Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Surprise....
Bebelinu' meu are 2800gr. si maine facem 32 de sapt.

Era super bine..este asezat corespunzator si i-a masurat putzica..cica are 4cm.

Urmatoarea vizita pe 24 nov.

Oare cat de mare s-o face bebelinu' meu. Se pare ca pot sa imi iau adio de la nasterea naturala.

Va pupic si noapte buna!

Teolinda 31 sapt si 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara,burticute,
Cata,nu fi trista pentru anlize..trec toate...am incredere ca T e un super medic..si o sa fie bine...
Apropo de bani pentru nastere,sa va spun ceva.Eu mi-am facut cerclajul ala la Elias acum citeva zile..si am stat internata o zi...In salonul meu,era o tipa care tocmai nascuse....si pe la ea au mai venit alte doua mamici in vizita...proaspete mamici..si va dati seama ca am abordat subiectul...Si mi-au zis...ca fiecare da cit vrea..de regula ,la cezariana se da 1500000 lei la anestezist si cite 500000 la moasa si asistenta care te bibileste...La doctor,ele dadusera una 200 usd,una 300 usd...Iar apropo de asistente...la Elias chiar sunt dragute..si ziceau ca ..le dai,nu le dai...tot dragute sunt..dar,hirtia de 50000 e baza..daca vrei sa le dai...si 20000 la fetele ca-ti fac igiena...sau schimba o lenjerie,etc...Cam asta e la Elias...
Astazi nu am fost cumintica..am tot facut prin casa diverse..si ma simt obosita..
Va pupam dulcik..si noptik buna.....
Nicole si Daria
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda- bravo pt grasunel sa creasca mare si sa fie sanatos si lasa ca nu se stie dc nu vei putea naste natural, ca si aproximarile astea sunt +/- 400 gr asa ca nu te stresa. oricum ai fost tare cu masuratoarea de 4 cm..

Giova-sa-mi spui si mie dc merita filmul ala, te rog, tot zic ca il iau sa il vad..

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna ,
Am aparut pe aici. Am stat in bucatarie pana acum.
Maria pe mine buricul nu ma doare, dar mi s-a facut o gaura mare-mare. Eu ma dau cu crema in jurul lui.
Teodolina sa-ti traiasca grasunelul !!!! da chiar ca e mare !!!

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa am vazut eu filmul MR. and Ms. Smith, si sincer mi s-a parut o prostie . Nu-si merita reclama care i-au facut-o. O comedie cam seaca. Ma rog nu e foarte rau dar nici vorba de reclama de care a avut parte, cel putin aici.

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor merci mult!

Mda..bebe al meu...e bebeloi...sper sa fie cuminte acolo sa vina dupa Mos Craciun.

Ana ..baga cremutza in buric s pe burtica...alta varianta nu avem.

Va pupic...fug la nani ca maine ma duc la Manastirea Caldarusani sa ma impartasesc..
Si ...La multi ani! Mihaelelor si Gabrielelor!

Teolinda 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Grabrielelor si Mihailor si Gabi!
Alina stiu ca sotul tau e Gabi dar si la restul pe care nu mi-i amintesc acuma!
Multa sanatate,fericire si sa petrecetzi cum va doritzi!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

In sfarsit apuc si eu sa mai scriu.
Am avut cateva zile nasoale. Ba m-a durut maseaua, ba m-a durut intre picioare, ba m-a durut intr-o parte, ba ameteli. In fine, incet, incet m-au lasat toate si tare bine e cand nu te mai doare nimic.
Azi am fost la doctor si am facut testul de glucoza. Sper sa nu am surpriza cu rezultatul. Cu toate ca stiam ca nu e bine sa mananc nimic dulce inainte ca poate influenta rezultatul, dimineata sotul mi-a lasat pe masa niste pateuri cu mere si gogosi. Ma tot uitam la ele si salivam. Si ce m-am gandit eu, hai sa pap o pruna si sa uit de gogosi si pateuri. Si dupa un sfert de pruna mi-am dat seama ca nici asta nu e buna, era dulce, dar nu m-am putut opri si am mancat-o toata.
Cateodata mai am ameteli si i-am zis asistentei. O cauza ar putea fi tensiunea destul de mica pe care o am, iar alta cica nu ma hranesc suficient ca am luat prea putine kile pana acum, 14lb/aprox 7 kile. Mie mi se pare ca nu sunt putine kile. In fine, mi-am luat angajamentul sa mananc mai mult.

