Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
Sunt cam trista,da sper sa nu va transmit starea..
Iata ca am revenit.Insa din pacate nu mi-am respectat promisiunea aia sa fiu mai jos la mamici de mai(parca asa ziceam).
Deci sa incep sa va spun ce-am mai facut intre timp.Pe 29 iulie,fix cand sarbatoream si eu cu sotul 5 ani de casatorie,ne-a chemat dr. de hematologie sa ne dea rezultatele si am aflat ca sufar de sindromul de hipercoagulabilitate a sangelui,tromboflebita.Apoi ne-am mutat din Bucuresti,apoi aici am stat undeva si de curand ne-am mutat altundeva.Deci deabia am rezolvat cat de cat si cu internetul si iata-ma din nou printre voi.
Am multe restrictii,doctorita mi-a spus ca ar fi cazul sa ma reprofilez,eu fiind as.farmacie,asa ca iata-ma studenta la Drept-la administratie publica.
Intre timp ar fi trebuit sa fac un test dopller la membrele inferioare pt a vedea pe unde-s trombusii,doar ca din pacate n-am mai ajuns prin Bucuresti.Si tot din pacate n-am ajuns nici la dr.T.Sper ca luna asta sa ajung.Mi-e insa greu,ca primul tren ajunge acolo la 9 dimineata cand e cam tarzior pt analize..
Mi-a mai recomandat un test genetic pe problema asta,dar care nu se face la noi in tara.Nu stiu cum se numeste testul exact,insa oricum nu dispun de banii necesari pt a merge afara sa-l fac.
Mi-a spus ca din cauza asta pierdeam sarcinile si ca deocamdata presupune ca boala s-a declansat de la anticonceptionale,care mie imi sunt interzise total.Deci pana nu fac testul ala genetic..ramane varianta asta.
In rest,mi-a explicat cam ce va fi pe perioada sarcinii si sincer m-a apucat frica putin.Dar pt bebelusul meu voi indura tot ce trebuie ca el sa vina pe lume.
Restul analizelor au iesit bine,insa alea de la hematologie nu.
Dr de hematologie mi-a spus ca ar fi mai bine sa fac intai testul ala..dar daca cumva raman insarcinata vedem noi ce vom face.Acum eu am vrut sa ne protejam intre timp pt ca desi dr.T a zis ca pot "presta"din prima luna dupa anticonceptionale,eu am zis sa tin totusi pauza aceea si intre timp sa termin cu toate analizele.
Sper ca luna asta sa reusesc sa ajung prin Bucuresti la dr.T cu analizele si sa-mi spuna si dumnealui parerea.Si eventual sa ma linisteasca...
Cam astea ar fi vestile despre mine,sper ca n-am plictisit pe nimeni.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Leditia ce analizie la hematologie au iesit prost daca nu te superi?cam am si eu ceva probleme pe partea hematologica?

Mihaela

Mergi la inceput

proteina C si S n-au iesit bine.
Si ar trebui sa fac un test genetic sa vad daca e genetic.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Leditia, vorbeste cu dr. T el stie foarte bine sa interpreteze rezultatul tau si cred ca atunci cand vei ramne insarcinata va avea o solutie si pentru tine. Ce analiza genetica trebuie sa faci?Cariotip?

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana p.

Leditia, vorbeste cu dr. T el stie foarte bine sa interpreteze rezultatul tau si cred ca atunci cand vei ramne insarcinata va avea o solutie si pentru tine. Ce analiza genetica trebuie sa faci?Cariotip?

Dana

Dana,voi vorbi cu dr.T,insa noi doi am vb despre asta,ca el de la inceput mi-a zis ca el crede ca asta ar fi cauza si nu ce-i ziceam eu ca-mi spusesera alti medici.
Si nu,nu cariotipul..este o analiza speciala pt chestia asta, nu stiu medical cum se numeste,dar nu se face la noi in tara.
Voi afla cand o sa merg din nou la analize,ca trebuie sa le refac sa vedem iar valorile.
Chestia e ca eu ma simt rau,ma dor picioarele,chiar si mainile uneori,am avut si-o vena sparta pe picior in aug,cand m-a apucat nebunia sa ma iau la intrecere cu sotul la alergat.
Dr.de hematologie a avut si are cazuri ca al meu si stie si ea ce vorbeste.Deci am incredere in ea.Insa o sa ma duc si la dr.T pt a-i arata toate rezultatele si sa vad ce ma sfatuieste el.Stiu ca trebuie sa fac anticoagulante si multe analize si sa fiu supravegheata strict.
Voiam mai intai sa-mi fac testu dopller la medsana si sa pot merge si cu ala la el.Voi vedea ce v-a mai fi,pt ca deocamdata stam prost cu banii si am de dat niste datorii inapoi.O sa revin oricum cu vesti.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Mie proteina C mi-a iesit la limita in rest a iesit Vsh-ul mare,monocitele,trombocitele,timpul quik,fibrinogenul la maxim,aslo la maxim.
pupici

Mihaela

Mergi la inceput

Ufff imi pare rau,dar totusi eu zic ca este bine ca ai descoperit de ce pierdeai sarcinile si acum stii ce ai de facut.

Dana

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu insa ca ma bucur ca am aflat cauza pierderii sarcinilor si ca am sanse sa pot duce sarcina la capat(nu cum imi spuneau alti dr ca io nu pot avea copii)cu efort e adevarat,insa ma bazez pe cunostintele si bunatatea dr.T si pe bunul Dumnezeu.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetitze dragi, mi-a fost tare dor de voi !!!

eu mi-am schimabt serviciul, asa cu viteza maxima, ca am gasit ceva care imi place si ma vroiau rapid asa ca vineri plecam de la un servici si de luni am inceput celalalt. E greu fiindca am multe de invatat, sa ma obisnuiesc cu toate, ajungs tarziu acasa si acolo nici de mancat nu am vreme, daramite de net si forum.
am apucat sa citesc asa pe graba, in sfarsit o veterana la gravidutze, felicitari din inima Betty si o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos si voios.
si tin pumnii din toata inima si o pup mult mult de tot pe Danutza p. si ma rog la Dumnezeu sa fie bine, adica gravidutza cu sarcina normala intrauterina pe care sa o duci cu bine la termen. Doamne ajuta !!!
Mihaela, cu intarziere si cu multe scuze, La multi ani de ziua onomastica de pe 8.11, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca visul !
Laurici, cum mai esti cu piciorul ? sanatate maxima iti doresc si te pup !
Arditutz, daca citesti, suna-ma pleasa, ca am schimbat cartela si nu mai am numarul tau, numarul meu e acelasi ! I miss you !!!
Leditia, eu zic sa fii optimista, ca acum stii cauza, din cate am citit eu pe vremuri cu ajutorul dr.T multe au dus cu bine sarcina la capat si cu acest sindrom, asa ca bafta maxima si sanatate !
Floricel 76, Georgicutz, Vale, Relya, Lachi, Ancutza W., si toata toata lista aia lunga cat o zi de post, va pup pe toate !

aaa...cat despre mine, proiectul bebe a ajuns pe locul 2, am trecut de faza stresanta care m-a tinut 2 ani buni si mi-a mancat zilele de uitam sa traiesc clipa ci numaram in disperare doar zilele... daca va vrea Dumnezeu va fi, daca nu, asta este, nu ma pot impotrivi destinului. Sper in continuare, normal, dar incerc sa si traiesc, viata e scurta si trebuie profitat de orice moment cu persoanele dragi, fara disperare si resentimente.

Mergi la inceput

Sorinus, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata.Imi pare bine ca ti-ai reluat viata "normala" ca sa zic asa, adica sa nu mai numeri zilele.Multumesc de urari simulti.

Dana

Mergi la inceput