Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

fetelor am vrut sa va intreb, voi ce marca la scutice folositi?

eu am incercat Pampers si Huggies, Pampers-ul imi pare ca nu retine pp atit de bine ca Huggies.

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Irina, multzumim pentru sfat. O sa incerc si eu ca e destul de dificil sa impingi carutzul cu o mana :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, am trimis pe adresa noastra comuna de yahoo mailul invitatie ptr botezul Ancutei. Ca sa te inspiri

Ioana, multumim ptr tot ce faci ptr noi : listutele, linkurile cu poze.

Eu ma agit cu pregatirile ptr botez si cu copii.
Tineti-mi pumnii , maine vine socrela ca sa ma ajute chipurile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cristina, bafta cu socrela.
Lucia, eu folosesc doar Pampers; dar nu cred ca se compara produsele de la noi cu cele de acolo (cred ca sint mai bune acolo la tine.
codruta, multumesc de corectie; era culmea sa aiba bebe 23 de kile. Este depozit cu produse TCM la Iasi; daca vrei, iti dau un nr de tel de la astia cu TCM-ul din BT sa-i intrebi de depozit; poate descoperi un depozit mai aproape de tine; sigur e pretul si mai mic.

Fetele am fost o ora la aerobic; presimt ca miine n-o sa pot ridica fata din patutz.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, bine ai revenit! Tare frumusica e irinuka, sa-ti traiasca! Si nu mai fi asa prapastioasa, ca totul o sa fie bine. Hai, mai zi-ne ce mai faci.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Bine vam gasit la CLUBUL SCUTECELOR si pupici la toata lumea

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Referitor la tipul scutecului... vedeti ca au fost discutii pe forum la "parintii intreaba - parintii raspund". Atentie, se pare ca difera f mult in cadrul aceleiasi marci - de la o tara la alta. Spre exemplu, in America ziceau fetele ca Pampersul e considerat prost. Ei merg pe Huggies. La noi, din experienta mea, va recomand Pampers sau Libero. Pampersul arata mai bine, dar Libero absoarbe mai mult. Tot fetele - pe forum- ziceau ca Pampersul se importa, la noi, din Turcia iar Libero din ...Suedia, parca (era o tara nordica). Am mai auzit si de copii care se irita de la unele scutece.

Eu zic sa luati un pachet mic de scutece de marci diferite si sa vedeti care se potriveste mai bine copilului. Mai nou am auzit si de scutece care se spala si se refolosec. Era o mamica care cumparase 2 bucati (erau vreo 200.000) si le folosea de vre-o 4 luni si inca erau bune... Acuma...fie vorba intre noi, daca de un pp le-as mai spala, la kk prefer sa folosesc ghena. Si inca kk e "parfum" fata de ce-o sa urmeze cand facem diversificarea, mai les dupa ce introducem carnea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

in sfarsit am facut si noi baita la ora 20 si am adormit o ora..ca de obicei ne prindea 22 si de 2 zile ma tinea treaza pana la 3 de sunt ff obosita ca nu am apucat sa dorm nici ziua sa-mi mai revin.
Apropo de suzete,fata mea nu roade decat una roz de la nuk,desi ii raman ditai semnele pe falci.

Voi ii mai culcati pe copii si pe burtica,ca vad ca-i place ff tare si daca o intorc cam tipa.

Am avut si noi o iritatie urata la fundulet si tot asa nu trecea cu bephanten si cu nimic altceva,ne-a vazut dr si avea si muguet in gurita,asa ca in 2 zile ne-a trecut cu cutaden+clotrimazol sau mai merge si nistatin.

Raluca Costiurin,stiu ca si tu te mulgi si ii dai lui bebe cu bibe,cum reusesti sa scoti 125,sau combini de la 2 mulsuri..ca eu nu mai produc asa mult si nu prea mai scot mai mult de 80,asa ca restul sunt nevoita sa-i mai dau uneori si supliment.In ce tii laptele la frigider,in bibe?si cat timp?
Eu am inebunit de fiert pompa,biberoane si alte alea..era mult mai simplu cu tzitzi,dr fata mea e lenesa si s-a cam obisnuit cu bibe,mi-e greu sa o dezvat,de fapt mi-e mila ca urla si adoarme nemancata..totusi o pun la san de fiecare data,suge un pic si incepe sa tipe.

Ioana,am si eu polar ca al tau,imi place la nebunie,l-am primit cadou de la sora mea,luat din Bulgaria.Vad ca te-ai apucat de aerobic,bravo..si eu abia astept,teoretic putem dupa 2 luni de la operatie,nu?
fetele vreau si eu parola de pe adresa comuna,please!!Vreau sa ma inspir pentru botez..

Maine mergem si noi la eco de sold,sa ne tine-ti pumnii..
Cat mai dureaza lohiile astea ca eu m-am plictisit rau de tot..saptamana asta fac o luna de la nastere.

Pupici si noapte buna ca mor de somn...sper sa adoarma pitica mai devreme

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hello scutece!!!
Este o mare implinire pentru noi toate c-am ajuns cu bine aici! Si de-acum incolo 4 ani sa tot sporovaim!
Fetelor, dar de unde facem rost de localuri mari sa incapa toti copiii cand vom incepe cu serbarile?
Multumesc din suflet pentru toate urarile voastre!
Si eu va doresc multa sanatate, bucurii si toate dorintele sa vi se-ndeplineasca!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Uite si bufnita-sefa, numai la ore d-astea stiu sa apar!
Pai daca huhurezul meu n-are somn?! Dar ce sa vorbesc cu pacat, azi (adica ieri) a dormit dimineata, m-a lasat sa gatesc 3 feluri! Dar dupa parc- pace buna, n-a mai fost chip sa doarma. Acum se fataie ta-su cu el, ca mie mi s-a acrit!
Maddy, da, eu mulg in 2 etape. Prefer sa-i fac masa intreaga de san, ca mi se pare ca nu-i prieste combinatia. Pot pastra - conform dr - laptele cca 6 ore in frigi - evident in "echipament" sterilizat si acoperit. Norocul meu ca am fost dotata de prieteni si cu incalzitor de bibe. Una din investitiile pt care ma felicit a fost sterilizatorul, am luat de 3 bibe de la chicco. As fi innebunit cu fiertul....
Mai e un TCM si la Obor. Dar pt. entuziastele care nu stiu despre ce e vorba, partea nasoala e ca nu au intotdeauna ce vrei sau ce-ai vazut, trebuie sa urmaresti si sa te nimeresti cand aduc marfa. In tot cazul, cam tot ce-am luat de la ei a fost bun. Si sanatos mai ieftin. Pe salopeta de BB am dat 350 mii, unde mai gasesti cu banii astia?!
M-am intalnit in parc cu o cunostinta, cu baietel de 4 luni. Povestea ca i-a facut infanrix hexa, copilul n-a facut febra - doar putin, 37.8, dar 3 saptamani n-a mancat (dr o prevenise de 1 saptamana), s-a luptat cu el sa pape.... naspa, incep sa am emotii, ca in 2 saptamani vine si randul nostru!!
Gata, ca mi-e somn! sper sa ma lase sa dorm piticul...

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput