Aspirante optimiste (164)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
Martha, da' nu te mai necaji fata ca "n-ai facut cand trebuia"! Am facut vreo 2 ani "cand trebuia" si... nimic. Si cand am "facut" aiurea, uite-ma, draga de mine, gravi. De s-ar putea sa apara macar putina detasare... cred ca unora le-ar prii. La noi cam asa a fost, desi detasarea mea era aproape de colaps.
Va pup pe toate si sa va vad burticoase repede.
Kiki
27w
http://community.webshots.com/user/astery100
martha78 spune:
Astery, nu te-am mai "vazut" de mult pe aici...ma bucur ca ne-ai mai dat un semn
Eu incerc sa ma detasez, sa nu mai calculez atata perioada ovulatiei, dar as fi vrut ca luna asta sa fi incercat ca se zice ca-s mai multe sanse dupa HSG....da' am ratat
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
dana p. spune:
'Neata fetele!!
Am venit aseara de la doctor si din pacate nu cu vesti bune.Sarcina nu este sigur in uter, pentru ca nu se vedeau deloc modificari la el dar nici pe trompa nu se vedea pentru ca este sarcina prea mica. Mi-a zis sa nu mai fac pregnyl si sa ma intorc la el vineri iar joi sa mai fac odata analiza de beta hcg.Vineri a zuis ca imi va da o injectie care sa ma ajute sa elimin sarcina( am uitata cum se numeste injectia)ca sa-mi salveze trompa.Problema la mine acum este alta ca de aseara am inceput sa sangerez nu foarte mult dar este cand rosu cand maro, ceea ce imi intareste inca odata convingerea ca este extrauterina.Cred ca azi am sa-l mai sun si sa-i spun cum ma simt si daca o fi sa merg maine iar la el,pentru ca nu vreau sa ajung sa-mi scoata trompa.
Am scris aici ce am scirs si la endometru .Nu stiu daca am sa mai pot intra azi de la servici dar o sa intru mai pe seara sa va spun ce am facut.
Va pupacesc pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Monica-Elena spune:
Dana p
.
Numeioana Vsh-ul este de obicei marit in sarcina iar proteina C marita arata probleme de coagulare mai precis sindromul antifosfolipidic.
si
ptr toate aspirantele optimiste de la Mihnea si de la mami.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
valentinag spune:
Dana,imi pare tare rau![]()
Eu imi pun utrogestan,ca altfel cred ca imi veneau scirbele ca lumea,de trei luni asa imi fac,intre ziua 18 si 21 hop se pregateau sa-mi vina.nu mai inteleg nimic....mi-am luat si tem si este destul de mica pentru post ovulatie 36.8,dar asta stiam,lipsa de progesteron...
numeioana,imi pare rau dar nu stiu raspunsul....
pup iu all!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
neata.
dana..
astrycule..p'aci mi-erai?
..vezi k poimaine e miercuri ![]()
io m-am trezit azi cu o nevralgie de zici ce-i aia...sa vad cum o rezolv..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
tumpi spune:
dana imi pare rau,dar sa nu ne pierdem speranta, va veni si vremea noastra.
pup toate fetele fara a enumara/
mirelus aici sunt, nu am disparut, numa ca am avut ceva treaba.
o saptamana excelenta
pt toata lumea
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Kariris spune:
Buna aspirantelor si sa aveti o saptamamna frumoasa!
Astery, ma bucur sa te mai vad pe la noi! Ai putea s-o faci mai des...
Numeioana, VSH-ul marit indica fie o infectie in organism fie o sarcina, iar proteina c nu stiu cum ti-a iesit tie, dar stiu ca are legatura cu hipercoagulabilitatea.
stancutza spune:
Dragele mele,
sunt noua pe-aici, o mamica aspiranta ... in toata puterea cuvantului..adica abia am inceput munca la "Proiect BB"...
am si eu o intrebare: dupa un week-end (presupus fertil) cu incercari, simt niste intepaturi in partea de jos a abdomenului (zona ovarelor, s-ar parea). singurul lucru de care mi-e teama ar fi o sarcina extrauterina -desi e cam devreme pt. asta - parerea mea. credeti ca ar putea fi asta, sau...poate de la prea multa harnicie?
asi spune:
Fetelor am deschis capitolul urmator.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61820