Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 4
Albi` spune:
Am vorbit azi dupa-masa cu Diana. Si ea, si Andrei sunt bine
Va transmite salutari, va pupa si abia asteapta sa se intoarca si sa va citeasca
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Albi, multumim ca ne tii la curent cu starea Dianei...
Fetelor ce faceti?
Aveti mult de lucru?
Vroiam sa va intreb daca aveti colinde in format Mp3 dar si audio.
Caut ceva mai nou...
Daca aveti Fuego.
Orice aveti e bun venit.
Dar fara Hrusca ca le am toate.
Putem face schimb.
Va doresc un we placut!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata sau buna ziua!
ce rusine , suntem pe pagina a doua, aproape a treia.
nu mai este nimeni pe aci????
cind iese diana din spital?
ce-o fi cu Giova, n-am mai vazut-o pe aici? ce face Marco?
va pup si mai intru mai tirziu, poate mai apare cineva...
Doris-Alina spune:
Aici sunt, draga, Katik!
La apel, pai bine zici...
noi trebuie sa fim pe prima pagina, asa ca haideti, mobilizarea fetelor!
Pe unde v-ati ascuns???
Avem atatea de vorbit, azi sunt in forma....mai ales ca ma gandesc deja la Sarbatori....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Hai sa intru si eu rapid, ca vad ca veselia e in toi pe aici.
Eheei Doris vin ele si Sarbatorile dar mai intai sa trecem de post cu bine .
Tocmai am vorbit si eu cu Diana si mi-a transmis starea ei de fericire, era cu bebe langa ea, cica i-l aduce mai toata ziua.
Va iesi cam pe miercuri -joi saptamana viitoare din spital.
Mihima bucur din suflet ca te-ai clarificat cu Lori,multa sanatate in continuare.
Silvana ce bine ca Paul e mancacios, asta a fost si unul din motivele pentru care am dus-o pe Ioana la inot , sa manance mai bine. Ieri a plans la inot ca deja profu incepe sa-i invete sa inoate serios si Ioanei i-a fost cam frica in prima faza . Dar ne trece..Paul stie deja sa inoate?
Katik vad ca e bine si la voi, Doamne ajuta sa va insanatositi complet.
Dana ce mai ziceti voi?
Alina(angy) stiu ca preferi muzicienele dar hai nu ne lasa de izbeliste ...Ce simpatic Daniel cu cheia sol...se pare ca inclinatiile lui sunt evidente, nu?
Fetelor la mine week-endul asta e super aglomerat , si la lucru am o groaza , asa ca va las si va urez week-end placut si linstit.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
silvana75 spune:
Katik si Doris, la asta ma gandeam si eu, cand am chef de vorba, ca n-am chef de munca, nu am cu cine discuta.
Eu navigai putin pe net ca am cautat informatii despre loteria vizelor.
Acum am ora sexuala cu ... lenea. Nu am chef de nimic dar nici nu pot pleca acasa, musai sa stau pana pe la 3 aici.
Azi merg sa fac ultimele retusuri la rochie, par fain am, coafura voi avea maine( Doris), de copil voi scapa maine dimineata ca il duc la soacra-mea, sotul pleaca maine dis da morning sa ajute mirii, iar eu voi fi o doamna. Am toata ziua la dipozitie sa ma pregatesc pentru seara. Abia astept ziua de maine sa ma relaxez (in sfarsit o zi doar a mea).
Va pupa fata
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
Doris scuze am omis...eu am Fuego pe caseta audio asa ca facem schimb. Mie-mi in schimb plac foarte mult colindele cantate pe genul muzica psaltica , ma infioara pur si simplu .
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)
Doris-Alina spune:
Fetelor, Silvana a iesit super fain... are o culoare mortala...
Maine ii fac freza de nunta...va fi ca o printesa...
Silvana, nu mi te pot imagina in rochie de seara...m-am obisnuit cu tine sa te vad in pantaloni, tinute sport, asa ca sa faci musai poze si sa le pui sa le vedem...
Irina, am nevoie de CD cu colinde.
Deci spune-mi ce ai...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Irina, si Paul la inceput s-a cam speriat pentru ca din prima i-au pus sa faca scufundari, acum sunt la faza apuncatului in apa si sa-i vezi, dragi de ei, cum dau din maini si picioare pentru a iesii la suprafata (apa are un metru jumate). Paul nu a facut scufundari pentru ca "nu vreau" dar isi baga gura in apa si face bulbuci. La faza cu aruncatul in apa, tanti care ii invata s-a smecherit. Sta in apa cam la un metru si tot face un pas mai in spate si cand sare copilul e nevoit sa mai si dea si din maini si picioare pentru a ajunge la ea.
Mei Doris, maine seara voi fi o diva. Ti-am zis ca am o rochie neagra de anul trecut de la nunta lu' sora-mea pe care acum am modificat-o. Era cu bretele si cum am constata ca au cam inceput sa-mi atarne pieile la maini, i-am pus maneci din voal negru in colturi. Sigur maine seara fac poza si o pun pe net.
Va pup
Silvana si Paul
katik spune:
salutare! hop si eu, asa imi place... deschid si suntem pe prima pagina!
silvana, pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!ai tu dreptate cu ora sexuala, eu sunt acasa, din cauza racelilor nu pot s-o duc pe Bubutz la cresa, sunt in concediu fortat dar tot lene mi-e. asta e vreme de dormit....sau......
fetelor, spuneti-mi va rog si mie cum e cu inotul asta. unde se face, de la ce virsta, preturi, etc. alte amanunte.chiar ma bate gindul s-o duc pe Krisztina dar dupa ce trecem cu bine iarna asta ca mi-e si groaza. racim constant, si fara inot
Doris, esti o dulce, intre timp a trebuit sa iau o pauza ca s-a cerut cupilul afara, la ceata, nu la aer, asa ca poate nu te mai prind.
daca nu mai apuc sa intru va urez un we linistit (sau cum vreti voi?!)