Aspirante optimiste (164)
Raspunsuri - Pagina 12
july_g spune:
Bun venit, CriStina!
Neata buna tuturor. Eu sunt bucuroasa pentru ca am aflat ca daca o sa iasa bune analizele, nu e nevoie sa stept 3 luni. Si va promit ca ma apuc repede de prestat.
Pupici la toata lumea.
valentinag spune:
helau,helau.
in sfirsit Anca ai aparut,te sunam in weekend daca nici azi nu dadeai un semn,cand ne videm?
Irina,nu ne mai parasi,fa si tu rost de net
Sorina,in sfirsit,bafta la noul loc de munca si planul 2 sa devina realitate cat mai curind![]()
Cristinici,uaaau!2 extra si 2 fiv nereusite,da tu esti o campioana a optimismului iubita.unde ai facut fiv?
gogosica mea,don't be a stranger!
Bai ieri,ziua 18 mi-a curs nitel,doar asa o picatura de ceva roz,sa fi avut abia acum ovulatia
nici io nu mai stiu....
Ashea,sa va zic,m-am hotarat sa-mi fac un tatuaj
stati nu va impacientati,nu unu permanent,unu d'ala care tine la cateva spalari,mi s-a pus pata!Vreau o flocirica
sau un fluturas ceva?gasesc undeva sa-mi cumpar si sa-l aplic,unde?
gata,v-am stresat destu
l!pup iu all
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
Vale..unde iti pui fluturasu'? ![]()
cat despre "ceva roz" nush ce te mai surprinde..la tine orice e posibil ![]()
mie mai nou imi vine la 28 zile!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Tmihaela spune:
Buan fetelor,eu astazi astept rezultatul de la exudatul faringian sa vad cum a iesit.Sorinuta mersi mult de tot pentru urare,ma bucur ca esti bine si iti urez numai bine la noul loc de munca.Numeioana si eu am Vsh-ul marit si cred ca ar trebui sa faci si aslo sa vezi cum iese.Cica vsh-ul marit poate arata o infectie in organism.Si in functie de cum iese aslo mai repeti analizele.Eu asa am procedat.
-ici la toate fetele ca eu ma duc la carat(adica ajutam la mutat)
Mihaela
floricika spune:
Trec si eu sa va salut
si sa va
. Valentinaeu ma gandesc ca poate a fost altceva, adica totusi....ziua 18....poate te-a anuntat ca s-a prins ceva acolo
Hai ca tin pumnii!
Nunta
simonette spune:
Iou pup toate aspirantele, de la un capat la altul

pe amandoi obrajorii si, le doresc o zi minunata!

Eu am visat ca imi venise CM si nu stiam cum sa-i spun sotului![]()
Cristinici!Bine ai venit in
, sper insa ca urmatorul FIV, sa-ti reuseasca, sa-ti ofere bucuria de a deveni mama! Imi pare rau pt. cele doua SE! Felicitari pt. perseverenta

zamfir.mel spune:
fetelor eu am fost in concediu si acasa nu am internet.vreau sa va multumesc pentru urari si transmit si eu cu intarziere La Multi Ani Mihaelelor si Gabrielelor si nu numai lor ci la toate fetele. am vazut ca au aparut si gravidute. felicitari fetelor si sa ne luati dupa voi.va pup pe toate,
mel
Tmihaela spune:
Fetelor am sunat la spital sa intreb cum a iesit exudatul si mi sa spus ca a iesit un stafilococ alb hemolitic parca,am sunat-o pe dr si a zis ca se va duce la laborator sa imi ia rezultatul si sa o sun luni sa vedem exact ce trebuie facut.Aveti idee ce paote insemna acest "stafilococ alb hemolitic"?
Mihaela
MirelaV spune:
fetele..stie careva ceva de Tumpi? nu e pe niciunde..si ea nu dispare asa..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
asi spune:
Fetele va doresc un we supeeeeer!
Nu prea am intrat pe la voi dar va citesc.Na ca m-am molipsit si eu de la alte fete.![]()
Familia mea
Razvan