Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Multumim de "bun venit"!
Ce sa va povestim despre noi? Ilinca este ingerasu'mamei (imi confirma apasat cu "DA" de cate ori ma aude spunand asta)dorit mult si venit dupa mari emotii, dar care mi-a schimbat viata. Nu v-am spus nici o noutate, dar este primul lucru care imi vine in minte cand ma gandesc la ea. Altfel este un copil la fel ca toti ceilalti (o fac pe modesta acum?!) vesela, curioasa, dragastoasa, cu nazurile de rigoare. Ii plac animalele (este un telespectator fidel al emisiunilor de pe Animal Planet, ii place sa asculte muzica si sa aplaude, mai nou sa danseze, ii place cascacavalul (ar manca nonstop si mai nou crenvustii!!!),nu mananca la pranz decat punandu-ti rabdarea si nervii la grea incercare (eu am scapat, asta e in sarcina bonei sau a bunicii)...
As vrea sa va arat si poze, dar habar nu am cum se procedeaza. Ma invatati voi?

lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicole, parca AndreeaB statea in crangasi....sau ma insel eu? si las ca stiu io ca tii vizigoata nemancata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor!!

cu o zi intarziere...

LA MULTI ANI! celor care au nume de Mihail si Gavriil!! Sa fiti sanatosi/ sanatoase, fericiti, iubiti si sa aveti taria sa faceti in viata ceea ce va place!!

Acum as vrea sa ma laud un pic, Victor vorbeste!! Ura!! Face mici propozitii de genul:

Mami, unde e? birouu, tati, birouuu...

Da-mi!! Paiiineeee! Da-miii paine !! Da-miiii babam (banana)!!(asta racnea duminica seara in carefour de radea toata lumea de noi..)

Mamiii, patatonii, haideeee!! (adica sa ii pun pantalonii)

Tati, mami na na popou!! (adica se duce la ta-su si se jeluie ca i-am tras una la fund!)

Urtu (iaurtul) a mea, urtu a mea, da-miiii!

si ce sa va mai spun, repeta absolut tot ce-i spui, daca i-am zis "porcule!" a repetat "pocule!!", isi canta singur 'puiu mami, nani nani', cand vrea sa fiu giugiulit vine la mine si zice 'mami bim bim' adica mami iubim iubim.... sunt le-si-na-ta de incantare!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Andreea S, stai linistita ca de acum mereu vor fi expusi la diverse accidente, al meu aproape zilnic vine cu o vanataie noua sau o zgarietura si acolo la gradi chiar sunt supravegheati, dar de... acum doua zile cu mine de fata s-a urcat de pe scaunelul lui pe masuta lui si de pe aceasta masuta pe comoda de la TV si statea acolo in picioare si dansa!

iti dai seama, daca pe mine nu ma asculta, pe bona sau pe altcineva nici pomeneala!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

sunt cu copilul in carca, nu vrea sa doarma
Andries, bravoo la pui.
rain, carmenp multumesc de complimente. ma invart pe la 47 de kg. pozele in care sunt mai multi copii nu sunt de la "gradinita" ci de la unul din locurile de joaca amenajate pt copii in interiorul magazinelor.

Lumy si Ilinca bine ati venit!

andrea, pupam nasul lui Matei

gata, ca trage de mine, vrea pe calculator , la combina

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ziua buna, lume
Andreea (amironeanu), Julia mea se trezeshte dimi, sare pirleazu peste capu meu, shi pleaca la bintuit casa, daca se scoala shi Bogdanelu atunci, e bine, ca distrug amindoi cu drag shi spor, shi uita de mine, shi-aduce aminte numa cin kiar nu mai poate de foame ...da daca frac'su inca doarme, face-o tura de apartament shi p-orma vine la mine cu papucii
Lumi shi Ilinca, bine-atzi venit!
Carmen, fizica?? Brr, asta da coshmar
Mah, ca tot zicetzi de accidente, ieri a cazut maimutza mea din tzarcu de jucarii, care-i plin oki, shi era cocotzata pe o minge mare, a cazut direct in cap, bine ca n-a avut nika, da a urlat...Lume, umflata asta a mea bea 400 de ml lapte dimi, shi 350 seara, ca i-am luat bibe d-ala mare, ala "mic" de 250 nu-i mai ajunge, cin am vazut c-a golit biberonu, shi p-orma a zis satisfacuta shi zimbareatza "gaca" - gata- am zis ca nu vad bine Incerc sa nu-i dau mult sa manince, sa nu-i maresc stomacelu, dupa cum vad io, seamana cu tati, mai umflatzica shi cu tendintze de ingrashare, shi-i shi fata...cre ca daca n-ar tzopai toata ziua shi n-ar face escaladari, ar fi dubla...
Fetele, sa avetzi o zi mijtoaca shi kupii cumintzi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lumy, trebuie sa-ti faci cont la www.webshots.com dupa ce iti faci albumul cu poze ne dai link-ul!
uita-te pe listuta de pe prima pagina si vezi cum sint trecuti acolo datele copiilor, si daca vrei spune-mi exact ca acolo si datele voastre ca sa va trecem pe lista!

Andreea, pupam Mateiutu pe nasuc, bine ca a fost doar zgarieturi, trec repede!

Iren, ma uitam pe pozele voastre ...bre, da slaba si silueta mai esti si tu!

Eli, ai slabit mult daca zici ca ai ajuns la 47 de kile, a stiut smecheru de Stef cum sa te alerge !

Andreea, ai baiat mare daca deja formuleaza mici propozitii, eu cred ca la cresa a invatat el asa multe, fiind mai multi copii l-au stimulat si pe el, bravos si felicitari!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries woooowwww ce mistoooooooo!!!!!!!!!! felicitari ptr vorbe!!!! super! te cred ca esti in al noualea cer!
Irene pupe la capatzana cu vanataie. hihihi uite ca nu e Pat al meu campionu la baut lapte....mai e si altii la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lumy si Ilinca - bine ati venit!

Andreea - nici nu stiu ce as fi facut in locul tau... Bine ca a fost numai atit! Pupici lui Matei sa-i treaca repede!

Mai, da ce copii vorbareti - numai Stefan nu zice nimic - nici mama, nici tata - nimic, doar pasareasca de-a lui...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lumi si ilinca, bine ati venit! na` ca belita are tiza, sper sa nu-i semene in totalitate, dar dupa cum spui ca papa cascaval ar insemna ca nu...
pupam cupii cu vinatati, va spusei ca si belita si-a facut o vinataie pe-afara cu toata blanita care-o avea la caciula, ei bine, vinataia aceea i-a trecut dar au dat cap in cap unul cu altul si a rasarit alta noua. asa ca, nu-s scari, nu-s pereti, nu-i asfalt ceva tot tre` sa fie...
liliana, nu pot sa cred ca putin dormi, pai io as fi in coma profunda in locul tau, ntz, ntz
olivia, ma gindeam, hmmm, il duci pe luca, te lasi de fumat, sa fie oare vreun plan de bataie pentru al doilea?!
bey, unu din subiecte era o lege din termodinamica asa vag imi amintesc io ceva, nu mi-ar fi chiar straina...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput