde joi.
Ramane sa ma suni miercuri seara,sau sa vb aici, pentru detalii.
Va pup pe toate...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata la toata lumea!
si noi ne sculam tot devreme.
un we placut va doresc, petrecere frumoasa la nunti, botezuri, etc.
trebuie sa plec ca s-a trezit cupilu'.
pupici, poate reusesc mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor,va doresc la toate un sfarsit de saptamana placut.eu in aceasta perioada sunt cam abatuta deoarece nici luna aceasta nu am ramas gravida lucru pe care il astept de mult timp,imi intarziase ciclul si am crezut ca poate poate...........luna asta o sa ma duc sa-mi mai fac un control si sa vad pote imi da un tratament doctorul.eu sunt la doctorul sas daca stie cineva informatii despre el sau daca a nascut cineva cu el o rog sa-mi scrie.v-am pupat pe toate.

Mergi la inceput