Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi , acea persoana din birou este in concediu chipurile fara plata dar fiind fata lu'sefa ce sa mai zic..
Hmm ...Grecia ziciSa stii ca am venit de acolo super relaxata si multumita sufleteste si cred ca niciodata nu am fost intr-un concediu in care sa nu ma gandesc la grijile si probleme de acasa si de la servici dar acolo nu mai m-am gandit la ele.A fost super frumos.Am si poze in album.

Cata multumesc de sfat si sa-ti traiasca Biencuta sa-ti aduca numai bucurii si sa fie o frumusica, ca mama ei!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor am gasit un articol extrem de interesant despre glanda tiroida. Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris voi pe aici, poate e deja articolul, dar daca va intereseaza bag rapid.
Si va rugam tare, tare mult sa luati si listuta cu voi la biserica.
Mai am o intrebare si poate stie sa imi raspunda cineva. De ce trebuie sa astept 3 luni dupa ce am pierdut sarcina ca sa raman din nou? Eu sunt nerabdatoare sa trec la treaba.
Va pup si sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

july dr de fel recomanda sa lasi sa treaca un timp( aceste 3 luni) pt ai permite organismului sa se refaca si te sfatuiesc sa-l asculti, fiinca stiu ei de ce zic asa.
Nu cred ca e de dorit sa survina o alta sarcina si sa se intample ceva rau din nou.In timpul asta poti face analize sa vezi care este cauza care a dus la pierderea sarcinii.
Multa bafta

vale as merge eu la biserica,dar mai devreme de 7 nu am cum, nu pot trage chiulul, chiar daca este pt o cauza nobila.Sper doar sa mai gasesc la 7 sfintele moaste .

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Multumesc Tumpi, pentru raspuns. E greu sa astepti, dar o voi face. Doctorul ma asteapta la control si ca sa-mi recomande analizele necesare. Sper ca data viitoare sa fie bine si va doresc si voua tuturor sa fie bine si cat mai repede.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

July, stiu ca e greu sa astepti dar e spre binele tau.Eu dupa prima sarcina extrauterina mi-a recomandat doctorul o pauza de 1 an iar dupa ultima sarcina oprita din evolutie tot 1 an pauza am facut pentru ca organismul a fost dat rau peste cap din cauza hormonilor de sarcina si a endometrului care era foarte subtire.

Fetelor care va duceti la biserica va rog eu frumos sa ma strecurati si pe mine in gandurile voastre si sa va rugati si pentru mine sa fie bine.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Neata la fete..
Ma bucur pentru tine Dana si ma rog la Dumnezeu sa fie bine de data asta.. si sa ai grija de tine.. De-abia astept sa treaca saptamana asta si sa te vad luni cea mai fericita femeie.... Se pare ca asa sta treaba cu Grecia...si trebuie neaparat sa ajungem si noi pe acolo fetelor.., nu-i asa?
Sa nu uitati sa ne spune-ti si noua fetelor din provincie daca ati fost la biserica aseara..si mai ales cum a fost..
Eu va pupic pe toate si sa aveti o zi buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,eu am fost dimineata la spital pt a face si exudatul faringian sa vad cum iese.Vineri am rezultatul,sunt tare nerabdatoare sa vad cum va iesi ca sa vad ce am de facut in continuare.Sa iasa cum o vrea el sa iasa ca sa stiu cum sta treaba.Danuta faelicitari si sa de-a domnul sa fie bine de data asta.Bun venit noilor fete si sedere cit mai scurta pe aici.Laurici imi pare tare bine ca esti optimista si plina de viata,asa te vreau.Sorinuta ce este cu tine?cum stai cu genunchiul?Sper ca esti bine. toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele frumoase, iaca sunt si io in vizita preima zi la BIROU!
Am voie sa calc pe picior foarte incet si numai cu cadrul inca doua saptamani de acum...

Lachioaneo, te-am sunat si nu mi-ai raspuns! Reao! Vroiam sa te invit la o cafea....

pup toate fetele frumoase!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai cand tu m-ai sunat, telefonul era acasa si eu eram la Snagov...si cand am ajuns era mult prea tarziu sa te mai sun...dar hai sa ne conversam azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Te sun io mai tarziu! Adica in jur de 6-7. E OK?

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput