Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ca sa marcam si noi inscrierea in clubul scutecelor, i-am pus fetii un pampers nr. 4; ii vine ca turnat, imi pare rau ca am mai luat si un jumbo pack nr. 3. Astea mai mici o sa i le pun noaptea (am observat de 2-3 saptamini ca noaptea nu face kk si face foarte putin pp, rar umple un pampers).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Buna dimineatza.

Ioana, ai confirmarea :). Merci pentru sesizare si modificare.

Tonnia, uleiul il mai poti fierbe in bain-marie intr-o canuta de metal din aceea cu capac si il pastrezi tot acolo.

Ioana, dar in Bucuresti se gasesc hainutze TCM? Unde?

Mergi la inceput

Fetele, am predat stafeta mamicilor de noiembrie-decembrie.

Fata mea e din ce in ce mai interesata de jucarii (ca pina acum nu le prea baga in seama); acum sta si se benocleaza la bara de jucarii a bouncer-ului si vad ca nu se plictiseste. A, si are o privire din ce in ce mai inteligenta, iar mie imi place din ce in ce mai mult de fi-mea (in sfirsit, dupa 2 luni jumate, a ajuns si la mine fabula cu cioara si puii ei).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani mamicilor, bebicilor si bunicilor care isi serbeaza ziua azi !

Nici eu nu am auzit de magazinele astea TCM. Unde sunt in Bucuresti ?

Jadi, si eu am vrut sa ma intolesc ptr botezul de sambata si probam duminica trecuta tacticoasa un palton la Steiman.
Vanzatoarea ma trata ca o lady.

Sotul era cu copii la alt magazin.
Si deodata intra Victor urland in Steiman "Tata nu vrea sa imi ia de mancare !!"
Va dati seama ce parere si-a facut vanzatoare de noi : mama se intoleste, si tac'su nu vrea sa ia mancare copilului.
De fapt sotul nu vroia sa ii ia ciocolata.

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, si eu incep sa ma topesc dupa ancuta.
Ieri cand m-a vazut, mi-a zambit.

Si aseara am intrebat-o 'Unde e mama' si a intors capul spre mine.
Imi stie vocea si se bucura cand o aude.

Dar cel mai tare il urmareste cu privirea pe Victor

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

cristina, faina faza.
simodina, eu nu am fost in buc la nici un TCM ca nu stiam de ele. Mi-a zis frate-miu ca s-a deschis unul de curind pe bulevardul Unirii, intre fintini si casa poporului. Dar cred ca au preturi mai mari, fiind in buricul tirgului.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La Multi Ani mamicilor, taticilor, bebicilor si bunicilor care isi serbeaza ziua!

Bine v-am gasit la scutece!!!

Si Vladut ma stie si vorba voastra ma topesc. Cand sta cu tati ceva timp si apar si eu sa vorbesc cu el se uita la mine si rade cu toata gurita lui mica! Ti-e mai mare dragul. Si ziua la fel. Dupa ce sta putin singurel cand ma duc la el e tot un zambet! Mai nou, dupa scuipcei (cum le zic eu) se arcuieste toata ziua in pat. Se sprijina in calcaie si se ridica de mijloc, ca si cand ar vrea sa faca podul de jos . Isi ridica multicel spatele ca imi incape mana sub el. Si se tot screme si se ridica. E bina ca asa isi scoate singur gazele .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor si "La multi ani!" celor ce azi isi serbeaza ziua numelui!
Mersi Ioana pentru aprecierea la adresa lui Alberto, e un bebe foarte sanatos si a carui "mare pasiune" este acum sa manince! Ieri a venit asistenta zonei unde locuim si l-a vaccinat, vad ca pina acum nu are nici o reactie adversa, sper asa sa se mentina in continuare.
De acum o sa mai continui cu poze mai multe bine ca am reusit sa le atasez.
Va dorim o zi buna si va salutam cu drag,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

mimsi, am vrut sa va admir pozele, dar nu se vede nici un album public ...
dana lucia, ma bucur mult ca lui bb Alberto ii merge asa bine.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani dragelor si dragilor care va aniversati onomastica.Eu am doi Mihai, va dati seama ca e locul de sarbatoare, iar bebitu a inceput de ieri sa primeasca cadouri.Vroiam si eu sa va multumesc ca ne-ati primit in grupul vostru si sper sa ramanem multa vreme impreuna pt alaturi de voi mi-a trecut disperarea de dupa evenimentul nasterii si acum imi dau seama ca toate trecem prin aceleasi etape si e atat de bine sa vezi ca nu esti singur.Ne-am pus si noi poze pe Yahoo photos. Cine ne ajuta sa le atasam?
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

mary, mamita lui Iaris

Mergi la inceput