Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Luminita, ce dulceata scumpa de fetita ai ! Am vazut pozicile, sa iti traiasca minunea !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lumi, sa-ti traiasca blondina, o frumusete !!!

Va pupacesc ca io mai am oleaca si plec spre casa ... apoi iesim la plimbare ... stiti, noi, intunericul si cainii

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lumi, v-am trecut pe lista ...
am vazut-o pe Ilinca, e scumpa si frumoasa foc, sa va traiasca!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara

lumi - bine ai venit! o frumoasa printesa ta!

eu sunt suparata, vad ca o dam dintr-una intr-alta. cred ca pisicuta mea are probleme cu dintisorii, am observat acum cateva saptamani cateva pete mai albe pe smalt, iar acum vad ca un incisiv lateral a ramas fara o parte din smalt. imi vine sa mor!!!

stiti vreun pedodont bun in bucuresti?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiutaaa - esti sigura ca Alexandra nu a muscat ceva mai tare, stii tu, prin casa, cum umbla copiii astia ca bezmeticii ??? Poate asta o fi, nimic grav ...

Schimbul III ??? Pe unde umblati ???

Mergem afara ... revenim diseara ! Pupici !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare ...am intrat in schimb!
Lumy bine ai intrat in gasca nostara de "turuitoare"...Ilinca este o frumosa...dar asta deja o stii..iar referitor la virsta ta...he,he....tot '68...si aici
Daria noi nu iesim afara dupa 19 pt ca exact atunci avem cina, apoi joaca spalat pe dinti, baie si nani...ca noi ne culcam devreme..ca la 6 sa fim primii...sa nu ne ia altcineva inainte...mama si ce bine este mai ales in WE!!
Dana si Adela.. si Luca este in gasca cu baietii vostrii..dimineata ni se incurca printre picioare, vrea dus, vrea sa se spele pe dinti...si plingeeeee daca inchidem usa....apoi se asaza la desene si ne face bye....
Eli am vazut si eu pozele..Stef este un scump..dar deja ma repet
Carmencita..da ....si stai ca nu am terminat...de luni intru si la regim..ca..nu se mai poate....si acusica trebuie sa dau iama prin magazine sa-mi caut rochii de nunta...deci trebuie sa incap in masura pe care-o vreau eu. Da cind venim din Ro ..sau incepe actiunea bb 2...sau este abandonatul subiectul...forever...si Lucaciu ramine singurel ca mami a lui
Iren pupici la cazatura...Mey ce mult lapte beti voi!!!
Andries...felicitari pentru vorbaret...vreau si eu sa treaca etapa de mimmmmmmmmm.....
Liliana ....ce-as dormi eu in locul tau..dar are grija cineva sa nu lase
Adinaaaaa......te-ai suparat pe noi?
Alice acum esti bine? Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor.
Eli, l-am admirat pe micul japonez, el imi mai ramasese si e un dulce! Si tu esti foarte draguta, ai slabit...de cand te-am vazut eu mai demult in poze :)

Vrabiuta, nu mai fii necajita, astia-s dinti de sacrificiu ... cine stie ce sarmulita a ros sau ceva mai dur...asta e, mai tarziu cand le ies dintii definitivi tre sa-i educam sa nu roada prostii...

Andries, m-ai dat gata cu piticul tau! Zau, cate cuvinte spune...de inteles cam toti inteleg la varsta asta, mai greu e cu pronuntia... Serbanica spune "ai" in loc de alo si se plimba cu un mobil stricat la ureche, spune "ai tata" si la "da-mi" si "tine"
spune "da" sau "ta", "gol" e "gou" Serban e incapatanat...spune doar cand vrea el, nu cand il rugam noi....cat ma rog sa faca ca pisica sau ca si cainele...face doar daca vede vreunul pe strada, altfel nu.

Daria, sa stii ca nici Serban NU VERA sa spuna mama, niciodata! Nu sunt suparata tare ca asa am prilejul sa-l trimit la taicaso si sa ma scuteasca

Fetelor, mai e vreun monstruletz de 16 kile in zona? Ca m-a spart cand il iau in brate si mai nou numai la mine in brate vrea...

...unii dau prea mult din coate ...

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sal`tare, am mai scris un mesaj da` s-a urcat ilinca pe tastatura si halt...
noi am fost la dr si mergem spre ghine...
olivia, da` cite nunti ai dom`mle, ca numa` de una pomeneai?! ori cite toalete intentionezi sa-ti iei? cu romanica, lucaciu si bebe 2 m-ai bagat in ceata, ti-am zis vreodata sa lasi subtilitatile cu mine?
lumi, pe "nieeee" cind e vorba de mincare il cunoastem, exact la asta ma refeream si se pare ca seamana in plus ea ocupa fotoliul de "biberonara shef" la care nu prea vrea sa renunte... vazut pozele, mie mi se pare ca-s la fel de grase amindoua
papadieee, ci faci? tot asa cum stim noi? creste burta? da-te si tu la interval....
m`ac sa pregatesc cupiii de culcare si revin in forta, sper sa nu fiu singura pe aici.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cine lucreaza de aici la agentie de turism? parca era cineva da` nu mai stiu...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen..o singura nunta (cel putin atit s-a anuntat pina acum )...dar eu vreau mai multe rochii...ca am eu o presimtire (sper sa ma insel)..ca ne paste nasia... Ce subtilitati mami? Nu m-am vrut subtila ..
In alta ordine de idei..ma bucur ca mergeti spre ghine

Mergi la inceput