Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea_s - pupam nasucul sa treaca repede !
La fel si buba Juliei !
Andries - uauuu, o duc pe Giulia la gradi voastra :-)

Acum noi ne-am imbogatit vocabularu` cu : nu,nu,nu da papa, adeka sa nu-i mai dai sa mance ca e plina si vrea sa va zic ca si gesticuleaza (nu credeam ca ea se si satura vreodata ) si in loc sa spuna mama, zice Danna, asa o cheama pe dadaca, hihihi, macar are nume ca soacra` Giuliei (Ema - ), nu va zic ca aseara am plans de ciuda si suparare. Oare de ce nu vrea sa zica mama, n-a mai zis nici asa la nimereala de muuulta vreme ...
In rest ne-am imbogatit vocabularul din regnul animal, mai facem ca vacutza si curcanul (ma rog, ceva de genu`), iar cand o intrebi cum rade mami de tine cand te crizezi, ea imita "hahaha,hihihi" si am mai invatat-o ceva ... a, da ... a invatat lucrurile pe care le stie in ambele limbi na, sa nu se supere nimeni, iar asta ma face super happy

Editez - o pupam si pe Ilinca si pe Ionut pe cucuie !

Si am uitat, Giulia a dat in boala desfacerii fermoarelor, cutiilor, flacoanelor, sireturilor, desurubarea tuburilor si cararea vaselor prin toata casa

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Nicole, multumesc de indrumari. Deocamdata vad ca nu pot accesa pagina de care-mi spui, pentru cont. Incerc mai tarziu.
Cat despre date, iata-le: Ilinca Theodora: 11/07/2004 si subsemnata (mult mai batrana decat voi):30/01/1968.
Ah, si Ilinca a alunecat ieri pe gresie si si-a facut un cucui in frunte de toata frumusetea. nu s-a linistit din plans decat dupa ce am dat "nana" cu mult sarg obraznicului de toc de usa in care s-a rezemat.
Deh, deja m-am mai obisnuit. Uneori imi spun: bine ca nu-i decat un cucui!

lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andries, felicitari pentru progrese! la fel si daria!
ilinca si ea tot pasareasca o vorbeste, zice ca e mai indreptatita ca oricare alt cupil
liooo, toata ziua m-am gindit ieri si auite ca acu te-ntreb, zi repede ce papa buna ai facut de ziua ta?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Eli, idem si la fel....nici la noi nu a iesit incisivul-lateral-stanga-jos si avem deja 2 masele la activ(cele de jos).
L-am vazut pe Stef....a ramas un grasunic.
Lumiy, bine ai venit....asteptam pozicele

Pup nazdravanii pe bubitze ca sa treaca

Ema, ce faci? cum stai cu tzigarile?cand iti pleaca prietena?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Off, nu reusesc sa intru pe webshots! oare sa am restrictii la anumite site-uri? habar nu am. mai incerc.

Carmen, din pacate, nu ne mai laudam si cu altele, mancate asa pe nerasuflate. Cand o intrebi daca vrea sa manance Ilinca in cel mai fericit caz nu-ti raspunde. de fapt asta se traduce prin:" mai intai sa vad ce". de regula raspunsul este NIUUUU. Semanam ori ba?

lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutareee !
sper ca nu m-ati dat disparuta ... fusei pe aici, dar m-am procopsit cu una bucata de indigestie super nasoala, asa de rau mi-a fost ca imi venea sa mor ! Nu am fost buna de nimik, noroc ca era tati acasa si mai apoi a venit si mama de s-au ingrijit de Andrei ! Acum ma simt mult mai bine si am reintrat sa va citesc ...
Cu oarece intirziere motivata urez si eu multa sanatate si numai bucurii tuturor Gabitilor, Gabrielelor, Mihailor si Mihaelelor !
Am scris un mesaj Mihaellei, dar se pare ca si-a schimbat numarul de tel, ca am nimerit altundeva !
Bun venit Luminitei si Ilincai, va asteptam mai des pe aici, sa stam la vorbe si povesti despre pitici, ma rog, numai sa ne dea ei voie sa mai si scriem, nu ?
Rain, super faza cu pretendentul moatei ! Acum nu stiu chiar cit de ris este, ca odata te trezesti cu alte implicatii, ma refer la copilul de 5 ani, sper sa fie doar ceva trecator, apropo de criza aceea de 5 ani ! Mei, da' io observ ca tot intr-o criza o tin copiii astia !
Pupici tuturor si o zi super va doresc !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

a adormit acum aprox o jumatate de ora.

pako, am reusit sa vad pozicile, ce mult s-a schimbat Andreea, imi plac tare mult pozicile.

cu slabitul, daca mai dau jos 2 kg ajung la greut pe care o aveam in liceu. cred ca alea 2 kg sunt puse pe burta, tot cu colacei am ramas. dar mai sper, cu Stef, cu dieta, cu mersul la inot cu plodul, mersul pe bicicleta, poate ma mai lasa lenea si mai fac si niste exercitii si o sa am abdomen plat si mai rectific ceva si pe la fund, mi se pare ca s-a cam lasat. vreau eu multe, nu?ei, visez

Stef nu mai vrea mancare la borcanele, de vreo 2 zile, 2 linguri si gata. la inceput am crezut ca nu ii place borcanelul respectiv, nu insa, nu mai vrea borcanele. azi am mers afara si aveam un borcanel, nu a vrut si a trebuit sa mergem la restaurant sa pape baiatul supica cu taitei. si cat am asteptat sa ii vina mancarea, 15-20 de min, a fost un super galagos, nu i-a tacut gura o secunda, gesticula, faca cu mana "bye-bye", imi arata diferite obiecte, zambea la toata lumea si se uita lung dupa chelnerita. iar in timpul mesei mi-a cantat la castron cu lingura. si la plecare s-a crizat de tot ca am indrazinit sa il pun in carut, dar inghetam daca mergeam in ritmul lui pana acasa.

cum aude "bye-bye" cum face cu manuta.
la inot a invatat sa pluteasca, sa inoate un pic avand doar pernute pe brate. stie sa se sustina cu manutel de marginea bazinului si sa se deplaseze.
de cateva zile ii face placere sa puna mana pe sprancene, ale mele, ale lui tati si noi sa le numim. iar cand port cercei, imi intoarce de 10 mii de ori capul sa ii vada si sa ii atinga.

azi l-am certat ca iar e dusese la gunoi, a devenit serios pt 5 secunde, apoi mi-a ras in fata si a plecat sa-si caute altceva de lucru. mereu cand se duce la cosul de gunoi, il deschide, se uita lung la mine asa pe sub gene si ma intreaba din priviri "ma lasi? ca oricum eu fac cum vreau."

voi cum va descurcati? Stef in ultimul timp vrea numai cu mine sa fiu, vine oriunde ma duc, urla cand sunt la toaleta, se agata de mine sa il iau in brate sa ii arat diferite chestii, vrea sa vada ce e pe masa, ce in chiuveta, ma ia de mana si ma plimba prin toata casa.
oare numai eu nu reusesc sa tin si casa curata, sa fac si mancare sa ma joc si cu copilul, toate in aceeasi zi? acum am si rufe de intins, altele de impaturit, mancare de facut si alte maruntisuri care imi iau o gramada de timp.

va pup, o dupa-amiaza placuta, ma duc sa-mi mai descarc nervii spaland vasele

PS. naomi_ioana are calc stricat si de asta nu a mai intrat. sunt bine si ea si puiuta.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bine v-am regasit!

Io cu treburi, asa ca mai rar pe aici...

Noi facem bine. Va spuneam acum doua zile ca Tudor are muci, ei bine faza acuta l-a tinut o zi, acum nu-i mai curge nasul, se mai aud doar undeva pe traseu. Cred ca o sa-i cumpar fluimucil sau ceva...

Si el e innebunit dupa masline (si castraveti murati) si eu i-am mai dat ca habar n-am avut ca au coloranti

Sa va povestesc si eu o faza....aseara am fost la o onomastica, toate bune si frumoase, copilul in verva ca de obicei, pana la un moment dat cand a aparut un nene, pe care il mai vazuse pana atunci, care nene avea un pansament pe un obraz (cam de 5cm/5cm), cu plasturii de rigoare. In momentul in care Tudor a dat cu ochii de el, s-a speriat ingrozitor. Avea o expresie de groaza pe fata cum n-am mai vazut la el, s-a efugiat la noi in brate si nu s-a mai dat jos de acolo si statea tot cu ochii atintiti pe nenea respectiv si maraia asa speriat. Si n-am avut incotro, a trebuit sa plecam acasa ca nu ne-am mai putut intelege cu el. Cand am iesit din casa, a redevenit vesel.
Ma gandeam aseara ca poate nu ar fi o idee buna sa-l vada pe Mos Craciun anul asta...sau poate cu el n-ar avea nici o problema, cine stie.

Lumi, bine ati venit!

Andries, da chiar vorbeste bine piticul tau. La Tudor ultimele cuvinte din vocabular sunt mima (masina), cuiu, taie (foarfeca si cutitul).

Eli, pe Tudor il apuca dorul de mami, dimineata cand ma ridic din pat si ma duc la toaleta. E singurul moment din zi cand plange cu lacrimi dupa mine....nimic nu-l consoleaza, pana nu-i deschid usa la baie nu tace. In rest, e ok, nu da semne ca i-ar fi dor de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!

Lumy si Ilinca - bine ati venit!

Eli, pupam japonelul... Iar apropo de comportament uite cum s-a desfasurat dimineata de azi: Vic s-a trezit la 6.30, am incercat sa-l adorm cu mine in pat si rezultatul a fost o serie de palme pentru trezire , asa ca m-a executat... La ora la care trebuia sa incep sa ma pregatesc de plecat la serviciu a inceput circoteca: ma lua de mana si ma ducea la el in camera sa stau cu el cat se joaca. Daca incercam sa plec din camera incepeau urletele... Asa ca am facut dus cu spectator si cu jucarii in cada, m-am imbracat ajutata de cupil... Cand a venit bona Vic mi-a facut pa si a plecat la joaca... si io la job...

Andreea de Victor: pupam vorbaretul... Al meu doar pasareasca, de-ale noastre nu inteleg eu (ca el se straduie, da's io mai grea de cap) - Gabitza, compatimim impreuna!

Andreea de Matei si Iren de Julia - pupam pe lovituri!

Cam atat de la noi! O zi buna in continuare!
Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

ia sa vedem, reusiti sa ne vedeti la ochisori?
Sorry, albumul nu este aranjat, am ales cateva poze de-a valma, deh sunt la servici si sunt cu ochii in mai multe locuri.

Linkul este:http://photos.yahoo.com/luminitachiriac03

va pup si va doresc o seara placuta!

lumy

Mergi la inceput