Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumim mult pentru urari !

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui !

Bine ne-am regasit la clubul scutecelor !

Ioana , Ovidiu e concurentza !

Eu sunt pe fuga .Tre sa ies afara cu flacaii , ca nu rezist sa mai stau inca o zi in casa !

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Uite ca am ajuns si la 200 de mesaje !

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marinela, am pus link-ul pe prima pagina. Frumosi sinteti

Fetelor, am completat listuta cu toate link-urile cu poze pe care le stiam. In caz ca am uitat vreo-unul, scrieti-l voi sau daca nu stiti, scrieti-l aici si se rezolva. V-am admirat din nou la toate pozele.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana mersi pentru gindurile bune pentru Alberto si sincer multa lume nu ma crede cind spun ca al meu baiat a fost nascut prematur. E foarte activ si deja incepe sa se rostogoleasca singur de pe o parte pe alta sau chiar pe burta, e un bebe energic si care plinge destul de putin, mai ales cind ii e foame!!!Doctorul la ultimul consult mi-a spus chiar ca evolueaza precoce pentru virsta lui. Mai are si el cite putin crampe dar de obicei le suporta cu "barbatie" ca sa zic asa! Ioana, sa stii ca de ceva vreme ti-am tot admirat-o pe Miruna (ce nume frumos i-ai pus!) si am sesizat ca deja ti-ai gasit ginere asa ca noi trebuie mai cautam!
Toate bune de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

dana lucia, pai sa stii ca e precoce Alberto daca se rostogoleste! Miruna schiteaza intoarceri pe o parte, dar nu foarte des, si niciodata nu a reusit sa se rostogoleasca.
gabi, hai zi-mi la ce salon lucreaza sotul tau, ca nu e reclama. Poate trag si eu o fuga inainte de craciun sa ma infrumusetez la iasi.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli din grup!
Ce frumos, scriu la clubul scutecelor ... sa stiti ca sambata cand ne plimbam prin carrefour si eu vedeam o gramada de gravide i-am zis sotului ca mi-e dor sa fiu gravida ... a facut o fatza saracul...
Bai da' chiar m-ati facut curioasa cu TCM-ul asta, vreau si eu celebra salopeta. Eu stiam de magazinul care e aproape de stadionul 23 august dar pt mine e cam departe, mai ales din iulie de cand m-am mutat in meletari la mama. Da' acu chiar vreau sa ajung pe-acolo . Si mai vreau sa cumpar un sac de dormit dar nu prea reusesc sa ma mobilizez in directia magazinelor.
Eu nu reusesc sa spal copilul la aceeasi ora in fiecare zi si avem chiar abateri destul de mari de la medie, care medie ar fi cam 8 seara.
Mda. Mai scriu, acum fug ca s-a trezit si e ora de masa.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Fetele care se imbraca sport, ca sa va fac pofta de cumparaturi, uitati www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M6736" target="_blank">aici polarul pe care mi l-am luat ieri de la TCM. Pretul din BT e 430.000, mai ieftin decit in Nemtzia.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna mamicute si bebei

Ma alatur si eu felicitarilor adresate celor ce-si sarbatoresc numele. Sanatate si numai bine, mult noroc

Uite ca am ajuns la clubul scutecelor. Suntem deja mari si meritam avansare in grad :) Sper sa ne intilnim la acest topic doar pentru impartasirea bucuriilor, daca o fi sa vorbim de dureri, apoi sa fie despre colici sau cresterea dintisorilor.

Ioana - merci de sfat, mi-am sunat parintii si socrela (fumei de milioane) au cazut deacord ca Dumnezeu e mare si o sa-mi pazeasca fata pina ne intoarcem in tara si o vom boteza.

Noi crestem pe zi ce trece, incepem sa gingurim si sa facem cite un zimbet constient. Mai rau e ca, de citeva seri ne luptam cu colicii. Imi plinge fata, cite o ora seara, de parca o taie cineva, ma doare sufletul ca nu o pot ajuta.

Latrishia, Hilde - felicitari si refacere grabnica, va asteptam cu bb-ii sanatosi si frumosi.

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Ioana , pina acum 2 ani sotul meu a lucrat la Carmen Stil ,dar acum s-a asociat cu o fosta colega si si-au deschis propriul salon (Avant-garde).

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Super polarul, Ioana.
In Cluj si la second-hand sunt mai scumpe hainele.
Cred ca o sa tragem o fuga si noi pana in Botosani. Noua ne trebuie vreo 6-7 bucati de polar, ca sa le inscriptionam cu scoala de schi.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput