Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Lipsesc si eu nemotivat 3 zile de pe forum si va gasesc la "clubul scutecelor"!
Felicitari Hilde, sa-ti traiasca flacaul, sa-l vedem mare si sa ne intalnim odata si odata cu totii si cu toatele
Sunt supercool bebelusii nostri! Am apucat sa vizionez toate albumele si sunt foarte mandra de generatia de septembrie - octombrie 2005 (nascuti de fapt intre 3 august si 7 noiembrie).
Multi pupici mamicilor si bebelasilor.

Revin ca uitasem de ce am inceput sa scriu: LA MULTI ANI Gabrielelor si Gabrielilor, Mihaelelor si Mihailor! (lauza uituca )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, cred ca la andapanda este un 3 in plus la greutatea bebeului.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sa raportez de TCM-uri, ca vad ca vrea lumea uniforma!!!

Sunt multe in Bucuresti.
1.la Piata Muncii, in spatele bisericii
2.pe sos.Vatra Luminoasa, la 1 statie de intersectia cu Mihai Bravu;
3.de la Piata Morarilor, venind dinspre centru se face dreapta spre sos. Vergului si undeva pe dreapta
4.pe Stefan cel Mare, cam vis-a-vis de spitalul Colentina
-astea 4 magazine sunt ale aceleiasi firme, deci preturi identice
5.pe Sos.Iancului vis-a-vis de Mega Image
6.pe Sos.Pantelimon, ultimul magazin pe dreapta inainte de Cora
7.La Unirii, latura cu Hanul lui Manuc - atentie! am auzit ca ar fi f. scump
8.undeva prin Militari... dar nu stiu unde

In Constanta - vre-o 2
In Tg. Mures -1
In Sighisoara -1
In Bistrita -1
Iaca si in Botosani avem confirmarea...

Spor la cheltuieli!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Irina81, am facut ecografie la sold baiatului cand avea fix o luna pentru ca nu se recomanda imediat dupa nastere. Au facut-o pentru ca a fost cu capul sus in ultimele 4 saptamani si se considera ca in pozitia asta soldul este suprasolicitat, dar s-a dovedit ca e perfect sanatos.

Din seria diferentelor Romania-USA:
-baia se face la 4-5 zile, dar se spala zilnic bebe pe fata si pe maini. Nu se face zinic pentru ca pielea lui a fost umeda atata timp, iar acum pielea lui inca nu s-a reglat astfel incat sa-si asigure elasticitatea si de obicei e uscata si necesita ulei/crema
-legea te obliga sa transporti copilul doar in scaun de masina si la ce distante sunt aici intre magazine si localitati, copilul sta foarte mult in pozitia aceea. In statul meu legea zice sa tii copilul in scaun special pana la 6 ani si cum nu sunt trotuare sa-l plimbi si in altceva, eu cel mai putin l-a tinut 2 ore si cel mai mult 6 ore. Mi s-a rupt inima cand l-am tinut 6 ore, dar daca te prinde politia pe autostrada cu copilul in brate, e de rau. Am facut doar o pauza de 10 min la un "rest area" ca sa-l schimb si apoi iar la drum.
Ma uit si la ceilalti copii in masini si vad ca-s linistiti si obisnuiti sa stea in scaun, iar cand coboara din masini au spatele drept si nu par sa-i fi deranjat ceva.
Aa, inca ceva, aici nu exista landou unde bebe sta culcat perfect la orizontala, ci doar carut clasic unde bebe sta ghebos si totusi e o natie cu spatele drept

Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am venit si eu aici .
Ioana si eu am observat ca nu mai face kk decat o data pe zi si f putin pipi ...chiar ma intrebam daca e normal.
Fug ca tipa ..ii e foame.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi avem probleme cu Pampersul nr. 3. I se strange sub buric. Nu-i sta peste burtica.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ma intreb oare cat timp o sa mai treaca sa ajungem si noi la pampers nr. 3?! Fie-mea are o luna, avea vineri 3300 g si suntem inca la "New Baby" (din cele de la 2-5 kg). Avem vreo 2 pachete de pampers nr.1 (3-6 kg) dar inca nu le folosim, sunt mari!
M-a innebunit azi fie-mea. Cred ca am laudat-o prea mult ca e cuminte si i s-a urcat la cap! De azi dimineata cand s-a trezit (la ora 7.30) a dormit in casa vreo juma de ora si afara vreo ora, cat ne-am plimbat. In rest, a facut de toate, numai dormit nu: plans, marait, kk, uitat cu okii pe pereti (beliti, cum zice Jadi), si a cerut mancare din 2 in 2 ore. Ieri a cerut din 4 in 4. Daca o ia pe jumatati, inseamna ca maine o sa ceara din ora in ora! Si cand ii e foame, plange altfel, deci stiu. Atunci urla si nu ii mai trebuie nimik, nici suzi nici nimik, nu tace pana nu se vede cu bibe in gura.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

An revenit ..Alexandru a papat putin si s-a culcat .In ultimul timp papa cam putin si urla cand ii e somn. Aseara dupa ce i-am dat cele 2 pic. de zeama de portocala pe la 20.00 nu a avut somn pana la ora 1.00...e prima oara cand patesc asa ceva..in schimb a dormit continuu pana la 7.00. Nu a avut probleme cu burtica deloc..chiar imi era teama.
Codruta
si noi avem probleme cu pampersii ..acum suntem de o saptamana la nr.4 dar tot asa ii coboara pe solduri ..nu ii sta pe burtica.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Fetelor voi tot cate 2 pic de vigantol le dati? Eu i-am dat cate 3 la indicatia medicului( cica toti medicii din gl recomanda cate 3-4 pic fiindca nu sunt suficiente doar 1-2 pic).
Saptamana viitoare ma duc cu el la pediatru sa vedem ce ne zice.
Zilele trecute am stat de vorba cu o mamica si-mi zicea ca ei i-a dat calciu, vitamina C si cate 5-10 pic. vigantol fiindca 3 nu sunt suficiente deloc..nu mai pricep nimic .

Codruta eu l-am lasat si astazi pe Alexandru la 3 m de tv sa se uite la desene animate(probabil vede ceva umbre) si a stat cuminte cam 15 min..chiar nu stiu nici eu daca e bine dar oricum nu a stat f aproape.
Apropo aseara sotului meu i-a venit o idee ..sa il afca meloman pe baiat si i-a adus aproape de caciulita castile in care s eauzea muzica si copilul a inceput sa zambeasca .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La multi ani si sa traiti cu numele pentru toti care sarbatoresc azi sf.Mihail si Gavrila!

Azi am intzarcat calculatorul pina la ora asta. Nu a avut nimic copilul dar cred ca ma saturasem de el! Nici acum nu am nimic de raportat!

Fetelor, cred ca bb al meu a avut si el kk acid ca a facut exact la fundulet bubite si ne-a trecut cu bepanthen. Nu trece din prima, insistati... noi folosim si acum, preventiv!

Mai este un TCM pe linga liceu Sincai pe la parcul tineretului, nu am fost la el dar mi-a fost raportat!
Sotul meu si-a luat o geaca de iarna la 1,6 milioane super bestiala, cu dublura care se poate purta si ea ca geaca...
Eu nu prea m-am nimerit cu nimic, cert e ca tot pe fuga sint, am luat pentru bb un animalutz care se umple cu apa calda daca vrei sa incalzesti copilul sau cu apa rece dara vrei sa ii treaca cucuiele plus o husa de masa de calcat.
Am vazut in schimb lucruri de gravida ( unde erau cind le cautam???).

Suzetarul meu incepe sa ma scoata din sarite cu suzeta lui, cred ca il doare gura , o scuipa si dupa aia urla dupa ea ca deh daca pe noi nu ne doare nimic trebuie sa ne facem si noi voce din ceva.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput