Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ziua buna, dragele mele! Am reusit aseara sa ajung la Sfintele Moaste! Cu listoi, cu tot!Am lasat listoiul in urna pt acatiste si m-am gandit si la voi! Sper sa ne fie de ajutor! Pt. cele ce vor sa mearga asta seara, mergeti linistite! Racla va fi afara, pana seara tarziu!

Dana p., ti-am trimis toate gandurile mele bune la endometre si ti le trimit si aici! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si, sarcina sa decurga normal!!!

Va pup cu drag, pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

E bine. Astept. Pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

DanaP ti-am spus si la endometre, dar iti spun si aici: nu-ti mai face griji cu valorile alea. Sarcina ta are 4 sapt si 2 zile acum. Incearca sa stai cat mai linistita si nu te mai stresa. Gandurile rele ii fac rau bulinutei.Pupici

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare tot de la mare !

Simonette, multumesc mult ca te-ai gandit si-ai dus listuta noastra!

Laurici, bine-ai revenit la servici! ai grija ce mai faci, sa fii cuminte acum macar o perioada,pana-ti trece piciorul!

Eu mi-am facut ieri si 3 analize care m-au costat 270 Ron !!!dupa cum mai spuneam si pe alte pagini, mi-am facut un cadou de sfanta Mihaela....de mai bine ma lipseam (daca puteam)!Voi stiati cat de scumpa e "flora completa vaginala"? ca mie mi-au luat 150 Roni numai pe ea!?!

Un pentru fiecare optimista!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Simonette, multumesc mult si eu pt ca ai dus listuta la biserica, eu n-am ajuns ca a fost ziua nasului nostru si a trebuit sa mergem pe la ei.
Dana_p iti urez din suflet ca atat bebe cat si tu sa fiti bine sanatosi si sa auzim luni ca esti cea mai fericita mamica in devenire!

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dana felicitari!
Sa fie bebe unde trebuie si sa ai o sarcina usoara!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

adicu din pacate cam astea sun preturile.
LA cabinetul unde merg, secretii complete costa 1.100.000,iar PAP 500.000

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Lasa Andicutule ca tu macar ti-ai facut niste analize, dar io ieri de ziua mea mi-am achitat taxa la colegiul cons. jr. 300 RON! Moaica,,, ce ciuda imi era ca arunc pe geam 3 milioane...asta e... "avantajul calaretului"!

Mergi la inceput

Mi-e dor de o fata si frumoasa si modesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lasati, ca poate-i de bine cu vorba aia :"tot rau-i spre bine!"asa cum mi-or folosi mie analizele alea, ti-o folosi si tie taxa aia ptr colegiu, mai Lachioaneo ! macar la faptul ca suntem mai destepte un pic (eu ca aflu ca-s sanatoasa si tu ca esti cu o diploma in plus ).
Dac-oi iesi perfect la toate analizele astea, macar n-o sa-mi para rau c-am dat atatia bani!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput