Aspirante optimiste (164)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinici spune:
Multumesc fetelor pt primire.
Valentinag primul FIV la Timisoara si celelalte 2 la Giulesti cu dr Marinescu,iar mai departa vom vedea.
pt toata lumea cristinici
Liana30 spune:
sa va salut
cristinici bine ai venit
asi
mirelaVnu stiu nimic de tumpi da pt trine tp in gura mare la ea poate ma aude si apare,,,,
tumpiiiiiiiii

simo abia astept sa spargi odata gheata...din pacate eu abia duminica seara voi afla sau poate luni ca la noapte plec..maine la 8.30 voi fi la Giulesti si nu stiu cand vin..
![]()
va pupacesc pe toate

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
numeioana spune:
Fetelor, va rooog, despre Proteina C reactiva si VSH marit! Cum afecteaza o eventuala sarcina? Nu reusesc sa gasesc nimic despre asta pe net!
Ioana
july_g spune:
Numeioana despre proteina nu stiu nimic. Despre VSH, nu sunt sigura, dar din cate imi amintesc poate sa indice o infectie in organism.
Buna tuturor
dana p. spune:
'Neata fetele!!
Numeioana incearca sa citesti capitolele cu sindromul de hipercoagulabilitate poate acolo gasesti raspuns la intrebare ta.
Mihaela habar n-am ce-o fi ala "stafilococ alb hemolitic"
Eu mai am o zi pana aflu unde s-a ascuns embrionasul ala nazdravan, dar eu sunt convinsa 95% ca s-a pitit pe trompa , ca de acolo era locul mai mic si mai ascuns

.
Va pupacesc pe toate.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
numeioana spune:
Neata, fetele! Poate ziua de azi ne va aduce ceva vesti bune! Asteptam cu nerabdare sa ne bucuram de succesul anora dintre noi...daca nu se poate de al tuturor!!!
Ioana
martha78 spune:
Bine ai venit Cristinici!
Dana, iti tin pumnii pentru maine...cum mai e, mai sunt firisoare maronii?
Eu nu am nici o veste, nici luna asta nu ma astept sa trec pe cealalta lista, ca n-am facut
cand trebuia 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

ca e mamicuta.