Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
ralirali spune:
Neata, burtici!
Si eu zic prezent la devreme, un pic mai tarziu decat Cata, dar acum am terminat de cititi ce ati scris aseara.
Teolinda, felicitari pentru grasunel, se vede ca ii prieste la "room service"
.
Diana, tinem pumnii sa iasa bine si testul de glucoza.
Alina, sunt supermisto pozele, tu dupa nastere o sa dai burticul jos si gata, esti ca inainte
, ce misto.
Mai mie, tot mi se pare mult sa dai 300 Euro(USD) pentru o cezariana si 500 de mii la asistente, ajungi la sapa de lemn la cate asistente se perinda, mai ales cat esti in reanimare. Eu anul trecut in septembrie, la operatia de chist, am dat 100EU la medic, 50 la anestezist si cate 200 de mii la asistentele de la reanimare, dar o singura data, apoi in salon cate 50,100 depindea de ce imi faceau. Ramane sa incep sa ma interesez acum cum e cu nasterea.
Fetelor, stiti ceva de Ursoaica? Dar de Irina? Sunt destul de multe zile de cand nu au dat nici un semn si ele erau de obicei pe baricade.
Va urez o zi usoara si insorita

.
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
ralirali spune:
Yupiiiii, am mai primit o steluta
.
Alina, la multi ani pentru sotul tau, Ioana, La multi ani pentru Razvanel
. M-am uitat pe site-ul nostru(al Danei) si atat avem Gabrieli si Mihai, dar daca mai sunt printre noi, va urez sa aventi o aniversare minunata.
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
nicoleta raducu spune:
"NEATZA BURTICUTE!
LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII ZILEI!!!!!!
Acum ne-am trezit si noi sa luam pastilutele..si hopa sa vedem ce au mai scris fetele...Azi noapte nu am dormit foarte bine..nu stiu ce m-a apucat..Si prin urmare ne-am cam trezit prost dispuse.E o dimineata superba....cu soare...Am toate ferestrele neacoperite..sa intre soarele...Eu am jaluzele verticale si le-am tras...
Joi mergem la eco..sa vedem ce-mi face puiutul..si cum se prezinta colul dupa cerclaj...
Fetelor,ce analize ati mai facut voi?Testul de glucoza cam cind se face?
Cata,pe tine te-a trimis T sa faci analiza aia a secretiei,sau te-ai dus tu,sa repeti analizele ...?
Va pupam..si sa aveti o zi frumoasa..
Vom fi aici..ca altceva..nu avem de facut...Ma plictisesc de moarte acasa..Eu sunt energica..si tare greu imi vine sa stau...
Nicole si Daria ei
24+
dana_ene spune:
LA MULTI ANI pentru Mihaele, Gabriele si pentru cei care ne sunt dragi si poarta numele celor doi sfinti sarbatoriti astazi !
Teolinda, o-ho-ho, ce dolofanel este Stefan ! Pai Oana mea la nastere (in saptamana 40) a avut 2700 grame. Bravo ! O sa fie un bebe mare si grasunel
.
Am trecut datele lui in lista de pe site.
Alina, lasa ca data viitoare va fi doctoritza ta la control si o sa fii mai multumita.
Am trecut si greutatea lui Ayan in lista.
Ai vazut ca nu neaparat faptul ca esti ingusta in solduri poate fi motivul pentru cezariana ? 
Noi aseara am inceput curatenia:
- am modificat aranjamentul mobilei in dormitorul fetelor,
- am pus patutul Roxanei pe pozitie,
- am spalat aparatorile,
- Cosmin a scos caruciorul si am spalat saltelutza de la landou
- am spalat paturicile (una alba si una roz)
- am spalat si curatat caditza
Mai am multe de facut, dar azi e sarbatoare mare, asa ca nu o sa pot face prea multe.
Vreau sa sortez hainutzele Oanei, sa le fac dulapioare separate.
Azi la birou vreau sa scot la imprimanta niste litere haioase si colorate O (Oana) si R (Roxana), ca sa le lipesc pe dulapioare.
In plus, am facut lista pentru ce-mi trebuie in bagaj:
- 2 camasi pentru alaptat mai groase
- o pijama
- 5 chiloti mari de bumbac
- 3 maieuri
- 3 perechi sosete
- halat
- papuci cu talpa de cauciuc
- vata (5 pachete)
- supozitoare cu glicerina
- prosop
- pasta de dinti + periuta de dinti
- sapun
- pieptan
- crema fata
- trusa cosmetice (doar cateva, n-o sa ma machiez acolo)
- cana (foarte utila, veti avea nevoie de ea imediat dupa operatie - pentru fetele care ajung la cezariana)
- linguritza
Pentru bebe:
- prosop
- sapun bebe
- servetele umede
- pampersi
- 2-3 caciulitze
- 2-3 pantalonasi (cu botosei)
- 2-3 bluzitze (camasutze)
- 2 scutece bumbac
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
neata feletolor.
LA MULTI ANI pentru Gabriele si Mihaele....
Iar ati scris o gramada...
Eu ieri am avut o zi super ocupata...si recunoasc ca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Am citit in schimb lista Danei; foarte utila.....si binevenita.
Aseara mi-a curs sanul drept......
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
J G spune:
Neatza burtici!
Am fost ieri seara la echo... bebelusha e foarte bine dezvoltata (zice T) are 1049g, deci ce speram eu ieri, sa treaca de 1kg, s-a intamplat!!
In rest totul e ok, colul ok...
Alina ce bebe grasun ai! La multi ani pentru Gabi, ii pregatesti ceva special?
Catalina vad ca ai devenit nerabdatoare... la mine acasa sentimentele sunt impartite... pe de o parte vrem sa se termine cu sarcina, sa slabesc etc, pe de cealalta suntem speriati de venirea bebelinei, daca o sa fie sanatoasa, cuminte... Apropo, tu intri vreodata pe Yahoo Messenger? Ca as avea ceva de vorbit cu tine.
Dana, o sa salvez undeva lista ta... mi se pare foarte ok.
Teolinda felicitari pentru grasunel! 4 cm sunt promitatori!!
Denisa si eu am aceeasi parere cu Ana, filmul e slabutz de tot! Merita vazut numai pentru Brad Pitt.
J 27 fix!
J G spune:
Toanca merci... sunt fericita ca e marisoara, mai ales ca ... stii tu viciul nostru comun.
J 27 fix
toanca spune:
JG, stiu chiar al naibii de bine
; si eu m-am bucurat in mare masura tot din acelasi motiv cand mi-a zis dr. ca bebe e ok
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
utocatalina spune:
Alina si Janina felicitari pentru bebei! Foarte bine! Alina daca ai burta tare ia No-Spa...eu nu am mai iesit de pe No-Spa de la 20 de sapt...Nicoleta dupa sapt. 28+ T te trimite sa-ti faci analizele de trim. III: hemoleucograma, secretie, urina si, daca e cazul urocultura! Asa ca mai ai nitel si le vei face si tu! Alina la multi ani pentru [blue]Gabi[/blue...Janina si acum sunt pe messenger...intra...ID ul meu :utocatalina. Te astept!Daniela ti-am plagiat lista si o sa stiu ce sa-mi iau la spital! Mercic!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!