Si acum sa vad daca imi mai amintesc ce ati scris.
De Denisa imi amintesc prima ca a facut papa multa si buna.
La multi ani pentru sotior, sa iti traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Catalina, la multi ani mamicii tale. Sanatate si numai bine. Iar tu sa iei pastilutele si o sa vezi ca o sa fie bine.
Teolinda, felicitari pentru grasunel.
Giova, tare frumos patutul, abia astept sa vad poze si cu restul mobilei.
Rali, superba camera Anastasiei, am ramas muta de admiratie.
Maria, pe mine nu ma doare buricul, dar la sarcina precedenta imi amintesc ca ma durea. Nu am facut nimic special, durerile erau suportabile.
Alina, esti o frumoasa si ai o burtica la fel de frumoasa ca tine.
Altceva nu imi mai amintesc din ce am citit. Dar, parol, ca am citit tot. Asa ca nu imi ramane decat sa va pup pe toate si sa va spun ca mi-a fost dor de voi.

26+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna dimineata fetelor...eu mi-s matinala ca tocmai mi-am luat antibioticul...La multi ani de Sfintul Mihail si Gavril! Teolinda chiar ca este super grasun bebelul...sa-ti traiasca...in ritmul asat si eu cred ca au crescut sansele sa nasti prin cezariana!Nicoleta cam astea sunt scorurile de care stiam si eu la Elias!Diana mercic din suflet de urari! Alina ce ai facut la eco? Hai ca nu mai am rabdare!Eu cred ca acum citeva zile Bia s-a intors...desi ea de la 17 sapt. era cu capul in jos, totusi avea picioarele in dreapta...acum le simt in stinga, exact pe partea pe care sunt obisnuita sa dorm....si o simt mare mare....abia astept sa vad cam cit are! Azi se anunta o vreme tare faina, asa ca fetelor iesiti la cumparaturi! Dan m-a innebunit de tot ca mereu vine si ii zicei Biei sa iasa o data sa se joace cu el! Cred ca el a devenit mai nerabdator decit mine!Partea proasta este ca si eu nu mai am rabdare, chiar deloc, si cind ma gindesc ca mai este destul...incerc sa trec peste...Am o veste buna..contractiile parca au devenit mai rare, sunt curioasa ce-mi zice de col, ca ma gindesc ca daca contractiile sunt mai rare si colul trebuie sa fie mai bine!Va astept cu vesti bune!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
Aseara nu mi-a mers netul.
Am mers la echo si dr. mea trebuia sa intre urgent in operatie si mi-a facut alt dr. echo. Nu mi-a placut deloc, nu a avut rabdare ca dr. mea. Mi-a zis ca Ayan are 1607 g., ca e totul ok, dar ca am burtica cam tare. Mai tarziu am sunat-o pe dr. si i-am zis si mi-a spus sa iau timp de trei zile cate un Diazepam si cate un No-Spa. L-am intrebat si pe dr. asta ce parere are, daca pot sa nasc natural si a zis ca nu e un criteriu asta cu soldurile inguste, ca trebuie atunci cand nasc control vaginal si daca ma dilat nu e o problema ca sunt slaba.
GIOVA, DIANA, merci de aprecieri!
La multi ani tuturor celor cu numele de Mihaela si Gabriela! Azi e si ziua sotului meu!
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput