Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna seara la rtoate fetele si bine v-am regasit,dar nu am mai putut intra pe forum si nu stiu de ce.Inainte de toate as dori sa o felicit si eu pe Dana P,sa-i zic sa aiba grija de ea.Danutzoo sa vi la dr T sa te vada sau in CT?Sa ai o sarcina usoara si sa ai grija de tine.Noi suntem bine avem 11 sapt si 4 zile si sapt trecuta la eco facem tumbe.Sunt in cm cu amenintare de avort,iau trat cu Utrogestam si incerc sa stau cumintica acasa.Am fost si super stresata cu ploile de la sf liu sept cand m-am inundat rau de tot incat acum nu mai locuim acasa,stam la socrii.Casa e de nelocuit pan ain primavara cand trebuie sa n apucam de renovari,dar speram sa le trecem pe toate cu bine.Asa ca am avut dureri mari de burtica si am sangerat,dar acum totul e bine,daca nu ma enervez si stau cumintica.Eu va sipe toate si sa stiti ca nu v-am uitat si poate ma treceti si pe mine inapoi pe lista de-ute.Promit ca acum,daca o sa mai pot,o sa intru mai des in contact cu voi,dar nu mai putem accesa site-ul.Noapte buna

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

.. seara buna la fete frumose..
dana ma bucur pentru tine,,si ma rog sa fie bine

va pupacesc pe toate..mult.mult..fara EXCEPTIE

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata! Simonette, multumim ca ne-ai dus si pe noi la biserica. Unmare de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Eu am reusit ieri sa racesc si acum sunt cu ceaiul cu lamaie si miere dupa mine la birou si mananc bomboane mentolate ca sa-mi desunde nasul.Altceva nu stiu ce sa iau.
Eu cand imi pun utorgestanul ma uit pe deget si tot mai apar vinisoare maro.Eu tot nu cred ca e a buna cu sarcina asta a mea ca ma doare tot timpul in stanga si ma mai stresez si cu vinisoarele alea maro.
PuiuDana o sa vin duminica la dr.T ca stii ca nu mai am incredere in nici un medic din CT.Imi pare rau ca v-ati inundat si tot ce sper si-ti doresc este sa nu mai ai probleme cu sarcina.

Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Dana incearca ceai de lamaie(fierbi lamaia) si cu miere si mai ales du-te imediat la medic. Mie mi s-a spus ca e posibil sa fi pierdut sarcina pentru ca in prima luna am fost racita.Si nu am fost la medic. M-am tratat acasa, fara sa iau nici un medicament. Sper din tot sufletul la tine sa nu se intample.
Pupici si tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi frumoasa!

Cred ca ieri, am uitat sa urez bun venit fetelor noi! Astazi va daruiesc multe si sa aveti cat mai curand

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

neatza fetilii!
azi,nus ce am m-am trezit ashea cu o buna dispozitie de nu se poate!bine..ca in masina dimineata putea unu de mi-a intors stomacul pe dos e alta mincare de pestetoti imputitii si nesimtitii care nu au auzit de apa si sapun!
dana,nu te mai gandi la tampenii,gandeste pozitiv,sarcina e bine,trebuie sa fie bine!
Caut una bucata aspiranta optimista(sau nu?)frumoasa si modesta!a vazut-o cineva?dau gasitorului recompensa
pup iu all

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Vale, cam multe fete sunt pierdute si negasite inca.Poate totusi apar si ne mai spun si noua ce mai fac. Mie chiar mi-e tare dor de Arditutz, si de Sorina si de alte fete care inainte erau mai active iar acum ne-au uitat.
Eu am vorbit cu dr. Rares Nechifor de la Spit. Universitar de la angiografie si mi-a confirmat faptul ca se poate elimna sarcina extrauterina prin embolizarea vaselor de sange care alimenteaa embrionul si astfel el ne mai avand cu ce sa se hraneasca ,moare si se elimina singur.I-am spus ca merg duminica la doctor sa-mi confirme sarcina daca este extra sau intra uterin si mi-a spus sa-l sun imediat sa-i zic cu este , ca daca e sa-mi faca embolizarea.
Parca mai mi-a venit inima la loc putin stiind ca am sanse sa-mi salvez trompa.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Danutza,sotul tau are ceva probleme?k io nu mai stiu,sunt si eu batrana si neuronu e pe duca si ala...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Vale, el avea cam 65-70% anormali, adica cu doua capete, cu cozile incalcite , ceva de genul asta. Dar cica totusi s-ar incadra la normospermie . Eu anul trecut am vrut sa fac inseminare si n-a vrut nimeni sa-mi faca ca la HSG era trompa cam infundata si dupa laparoscopie iti dai seama ca nici atat nu s-a incumetat nimeni sa-mi faca , dat fiind trompa infundata.

Dana

Mergi la inceput