Aspirante optimiste (164)
Raspunsuri - Pagina 11
flori76 spune:
Sorina
si ma bucur ca ai revenit!Sper sa-ti faci timp sa intri mai des,pt ca iti simtim lipsa ![]()
Fetele,eu is demoralizata tare de esecurile fetelor de la fiv(Danutza si Crinuta),drept pt care...chiar nu stiu ce sa fac,in ce directie s-o apuc.Ma bate un gand sa incerc fiv fara stimulare,dar nu stiu daca se face...am intrebat si eu la fiv,sa vad ce-mi raspund fetele...
va pupic dulcic pe toate.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
dana p. spune:
Flori, eu nu am facut FIV dar incerc sa-mi dau cu parerea, eu zic ca ai sanse foarte mici fara stimulare, pentru ca practic obtii doar un singur folicul de pe un singur ovar. Si sa dai atatia bani si sa nu iasa decat un singur embiron?Asa daca faci stimulare macar ai sanse sa obtii macar 2 embrioni si sa se prinda macar unul.
Poate iti spun fetele de la fiv mai multe.Te
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
flori76 spune:
Dana,sar´mana pt raspuns
.Cred ca ai dreptate...
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Leditia spune:
Sorina multumesc de incurajari.
Mult succes la noul job.Sunt sigura ca intr-o zi vei fi implinita din toate punctele de vedere si vei fi mamica.
Dana sa fie intr-un ceas bun scumpa.Ma rog sa fie bine si sa vi cu vesti bune.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
[
Liana30 spune:
am trecut sa va salut
babutzo pe unde umbli mama ca mie dor de tine
pupici la toate

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
cristinici spune:
Buna fetelor
Va citesc de mult , dar nu am scris pana acum. As vrea sa ma primiti si pe mine la aspirante desi eu mai mult de 1 data pe an cand fac FIv, in rest nu pot decat sa fiu alaturi de voi. Am avut 2 extrauterine la diferenta de 2 ani
si inca 2 FIV nereusite
. Sunt optimista si perseverenta
, dar mai ales dependenta de forum. Na ca am zis-o.

cristinici (cristina)
numeioana spune:
Bafta multa va doresc si eu, fetelor! Si ma tin dupa voi peste tot![]()
Am o intrebare. Eu am Vsh-ul marit (17,30) si proteina C reactiva. In rest sunt bune analizele. Asta inseamna ca sunt "sanse" sa nu mearga o eventuala sarcina bine? Va rog sa-mi raspundeti, sincer!
Ioana
MirelaV spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit in
Cristina. Iti doresc sa ti se intample minunea..stii cum e..speranta moare ultima.
va pupacesc optimistele mele!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
gogosar spune:
Buna dimineata inainte de we dragutelor.
Nu e asa ca v-a fost dor de mine?Mie mi-a fost tare dor de voi.
Am lipsit dragutelor motivat, am avut atat de multa treaba la serviciu, si am si lipsit cateva zile.
dar acum am revenit, si voi citi si ce am pierdut.
Va pupic si...pe mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”