Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'Neata aspirantelor!
Vale e bine ca esti bine dispusa pe vremea asta "minunata"...eu as sta numai in pat...si as dormi.
Danezo, mai sangerezi sau s-a oprit? Hai ca mai ai putin si afli cum sta treaba. Io sper, ca si tine de altfel, sa fie intrauterin...ca ar cam fi timpul s-o pui si tu de-un bebe, soro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi, nu mai sangerez de marti seara de cand am facut pregnylul dar cand imi pun utrogestanul se mai vad pe deget niste vinisoare maronii.Oricum pana duminica e clar ca mai imbatranesc 3 ani.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut si sa va urez o zi minunata

simo ne mai fierbi mult? cand il faci?
vale ma bucur
lachifata dasteapta''

dana nu-ti mai face atatea griji ai sa vezi ca e bineeeeeee
oanasa ne anunti ..te astept cu sufletul la gura...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor, in sfarsit am ajuns si eu la un internet cafe......
Mi-e tare dor de voi, sa stiti. Eu am acum 2 zile libere, si uite-asa am reusit sa ajung si pe aici.
Cu bb, nici o veste buna, din pacate. Dupa 3 luni fara CM, ci doar pete.... am avut un ciclu f.f.f.puternic, ca niciodata....... apoi la 18 zile, altul, normal de data asta (adica f.putin), si la 13 zile, iarasi...... Cea "albus de ou" am avut prin ziua 10..... si am prestat......dar la 2 zile dupa aceea....... uratzii...... asta e.
In rest, nimic nou la mine.

Pentru toate Mihaelele si Gabrielele, LA MULTI ANI! cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Trec si eu sa salut fetili toate. Danaabia astept vestea cea buna,o sa ma rog pentru tine sa fie totul bine!Nu am avut timp sa citec tot ce ati scris, dar am inteles ca Simionettear avea sa ne spuna ceva?
Eu ziua 6, de azi incepemsi speram ca luna asta sa fie
Si tin galeriela toate fetele!
Va pupicesc!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ATENTIE!!! Vin si la aspirante cu stirea bisericeasca, ca maine este ziua sf. Mare Mucenic MINA!Racla cu sfintele moaste, este deja scoasa, deci puteti merge oricand,pana maine seara! Eu, deja am fost si am scris in acatist ca ma rog pt. toate femeile de pe forum, care isi doresc bebei! Cred ca Doamne-Doamne, stie ce e ala "Forum", Ca EL le stie pe toate!

Fetelor, eu nu vreau sa va fierb, dar inca nu fac testul, ca tensiunea din sani s-a cam redus...deci e posibil din clipa in clipa sa vina scarbele! Daca nu vin pana maine ziua 34 a CM si ziua 19 dupa inseminare, sambata ma risc si fac unul! Deocamdata, astept cu sufletul la gura, raspunsul Danutzei! Doamne ajuta!

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Irina, bine ai revenit printre noi!!Imi pare rau ca nu vii cu vesti bune dar poate o da Dumnezeu si te-oi regla si tu cumva.Cu casa ai terminat de amenajat? Poate poti si tu sa intri mai des de acum incolo.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Simo multumim mult. La Sf Mina ma duceam in facultate mai ales cand eram in sesiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vale, aparui, femeie. M-ai dat disparuta??? Mi-e cam dor de tine, nebunica mea!

Io n-am vesti. Sunt cu rusii pe cap...
N-am mai calculat de luni de zile...o fi de bine, o fi de rau..cine stie?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancutz,bine ai revenit!Te asteptam mai des

Simo,tinem pumnii sa fie cu okisori

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput