Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

quote:
Originally posted by carmenp

cine lucreaza de aici la agentie de turism? parca era cineva da` nu mai stiu...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

ei, na , c-acu ti-i gandul la vacante. hehhehe. eu dupa ce m-am laudat ieri cu strunga (poza era mi veche), m-am holbat in gura copilulu' si n-o mai are. ptiu, din cauza ca-i cresc dintii.
am vazut poze...samuraiul mic si mamica lui supla, pe ilinca nou venita, salutam pe mami ei, salut lumi si bine ai intrat in gasca.
roxana, 16 kile, chiar ca-i marisor, pupi are vreo 10 plus sau minus de cat are chef sa pape...
andreea b isi dusese calculatoru' la reparat lunea trecuta, se pare ca ii ia mult lui nenea ala sa-i dea de cap.
va pupicim

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Olivia, sint mai bine, indigestia s-a dus, am alte suparari pe care nu stiu cum sa le trec ... ma duc sa ii fac baie omului mik si poate vorbim later ... eventual miine, ca are sotul meu ceva de lucru la pisiu si cred ca o sa se prelungeasca tirziu in noapte !
Va doresc tot binele din lume si aveti grija de voi !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, pe bune c-am vrut sa-ti zic ca aia nu-i strungareata, aveam si-o poza de-a ilincai pregatita, da` nu am mai mai scris. io-te poza aici cu strunga http://community.webshots.com/photo/445119250/462262995XuEYxy
olivia, ghini, cu nunta am priceput, cu bb 2 is tot in ceata, il faci au ba?
roxana, cam marisor, am in vedere ca ionut la 5 ani are douj`de chile
philip, daca ai muntele in spatele casei te doare-n cot de altii, ghini, ghini

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

he,he,,Carmen...eu l-as face si acum....dar cu cine? eu am aceeasi problema ca si Daria
Alice ....ce probleme te framinta....eu dispar putin ma duc la banca..si revin...

Mergi la inceput

alice, ce-ai patit? poate intri in seara asta..
vrabiuto, fiind de lapte nu stiu daca este atit de grav...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

olivia, ca vorbeai de banca si mi-am amintit, ce-ati mai rezolvat cu povestea aceea?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

salutari fetele. Eu acusi picai de la scoala. Si imi e un somn. Caci nu stiu ce am avut azi noapte de nu am putut sa dorm, Pe la 4 si ceva abia daca am adormit, si la 6.30 eram in picioare inainte sa sune ceasul. Ganduri ce sa-i faci. Dar nici acum nu ma duc la culcare, mai stau vreo ora pe aici sa vad ce mai e nou. Hehehe, sau cine stie poate ca mi-a intrat mie in cap(citit pe un alt topic), ca daca vrei baieteil, tata trebuie sa fie foarte odihnit. Asa ca nu pot sa-l pun pe sot la somn, dar ma obosesc eu, poate se compenseaza raportul oboseala tati- mami. Hai ca glumesc. Din lipsa de somn, vedeti.
Pupici

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana ...vrei baiet???
Carmen ..am facut hirtii....notari, etc ..100$ ca deh ce daca nu-i vina mea...si acum s-a clasat..eu nu am datorii...ancheta nu ma anunta nimeni cum si daca decurge,....cert este ca de acum, pentru 7 ani ..nu mai poate nimeni sa ma fure:))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Seara, fete
Io am reushit s-adorm maimutza acu fro ora shi ceva, am stat linga ea O ORA! shi de-abia a adormit, avea kef de cintat, lalaia "pupupu" shi batea din palme, tzopaia prin patutz, vorbea, scotea sunete cu limba, ce mai, imi venea s-o dau afara pe balcon, ca-mi iesheau okii de foame!...shi nu doarme daca io nu-s linga ea, sa ne pupam printra gratii
Ai voshtri la fel fac?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut
intru putin ca nu-i frumos sa nu va salut macar.
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de ieri,iertati-mi va rog intirzierea.
dupa 10 zile de nefumat,pot sa ma numesc nefumatoare???????ce frumos suna!!!!!!ma simt nitel mai bine,dar am depasit toate recordurile de papat dulciuri.Sper ca ma opresc la timp ca altfel va cer retete de slabit.nu mai am asa nervi calari,numa imi amintesc de tigari rarut cei drept si trebuie sa fac imediat ceva sau sa bag ceva in gura.dar ce-a fost greu a trecut.
prietena mea sta pina saptamina viitoare,e asa bine sa poti vorbi cu cineva,nu mai spun de ajutor la treaba.Ricardo o adora,atita ce-o pupa,ma dispera cit s-a lipit de ea.
poate ca am maine timp mai mult de palavre,daca nu poimaine pina atunci va pup pe toate cu mare drag

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput