Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu tot 2 picaturi ii dau de vigantol.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui astazi !

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Jadi, "suzetar"
asa e si Petra, cateodata e rosie in jurul guritei cat suge la suzeta

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Codruta si Jadi e bine ca sug suzeta ..al meu de vreo 2 zile isi suge,linge degetele si mereu are cate ceva pe ele..scame, puf si trebuie sa i le curat si ma tot chinui cu suzeta dar nu o prind in gurita decat uneori.
Am observat ca atunci cand e obosit si nu poate adormi vrea sa suga ceva ca sa se calmeze dar nu vre asa pape.

Mergi la inceput

Fetelor voi ati patit sa planga bb ca e epuizat, obosit si nu poate adormi si isi papa mainile sau cauta ceva cu gurita?
Asa il apuca pe Alexandru uneori seara sau dupa amiaza si eu cred ca ii e foame si il pun la san si el se enerveaza si mai tare si urla pana reuseste sa adoarma cu greu.
Astazi a tastarnitza cat doarme Alexandru .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Da, Marlena. Tipa, dar o vad cum si-ar inchide ochii atunci ii dau suzeta, o pun in patut, o mangai un pic pe frunte si face nani (cam 1/2 ora ziua). Peste zi imi doarme doar afara 3 ore fara intrerupere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Marlena la fel zice si mama ca nu vrea copilul suzeta insa ei sint un pic prostuti... eu cind vreau sa ii dau suzeta el se asteapta la uite asa o titi mare si casca gura si o linge in loc sa o suga, asa ca insist un pic si mai mult ii inchid gura ca sa simta siliconul si dupa aia sa vezi ce suge la ea! Incearca si persevereaza!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ftele vedeti ca a sosit Sofia. A scris la odisee . I-am zis ca ne-am mutat. Are o fetita superba.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Anya, merci pentru listutza!

Marlena, si Serban face la fel, dar eu fie il pun in carutz cu suzi si-l plimb 2-3 minute, fie adopt metoda Codrutei, dar atunci dureaza mai mult pana adoarme. Dar de fiecare dta ii tin suzeta cu mana pana adoarme, altfel o scapa si circul reincepe.

La multi ani si din partea mea tuturor Gabrielelor, Gabrielilor si Mihailor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetelor care le tineti suzeta cu mana... Ati incercat cu o suzeta mai mare? Ca eu la inceput aveam de la Avent suzi pt 0-3 luni si tot asa o tineam cu mana ca ii cadea mereu. Si soaca mea a fost cu ideea ca trebuie sa aiba gura plina (ca doar asa e si cu sanul). Si am cumparat de proba o suzeta mai mare si rotunda care i-a fost pe plac. Suge la ea intr-o fericire si rareori o scapa. Merg cu el in marsupiu si nici asa nu ii da drumul.
Zic si eu...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput